хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Військовослужбовці окремої механізованої бригади провели тренува

  • 07.05.18, 09:39

Військовослужбовці окремої механізованої бригади провели тренування розрахунків великокаліберних кулеметів

Заняття відбуваються відповідно до плану підготовки нашої частини, - розповів керівник тренувань підполковник Руслан Шевчук. – Сьогодні, свою бойову майстерність вдосконалювали взводи, на озброєнні яких є кулемети калібром 12,7 міліметрів.

За словами офіцера подібна зброя є потужним засобом в боротьбі з ворожими снайперами. Крім цього саме такими кулеметами часто густо дається відсіч вогневим та тактичним провокаціям ворога, знищуються його безпілотники тощо. Тому виучка та майстерність дій кулеметного розрахунку має бути відмінною.

Для підвищення зацікавленості особового складу, та додавання духу здорового суперництва в досягненні результату, командування бригади вирішило провести тренування у форматі змагань. Розрахунки виконували нормативи з розкладання та складання зброї, заряджання, заняття вогневої позиції та виконання вогневих завдань з заданого рубежу. Примітно, що до виходу на рубіж кулеметні розрахунки не знають, які будуть в них завдання. Вже в динаміці виконання завдань вони утримують цілевказівки, та виконують вогневе ураження. За результатами кращий розрахунок було нагороджено відзнаками та цінними подарунками.

Тарас Грень.

2

Коментарі

Гість: Nahibator

17.05.18, 10:18

    27.05.18, 11:16

    Щасти вам, хлопці

      37.05.18, 20:43

      Навчання основа перемоги в бою.