Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Створено єдину на сході України військову кафедру

  • 07.05.18, 16:20

Створено єдину на сході України військову кафедру

Сьогодні, в місті Маріуполь на базі Приазовського державного технічного університету в місті Маріуполь, розпочала свою роботу перша і єдина, розташована на сході України, військова кафедра, яка буде готувати офіцерів запасу. Як наголосив військовий комісар Донецького обласного військового комісаріату полковник Олександр Сергєєв,  майбутніх командирів готуватимуть за напрямами: бойове застосування механізованих підрозділів, бойове застосування автомобільних підрозділів та психологія. По завершенні навчання, всі випускники крім сертифікатів отримають ще і первинне військове звання «молодший лейтенант».

За словами завідувача кафедри військової підготовки полковника запасу Володимира Зіміна, перший набір буде всього 150 абітурієнтів. Слухачем кафедри може стати студент будь-якого вузу, що розташований в межах області. Навчання будуть проводитись по суботах. Також вже розпочато прийом документів.

-                    Кандидати до зарахування мають мати відмінне здоров’я і психологічний стан, - зазначив полковник запасу Володимир Зімін. – Це два основних аспекти на які ми будемо звертати саму прискіпливу увагу. Адже ми не можемо довірити зброю і захист держави людині зі слабким духом і фізично не витривалу. Детально про умови вступу, та пакет необхідних документів всі бажаючі можуть дізнатись у найближчому до них військовому комісаріаті.

Разом з тим, військовий комісар Маріупольського об’єднаного міського  військового комісаріату підполковник Володимир Левандовський звернув увагу на те, що новостворена кафедра потребує і відкрита до співпраці зі всіма подібними навчальними потоками України. І за потреби частина занять буде проводитись на базі частин військового гарнізону міста Маріуполь. Це дозволить показати слухачам, реальний високий рівень і можливості Збройних Сил України.

Тарас Грень.

7

Коментарі

17.05.18, 20:38

Розумно і потрібно.