хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

На Львівщині завершились змагання на кращий розвідувальний підро

  • 25.08.18, 14:28

В змаганнях брали участь близько сотні кращих розвідників, які перед тим перемогли у відбіркових турнірах.

-                    Подібні змагання ми проводимо вже другий рік поспіль, - розповів начальник розвідувального управління командування сухопутних військ Збройних Сил України полковник Андрій Мельник.- Кожного разу ми вдосконалюємо, та змінюємо завдання відповідно до вимог, які диктує нам збройний конфлікт на сході України.

Зокрема цього року, розвідники багато уваги приділили протидії сучасним розвідувальним комплексам, які є на озброєнні Російської Федерації та активно використовуються у бойових діях на тимчасово окупованих територіях України. Окрема низка завдань стосувалась пошуку та знешкодженню мінних полів, які організували російські найманці.

За словами полковника Андрія Мельника, визначити кращий підрозділ було дуже важко, адже всі без винятку воїни показали високі результати. Перемога визначалась буквально десятими частинами балів. Таким чином перше місце посіли бійці одного з окремих розвідувальних батальйонів.

В планах на майбутнє у розвідників розширити свої змагання, як в часових так і просторових межах. Зробити так, щоб підрозділи могли постійно обмінюватись між собою найсвіжішою інформацію про противника та його контррозвідувальні дії. Це дозволить паралізувати більшість дій противника та наблизити нашу перемогу.

Тарас Грень.

6

Коментарі

125.08.18, 14:54

    225.08.18, 15:18

      Гість: Nahibator

      325.08.18, 15:35

        Гість: сонный

        425.08.18, 16:37