хочу сюди!
 

светлана

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

На базі Міжнародного центра миротворчості та безпеки Національно

  • 03.09.18, 14:54

На базі Міжнародного центра миротворчості та безпеки Національної академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного  відбулось  відкриття багатонаціонального українсько-американського командно-штабного навчання із залученням військ «Репід Трайдент – 2018» («Rapid Trident – 2018»)

У церемонії взяли участь особовий склад та командири контингентів всіх країн-учасниць навчання, співкерівники навчання (від України – генерал-майор Едуард Москальов, від Сполучених Штатів Америки – полковник Тім Клівленд), представники державних органів країн-співкерівників та учасників навчання.

-         Метою навчання є набуття спроможностей різноманітних силових структур України, - зазначив співкерівник навчань з Українського боку заступник командувача військ оперативного командування «Схід» генерал-майор Єдуард Москальов. – Для здобуття цієї мети у нас є все необхідне.

-         Ці навчання це унікальна можливість для всіх командирів перевірити боєздатність своїх підрозділів, відпрацювати тактику дій спільно на одній території, - сказав співкерівник навчань з американського боку полковник Тім Клівленд. - Це дуже велика можливість для країн союзників та партнерів попрацювати з українською стороною, передавати досвід і вчитися самим.

Для мене є справжнім задоволенням бути присутньою на відкритті навчань, - зазначила Посол США в Україні Марі Йованович. - США беруть участь у цих навчаннях через те, що ми підтримуємо суверенітет і територіальну цілісність України. Ми міцніші коли ми діємо разом – це істинна, як для військових так і всього громадянського суспільства.

 Цьогорічний «Репід Трайдент - 2018» є наймасштабнішим спільним сухопутним навчанням підрозділів Збройних Сил України, інших військових формувань України (Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України та Управління Державної охорони) та військових підрозділів іноземних держав. У ньому беруть участь військові підрозділи 10 країн-членів  НАТО та 4 країн – партнерів НАТО, всього – 14 країн. А саме – Україна, США, Азербайджан, Болгарія, Велика Британія, Грузія,  Данія, Канада,  Литва, Молдова, Німеччина,  Румунія,  Польща, Туреччина. Також у цьогорічному «Репід Трайдент» беруть участь військовослужбовці багатонаціональної Литовсько-Польсько-Української бригади імені великого гетьмана Костянтина Острозького.

В цілому, до навчання залучено понад 350 одиниць техніки 2200 тис. військовослужбовців, які тренуються на одному з найбільших у Європі Яворівському військовому полігоні. Навчання триватимуть 2 тижні (до 15 вересня включно) та складатимуться з двох фаз - командно-штабної та польової.  За цей час українські військові та їх колеги з країн – партнерів відпрацюють низку завдань як бойового, так і логістичного та гуманітарного характеру.

 Важливою особливістю навчання є те, що з українського боку переважну частину учасників складають військовослужбовці однієї із механізованих бригад Сухопутних військ Збройних Сил України, які мають безпосередній і зовсім нещодавній  досвід бойових дій у найгарячіших місцях району проведення Антитерористичної операції та Операції об’єднаних сил на території Донецької та Луганської областей.

В цілому, проведення  «Репід Трайдент – 2018»  стане ще одним важливим кроком з посилення спроможності  Збройних Сил України та інших військових формувань до вирішення завдань із захисту держави та збереження її територіальної цілісності. Цьому, зокрема, сприятиме подальше поглиблення тактичної та оперативно-тактичної сумісності української армії зі збройними силами країн-партнерів, що є необхідною передумовою ефективності спільних дій як у випадку відбиття збройної агресії, так і під час операцій миротворчого та стабілізаційного характеру в складі коаліційних сил.

Об’єднаний прес-центр Rapid Trident – 2018

5

Коментарі

Гість: Даунбасятка

13.09.18, 15:13

Опять брехня

    23.09.18, 15:14

    От і добре!

      Гість: Nahibator

      33.09.18, 16:23

      Гарна новина!

        43.09.18, 16:52

        *ua_fl ag*

          Гість: Даунбасятка

          53.09.18, 17:32

          А мнения козломордых вообще здесь неуместны

            63.09.18, 19:10

            http://blog.i.ua/user/4650168/
            ..пора уже Киевом заняться
            ...жлобов поганять

              Гість: сонный

              74.09.18, 07:03