хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Так шліфується характер морпіха

  • 06.05.18, 11:16

Так шліфується характер морпіха

 Воїни окремої бригади морської піхоти Військово-Морських Сил Збройних Сил України  розпочали активний етап відбору з підготовки до складання клятви морського піхотинця. Попередньо всі кандидати пройшли своєрідний «рейтинговий конкурс» у своїх колективах.

-         Заняття з фізичної підготовки, та уміння володіти власною зброєю, які відбулись зараз, є так би мовити проміжним етапом допуску до подолання психологічної смуги перешкод, - розповів офіцер Павло. – Крім цього, кожен військовослужбовець має скласти іспити з основних предметів навчання. Це зокрема, тактична, вогнева, спеціальна та медична підготовки, а також знання комплексу правил, що викладені у методичному посібнику морського піхотинця « Вести! Боротися! Перемагати!».

За словами офіцера, цього року кандидати демонструють не лише високі теоретичні навички, але й відмінну фізичну підготовку, яка на ступені вище ніж була в частині в попередні роки. Це стало можливим завдяки культу спорту та здорового способу життя, який запровадили в бригаді офіцери та сержанти.

Унікальність цьогорічного відбору до допуску складання клятви морського піхотинця полягає в тому, що все відбувається відповідно до єдиного стандарту, який затверджено командувачем морської піхоти. Іншими словами, українські морпіхи заклали підвалини, та успішно розвивають нові, притаманні лише їм традиції, не копіюючи їх з попередньої псевдо братерської історії. 

-                    Звичайно, пройти всі іспити і отримати право скласти клятву це дуже важко, - розповів матрос Валентин. – Але я, та мої товариші по зброї налаштовані рішуче. Ми виконаємо все, подолаємо всі труднощі.

Більшість іспитів - не особистий а командний залік. Це виховує у бійців відчуття підтримки товариша по зброї, бо кожен знає, що залік буде зараховано лише тоді коли до фінішу прийде вся команда в тому складі, в якому був старт. Інакше, іспит буде провалено. Окрема увага приділяється в цьому році до підготовки інструкторів. Всі вони пройшли спеціальну підготовку, та мають значний досвід. Отже, цьогорічну клятву морського піхотинця будуть складати лише кращі з кращих. Ті, хто пройдуть всі важкі етапи відбору.

Тарас Грень.

9

Коментарі

Гість: Nahibator

16.05.18, 11:28

    26.05.18, 11:32

    Морпіхам відступати нікуди - позаду море, доведеться пливти...

      36.05.18, 11:33

      вот эти люди-настоящие герои!!!!!!!!!!!!!!

        Гість: fasap334

        46.05.18, 11:45Відповідь на 3 від Icegirl

        вот эти люди-настоящие герои!!!!!!!!!!!!!!
        И на их мужестве держится оборона нашей страны.

          56.05.18, 11:49Відповідь на 4 від Гість: fasap334

          вот эти люди-настоящие герои!!!!!!!!!!!!!!И на их мужестве держится оборона нашей страны.
          поклон им,здоровья и сил!!!! спасибо ребята!!!!

            66.05.18, 12:01

              Гість: malpaso

              76.05.18, 12:45

              Здоров`я і мужності! Все буде Україна!

                Гість: Yurgen

                86.05.18, 13:56

                  Гість: Даунбасятка

                  96.05.18, 14:04

                  Фейк

                    Гість: сонный

                    106.05.18, 16:25

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна