хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Зачинившись в своїх домівках, ми пустимо війну у кожен українськ

  • 26.02.15, 12:21


Лікар – хірург 66-го Львівського передового госпіталю  Едуард Валерійович Ромазюк. В своєму цивільному житті цей чоловік також лікар-хірург тернопільської міської лікарні швидкої допомоги. А ще він кандидат медичних наук з високим практичним професійним досвідом. До війська був відмобілізований ще у серпні 2014 року. В зоні проведення АТО він вже вдруге. Перший раз був на передовій у складі мобільної хірургічної бригади. Разом з іншим лікарями,він розгорнув медичний пункт в селищі Піски. І прямо там, на передовій, під обстрілами ворога надавав першу хірургічну допомогу нашим пораненим. Власне його руки і досвід врятували життя багатьом нашим бійцям.

 На питання чому, цей успішний лікар, маючи престижну роботу, хороший заробіток пішов на війну? І причому туди, де щохвилини тебе можуть вбити або поранити, де символ червоного хреста не оберіг, а радше орієнтир прицілювання для ворожих артилеристів. Едуард Валерійович відповів так:

-         Моє глибок переконання, що коли країна фактично перебуває у стані війни, люди чоловічої статі не мають права сидіти дома на дивані і спостерігати за тим, що відбувається в країні через телевізор чи комп’ютер, - зазначив Едуард  Ромазюк. – Потрібно йти і захищати свою державу.

  А тим, хто зараз ще вагається стосовно участі в четвертій хвилі мобілізації лікар-хірург радить набратись сміливості, прийти у військкомат. І перемогти ворога спочатку в собі, а потім вже на полі бою. За його словами боятись не потрібно. Адже зачинившись в своїх домівках, ми пустимо війну у кожен українській дім.

Передова інфмаційна група МОУ Тарас Грень

7

Коментарі

Гість: Вечный бан

126.02.15, 12:36

Психология убийцы.

    226.02.15, 12:53Відповідь на 1 від Гість: Вечный бан

    Психология убийцы.уточно - самоубийцы.

      326.02.15, 12:54Відповідь на 2 від CKB

      (уточню)

        анонім

        426.02.15, 13:06

        Если МВФ передумает кредит давать, стрелять будет нечем.

          526.02.15, 13:23

          если б ещё воров меньше было и волевых мужчин во власти хоть немного...

            626.02.15, 13:36

            А где нужно сидеть? Полгода посидеть в какой-нибудь мокрой яме, пережидая очередное перемирие, а потом за пару недель попасть в котел, получить осколок снаряда в мошонку и так и вернуться домой героем, не сделав ни одного выстрела?

            Что-то меня диван все-таки больше привлекает. Результат одинаков, а комфорта больше.

            Ну, если придет повестка, пойду, конечно... Поиграю в ваши игры, поем тушонку за казенный счет. Только не ждите от меня восторга по этому поводу...

              726.02.15, 13:39

                Гість: Lakastra

                827.02.15, 01:50

                Уважуха человеку. Тарас, мне сегодня показалось или я тебя видел в новостях с АТО рядом с блондинкой с ОБСЕ?