хочу сюди!
 

светлана

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Українські військові не довіряють ворогу, про те вірні міжнародн

  • 26.02.15, 23:29

Українські військові не довіряють ворогу, про те вірні міжнародним зобов’язанням нашої держави

   Відповідно до домовленостей, які були нещодавно підписані у Мінську військовослужбовці 55 окремої артилерійської бригади розпочали відведення своїх підрозділів від лінії розмежування.

-         Ми виконуємо всі поставлені перед нами завдання, - наголосив командир другої протитанкової артилерійської батареї капітан Антон Логвінов. – Ми розуміємо всю важливість взятих Україною  зобов’язань.

 І хоч воїни Збройних Сил України не довіряють  прихильникам ідей «новоросії», мовляв з ними вже неодноразово було укладено домовленості про припинення вогню. І так само неодноразово вони порушувались! Бійці залишили свої позиції і висунулись в глиб нашої території. Однак попросили застерегти сепаратистів від бажання активно розпочати наступальні дії.

-         Якщо сепаратисти порушать дане ними слово, ми повернемось швидше ніж вони собі уявляють, - наголосив артилерист з позивним «Дембель». – І тоді най не чуваються. Стріляти ми вміємо влучно швидко і грамотно.

 Виконання Збройними Силами України Мінських домовленостей засвідчують і представники ОБСЕ, які активно працюють в зоні АТО.

Передова інформаційна група Тарас Грень.

7

Коментарі

Гість: Стази

127.02.15, 00:47