Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Катастрофы Украины...

  • 28.12.18, 13:11

Чотири з половиною роки ці утирки розказували, що Порошенко зі старої системи, тому він проводить не правильні реформи, от нам би молодого технократа-реформатора... А зараз виявилося, що цим молодим технократом-реформатором є стара схемщиця, яка неодноразово показала свою недієздатність, неадекватність, брехливість за 25 років політичної кар'єри.

І тепер ця тупа бабка-схемщиця, яка ДОСЛІВНО цитує програму Петі Симоненка виявляється є молодим технократом-реформатором-антикорупціонером.

Чотири з половиною роки ці утирки розказували, що Порошенко не так воює, треба воювати правильно, треба правильні полководці. А зараз виявилося, що тим правильним полководцем є чудо, яке за 5 років не було жодного разу на передовій. Не кажучи вже про те, що воно розпродало армію.

Впродовж останніх двох років ці утрирки розказують, що Україні дуже потрібен свій освічений, молодий, амбіційний реформатор Макрон. А виявилося, що тим освіченим, молодим, амбіційним реформатором є продажний шут, якого їм щосили намагаються нав'язати як опцію для вибору, фальсифікуючи рейтинги, витягуючи шавок столярової, які розказують про стратегічне мислення і політичні перспективи шута...

Сьогодні білоруський "опозиціонер" дорікнув мені тим, що я підтримую Порошенка. Ну так, чим ще зайнятися білоруському "опозиціонеру" в той час, коли його 5-ти терміновий підсанкційний диктатор здає його державу 4-ри терміновому підсанкційному диктатору в Москві?

І дуже шкода, що багато моїх співгромадян повторюють ту ж колоніальну мантру про те, що громадянин за жодних обставин має не підтримувати владу.

Але це повна дурня, бо єдиним критерієм підтримки чи не підтримки влади є те, що вона робить для країни. І саме тому я підтримую Порошенка, бо він зробив не тільки те, що до нього не робили українські президенти та українські політики, він зробив й те, що до нього не зробили лідери інших держав.

Давайте, наприклад, назвемо країну світу, лідера іншої держави, який зміг сформувати коаліцію проти рф? Рф напала на Молдову, Грузію, вмішувалася в діяльність багатьох інших держав, в тому числі й України. А хто ще крім Порошенка сформував антиросійську коаліцію? Хто ще зміг добитися антиросійських санкцій за порушення суверенітету держави, які кожних півроку продовжують вже 5-й рік підряд, продовжують всупереч мільярдам доларів, які вкладає путін для того, щоб санкції були зняті?

Давайте, наприклад, назвемо лідера іншої держави, який зміг врятувати угоду про Асоціацію з ЄС після того, як жителі одної з країн, важливої країни, проголосували проти цього? А безвіз з Європою, попри спротив тої ж рф, в часи піку мігрантської кризи?
І ще дуже багато чого, включаючи Томос, суди проти рф, суди проти Газпрому, Південний потік і т.д.

І давайте уявимо на його місці когось іншого. Ні, не з попередніх і не з числа тих блазнів, які допомагали путіну боротися за те, щоб в Порошенка нічого не вийшло. Давайте порівняємо його з іншими главами держав? Давайте уявимо інших глав держав на місці Порошенка? Багато з них би справилося? Як ви думаєте?

А тепер головне питання: А для кого він це все робив? Це йому особисто безвіз потрібен? Це йому Томос треба? Це в нього особистісні мотиви введення санкцій проти рф?
Чуваки, Порошенко робив це для України! І як я, українець, можу не підтримувати цього президента?
??

Дмитрий Чекалкин

 

8

Коментарі

128.12.18, 15:15

    228.12.18, 18:15

      328.12.18, 18:40

        429.12.18, 06:32

        Согласен!

          529.12.18, 19:04

          +1