Підсумки конкурсу "2012-рік віри та надії".

  • 21.02.12, 18:30
НА ПІДТРИМКУ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ТА КУЛЬТУРИ. Шановні жителі порталу i.ua !     Оргкомітет конкурсу "2012-рік віри та надії" вітає всіх з Міжнародним Днем рідної мови. В цей день ми оголошуємо переможців та призерів нашого конкурсу, який став другим  користувацьким заходом, що пройшов за фінансової та організаційної підтримки громадського об'єднання "Біла стріла" та інформаційної підтримки порталу i.ua. Майже 3 мiсяці журі відбирало з допомогою відкритого голосування кращі роботи, які символізували любов до України, відображали цікаві події цих самостійних 20-и років очима українців, красу нашої Батьківщини, мудрість та звичаї народу, велич історії.     Незважаючи на спроби деяких стороніх заангажованих елементів зірвати другий користувацький конкурс, він пройшов на високому рівні і показав, що при бажанні на цьому порталі можна проводити масштабні тематичнi конкурси та цiкавi й змiстовнi акції . Перед тим, як назвати переможців та призерів, оргкомітет конкурсу хоче подякувати громадскому об'єднанню "Біла стріла" за фінансову та організаційну підтримку конкурсу. Також висловлюємо велику подяку адміністрації порталу i.ua за надання можливості проведення цього конкурсу та рекламну підтримку. Переможцями конкурсу стали: - В номінації "Міс поталу 2012" перемогу здобула робота під № 2.Автор роботи користувач під ніком Amiel.Чарівну україночку,яка зображена на його роботі зовуть Тетяна.Вона проживає в м. Трускавець,їй 19 років.Вона студентка другого курсу географічного факультету ЛНУ ім. Івана Франка,подружка автора фото.Дівчину на цьому порталі цікавлять приколи та шпалери.Від сьогодні Тетяна з Трускавця носить ім"я "Міс порталу 2012".Вітаємо автора та чарівну Тетяну,-справжню україночку з перемогою і повідомляємо,що головний приз-1000 грн. ви можете отримати в оргкомітеті конкурсу,протягом одного місяця. -В номінації "Найкраща фоторобота" перемогу здобула робота №3.Автором переможної роботи стала користувачка під ніком irishka_r із своєю фотороботою під назвою "Сонячні струни".Ця робота найбільше сподоболась жителям порталу.Вітаєм переможницю в цій номінації.Нехай ті промінці щастя,які автор навчилась ловити,приносять їй успіх і в майбутньому.Приз в цій додатковій номінації складає 500 грн.Шановна переможниця може його отримати протягом одного місяця,звернувшись до оргкомітету конкурсу.

-В номінації "Листівки" перемогла робота під №6  користувача rudik60.Оргкомітет вітає користувача з перемогою, бажає йому здоров*я, подальшої творчої наснаги. Приз у даній номінації становить 1000грн.Переможець зможе отримати його протягом протягом місяця, звернувшись до оргкомітету конкурсу.

- В номінації "Проза" перемогу здобула конкурсна робота під №1,  твір "Миколай Чудотворець", автором якого є користувач під ніком Рус С Кія.       Приз у даній номінації становить 1000грн. Переможець зможе отримати його протягом одного місяця, звернусвшись до оргкомітету конкурсу. -В номінації "Поезія" переможцем став вірш "«Я собі і вам то зичу» ,автором якого є користувач під ніком Рус С Кія .Його профіль http://narod.i.ua/user/2410661/ Приз у дуній номінації становить 1000 грн.Переможець може отримати його протягом одного місяця,звернувшись до оргкомітету конкурсу.  Ще раз вітаємо переможців з нагородами,бажаємо всім міцного здоров"я,творчих успіхів в створенні нових чудових робіт,які прославлять нашу країну.                                                                     ----------------------------- P.S. В оргкомітет конкурсу звернувся користувач Рус С Кія із ПРОПОЗИЦІЄЮ.Якщо переможці конкурса мають бажання приєднатись до благородної акції,то необхідно отримати призові гроші в оргкомітеті,і самостійно вирішувати долю призу. До цієї замітки додаються протоколи  №1-4 засідань журі в номінаціях. та протокол №5.

Голосування в номінації "Найкращий жіночий портрет 2012".

  • 03.02.12, 11:00

Ось і закінчився перший етап конкурсу " 2012 рік віри та надії"

В номінації світлина проводилось два конкурси,перший має на меті визначити найгарнішу жінку порталу i.ua,другий повинен визначити найкращу роботу фотографа в жіночому портреті.На адресу конкурсу надійшло без малого 200 авторських робіт.Компетентне жюрі відібрало з них по 10 найкращих і виставляє їх тут та в сусідній замітці,для вашого відкритого голосування.Подивіться уважно на ці роботи виберіть портрет який вам найбільше подобається і натисніть в голосуванні відповідний номер роботи.З метою дотримання рівноправ"я та недопущення тиску авторитетних авторів на починающих,роботи виставлені без імені автора.Це зрівнює можливості учасників.Тільки ваш смак,вміння бачити жіночу красу,ваша порядність та чесність при голосуванні стануть тим інструментом,який дозволить визначити дійсно найкращий портрет і визначити переможця в номінації  ЖІНОЧИЙ ПОРТРЕТ 2012. Парралельно проводиться конкурс "Міс порталу 2012".За найгарнішу жінку порталу можна проголосувати тут http://blog.i.ua/user/2961506/902671/.Відкрите голосування в номінаціях по найкращим 10 роботам відбудется з 03.02 по 20.02.Оголошення переможців в номінаціях призначено на 21 лютого 2012 року- Міжнародний день рідної мови.Переможець в цій номінації отримує приз в 500 грн. №1 №2 №3 №4 №5 №6 №7 №8 №9 №10

Підчас конкурсу забороняється агітація та реклама роботи (робіт) окремого конкурсанта.За подібні дії,конкурсант може бути знятий з конкурсу.Остаточне рішення ВСІХ спірних питаннь, які можливо виникнуть під час проведення конкурсу, та пов"язані з конкурсом, цілком та повністю лежить на законодавчому та виконавчому органі Конкурсу - ЖЮРІ.

Склад журі в номінації Світлини:

Davigadoff kadetv20,R0mmel,Amiran,эйч.

Прохання до всіх,хто побачить цю замітку-голосувалку,розіслати її своїм друзям. P.S,Обов"язково зайдіть та проголосуйте за роботи в інших номінаціях: Голосуйте за Міс порталу 2012 http://blog.i.ua/user/2961506/902671/ Голосуйте за найкращий вірш.http://blog.i.ua/user/2527391/901867/ Голосуйте за найкращу листівку http://blog.i.ua/user/2548344/902740/ Голосуйте за найкраще оповідання http://blog.i.ua/user/2666217/903152/

5%, 13 голосів

2%, 5 голосів

35%, 86 голосів

2%, 6 голосів

3%, 7 голосів

23%, 55 голосів

5%, 12 голосів

1%, 2 голоси

12%, 30 голосів

11%, 27 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Сьогодні закінчується прийом робіт на конкурс.

  • 31.01.12, 15:53


Підходить до кінця перша частина конкурсу "2012-рік віри та надії".Сьогодні після 00.00 годин,роботи на конкурс прийматись не будуть.Наступні два дні журі буде відбирати 10 найкращих робіт в кожній номінації.Після цього будуть виставлені голосувалки,з допомогою яких будуть визначені переможці конкурсу.Всім учасникам бажаєм успіху та перемоги.

Оргкомітет конкурсу.

Прохання до всіх,хто побачив,розповсюдити цю замітку.

Щиро дякую!

  • 21.01.12, 16:53
   Дорогі мої ДРУЗ! Я приємно шокований величезною кількістю ВАШИХ привітань та поздоровлень з моїм Днем народження.Ніколи в житті я не отримував стільки веселих,добрих,теплих та дотепних побажань.Я з великою радістю та гордістю констатую,що ВИ мої любі,це найдорожче,що я знайшов на цьому порталі.Дякую ВАМ за це мої дорогеньки.Хочу поділитись з ВАМИ своїм чудовим настрієм,тож прийміть від мене гарну пісню та віртуально пригощайтеся.



Наливайте



Закушуйте







Спробуйте трохи фотосолодощів



Смачного.

Крила міцніють.Політ самостійний.

Королевской вынесли выговор, она может быть исключена из БЮТ
Королівській винесли вимову, вона може бути виключена з БЮТ

Наталія Королівська 12.01.2012 10:45 Сьогодні треба збиратися в кулак, а не створювати якісь свої проекти, рахують у БЮТ Народного депутата з фракції БЮТ у Верховній Раді України лідера партії УСДП Наталію Королівську можуть виключити з фракції. Про цьому ЛІГАБізнесІнформ повідомив народний депутат-бютівець Володимир Бондаренко. Як розповів політик, учора увечері фракція проводила збори, на яких Наталії Королівській Гарегину Арутюнову і Вадиму Трофименко був винесений вимова за порушення дисципліни. "Раніше було вирішено, що відпустки, особливо за рубіж, повинні узгоджуватися з керівництвом фракції тому що у нас сьогодні робота йде в особливому режимі - частина людей працює в Харкові, частина - в округах і в Києві. Оскільки вказані депутати не повідомили про свої плани, їм була винесена вимова", - відмітив Бондаренко. За його словами сама Королівська на вчорашньому засіданні фракції не була присутньою. "Вона, разом з іншими депутатами, знаходиться за кордоном", - сказав він. Відповідаючи на питання, чи може так статися, що Королівська буде виключена з фракції, бютівець підкреслив, що "це може статися". "Стає зрозуміло, що пані Наталія веде особисту лінію, яка може привести до її відходу від позицій блоку. Спроба провести певні кроки на роз'єднання нашої політичної сили тому підтвердження", - додав він. "Я вважаю, що сьогодні треба збиратися в кулак а не створювати якісь свої проекти і займатися собою, а не загальною справою. Подібні кроки на руку влади", - вважає Бондаренко. Нагадаємо, раніше Королівська очолила партію УСДП.

(с)

Подовжено конкурс"2012-рік віри та надії".

  • 08.01.12, 14:38

                   На підтримку української мови та культури.

Шановне товариство I.UA! Йдучи на зустріч побажанням багатьох користувачів,повідомляємо про наступне.Оргкомітет конкурсу 2012-рік віри та надії оголошує про подовження прийому робіт ще на 3 тижні,з 10.01по 31.01.Відбір найкращих робіт буде з 01.02 по 02.02. Відкрите голосування в номінаціях по найкращим 10 роботам відбудется з 03.02 по 20.02.Оголошення переможців в номінаціях призначено на 21 лютого 2012 року- Міжнародний день рідної мови.Переможці конкурсу отримають в кожній номінації по 1000 грн.Найкращі роботи за рішенням журі будуть відзначені заохочувальними призами.

Нагородження переможців вiдбудеться відразу після уточнення способу передачі призу.

Паспортних даних,ідентифікаційного коду та ін. особистої інформації НЕ ТРЕБА!  Сподiваємось на активнiсть користувачiв порталу, бажаємо перемоги авторам найбiльш цiкавих робiт та вiтаємо всiх з Новим роком та Різдвом Христовим.

На прохання багатьох користувачів,які не змогли самостійно додати роботи на конкурс,наводимо детальну інструкцію по додаванню робіт на конкурс.

Дія перша,-РЕЄСТРАЦІЯ.

Щоб зареєструватись в одній з 4-х номінацій,необхідно натиснути одне з цих посилань:

-проза http://blog.i.ua/community/4118/

-поезія http://blog.i.ua/community/4117/

-листівка http://photo.i.ua/channel/2604/

-світлина http://photo.i.ua/channel/2603/

Коли відкриється головна сторінка співтовариства (каналу) натисніть на "Про співтовариство",або "докладніше"(для каналу),які виділені блакитним кольором.Далі на сторінці що відкрилась,знайдіть та натисніть"Стати учасником",або "подати заявку на участь"(для каналу).Напишіть про бажання стати учасником конкурсу і відправте.Після того,як модератор підтвердить вашу участь в конкурсі,у вас в профілі з"явиться напис з назвою конкурсного співтовариства,чи каналу.

Дія друга ,-РОЗМІЩЕННЯ РОБІТ:

Далі необхідно направити свої конкурсні роботи в співтовариства (проза,поєзія),чи в канали (листівка,фото).Для цього необхідно в номінації проза та поезія натиснути в налаштуваннях замітки "редагувати замітку" і у вікні "помістити в блог,"замінити слово блог на назву конкурсного співтовариства.В номінаціях листівка та фото під кожним фото знайти напис "розмістити в каналі",натиснути і вибрати назву конкурсного каналу.Все це необхідно повторити з кожною конкурсною роботою окремо.

Прохання до всіх,хто побачив цю замітку,розіслати її друзям.

                                                                                           З повагою,оргкомітет кокурсу"2012-рік віри і надії".

Новорічний конкурс скоро закінчується.

  • 31.12.11, 19:20
                       На підтримку української мови та культури.
 

Шановне товариство.Від імені оргкомітету Другого користувацького конкурсу "2012-рік віри і надії", і від себе особисто, поздоровляємо усіх користувачів цього порталу з Новим 2012 роком.Бажаємо усі образи, роздори, невдачі і хвороби залишити в тому, що йде 2011 році,а в Новому 2012-му бажаємо удачі, достатку,благополуччя, взаєморозуміння і міцного здоров'я.Нехай Новий рік принесе вам щастя, радість і любов.
Нагадуємо, що конкурсні роботи приймаються до 09 січня 2012 року.Переможці в номінаціях отримають призи по 1000 грн.
Детальнішу інформацію про конкурс можна отримати тут:http://blog.i.ua/user/2961506/845330/
Роботи приймаються по цих адресах:
проза-http://blog.i.ua/community/4118/
поезія-http://blog.i.ua/community/4117/
фотоконкурс-http://photo.i.ua/channel/2603/
листівки-http://photo.i.ua/channel/2604/
Для того,щоб взяти участь в конкурсі,необхідно зареєструватися в каналах відповідних номінацій і після реєстрації направити туди свої роботи.
Бажаємо усім удачі і перемоги.
Оргкомітет.

P.S.Розішліть замітку своїм друзям.

ПРОПОНУЮ ПРИМИРЕННЯ ТА ІГНОР-АМНІСТІЮ.

  • 25.12.11, 23:48
   Шановні жителі порталу i.ua ! Настає Новий 2012 рік.Це буде рік віри і надії на те, що наш народ нарешті прокинеться від летаргічного сну і розпрямивши свої плечі, зможе скинути скаженого звіра, що вчепився в наші шиї.Для здійснення цієї мети нам знадобиться максимальна концентрація сил і волі.Але на жаль ми з вами такі різні! Жителі Украини,-націоналісти, москалі, українофоби, бандерівці, юлефани,противсихи, яничари, пофігісти, нацисти і представники інших течій,поки ми з вами гриземося один з одним, звір присмоктавшись до наших вен, п'є нашу кров, позбавляючи нас майбутнього.Може хоч на якийсь час припинимо взаємнознищення?Сконцентруємося на загальному ворогу- правлячому бандитсько-олігархічному клані.Ми усі в однаковій мірі,не залежно від політичних поглядів, відчуваємо на собі результати діяльності цих правителів.Давайте направимо свій праведний гнів не один проти одного, а проти БАНДИ.
Окрім політичних розбратів,тут постійно є присутніми двосторонні сутички і скандали особистого характеру, які теж не прикрашають наш портал.Пропоную усім силам, представленим на цьому сайті, усім адекватним юзерам, припинити взаємні образи і войнушки.Першим кроком до цього перемир'я,пропоную об"явити новорічний мораторій, у рамках якого відмовитися від лихослів'я, політичного протистояння і поливання один одного брудом.Усіх опонентів, занесених в ігнор пропоную випустити на волю, тим самим давши своїм кривдникам шанс на виправлення.
Розпочну з себе.Я не ангел, і не завжди при образах мене і друзів,я стримувався.Зараз оголошую власний місячний Новорічний мораторій.Обіцяю не відповідати грубістю на грубість.Окрім цього я тільки що ліквідував свій ігнор-лист, випустивши на волю 33 юзери.Пропоную усім нормальним користувачам приєднатися до мого почину, припинити взаємні образи і випустити на волю ігнор-лист.

30%, 19 голосів

62%, 39 голосів

8%, 5 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Все йде за планом.

  • 23.12.11, 21:53
Королевська очолила УСДП

Українська соціал-демократична партія обрала своїм лідером депутата від БЮТ Наталію Королевську. Про це Українським Новинам повідомили в прес-службі УСДП. Рішення про обрання Королівської партія одноголосно прийняла на своєму 8 з'їзді. Нагадаємо, Королівська раніше припускала, що вона може очолити УСДП на прохання екс-прем'єра, лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко. УСДП є однією з трьох партій, що сформували свого часу Блок Юлії Тимошенко. Окрім неї в блок входять "Батьківщина" і партія "Реформи і порядок".

(с)

Україна б"є рекорди.

  • 19.12.11, 19:35
“Покращення життя вже сьогодні”. В.Янукович: “ У нас ось такі рейтинги!”
“Покращення життя вже сьогодні”. В.Янукович: “ У нас ось такі рейтинги!”
Опубліковані
узагальнені результати Україна в рейтингах міжнародних організацій у
різних сферах життя. Країна займає третє місце в Європі за кількістю
автомобілів класу люкс, і в той же час чверть українців живуть за межею
бідності. За кількістю податків і зборів до бюджету Україна встановила
абсолютний рекорд і опинилася на останньому місці...


1-е місце


• З виробництва й експорту соняшникової олії. У 2010-му обсяг
виробництва соняшникової олії в Україну склав 3,3 млн. тонн, 90% з яких
було експортовано.

• За рівнем дитячого алкоголізму

• За темпами вимирання. З 1992 року українців стало менше на 6 млн.

• За поширеністю ВІЛ серед дорослих (в Європі і Центральній Азії)

• За поширеністю ВІЛ серед вагітних жінок (у Європі)


2-е місце


• За кількістю курців: у віці 12 років і старше курить чверть населення. Більше - тільки в Греції.


3-є місце


• За обсягами експорту ячменю (17% світового ринку).

• З поставок легкої військової техніки. Випереджають країну Фінляндія і Росія.

• За кількістю звернень до Європейського суду з прав людини - після
Росії та Туреччини. З розрахунку кількості звернень на 10 тисяч чоловік,
Україні - перша.

• За загальною кількістю автомобілів класу люкс (в Європі). Попереду - Німеччина і Росія.


4-е місце


• З експорту кукурудзи (6% світового ринку).

• За обсягами вирощування картоплі. Попереду - Китай, Росія та Індія.

• За споживанням картоплі на душу населення (141 кг / рік). Перші - білоруси, що з'їдають в рік по 338 кг кожний.

• Серед країн з найгіршою економікою за версією Forbes.

• За рівнем комп'ютерного піратства. Попереду нас Китай, Нігерія та В'єтнам.

• За довжиною залізничних колій - 22 тисяч км (в Європі).


5-е місце


• За кількістю населення в Європі. Попереду - Німеччина, Італія, Великобританія, Франція.

• За кількістю емігрантів: за даними Світового банку на 2010 рік, за
кордоном перебувають 6,6 млн. українців. Країна поступається тільки
Мексиці (11,9 млн), Індії (11,4 млн), Росії (11,1 млн), Китаю (8,3 млн).


• За кількістю вживаного алкоголю на душу населення - 15,6 літрів на
рік. Більше, ніж в Україну, п'ють тільки в Росії, Угорщині, Чехії та
Молдові.

• За кількістю пусків ракет-носіїв.


Інші місця


6-е місце - за обсягами експорту пшениці (5,4% світового ринку) і з валового збору меду.


8-е місце - за обсягами виплавки сталі в рейтингу 64 країн - основних світових виробників цієї продукції.


10-е місце - за кількістю ув'язнених на 100 тисяч населення.


11-е місце - за грамотністю населення.


12-е місце - за експортом зброї у світі (згідно з рейтингом Стокгольмського міжнародного інституту досліджень миру (SIPRI).


15-е місце - за кількістю статей в "Вікіпедії".


44-е (з 138) - в рейтингу гендерної нерівності, що входить до
індексу людського розвитку. Індекс відображає уразливість жінок в трьох
сферах - репродуктивне здоров'я, присутність у парламенті і економічна
діяльність.


57-е місце (з 59) - у рейтингу найбільш конкурентоспроможних
країн від Міжнародного інституту управлінського розвитку світу. Гірше
тільки в Хорватії і Венесуелі.


69-е місце (з 169) - у звіті з людського розвитку ООН за 2010 рік.


69-е місце (з 153) - у рейтингу миролюбності Глобального індекса світу 2011 року.


74-е місце - за кількістю щасливих людей.


77-е місце - серед 177 країн світу за рівнем благополуччя громадян.


131-е місце - у рейтингу свободи слова.


152-е місце (з 182) - за рівнем корупції.


164-е місце (з 179) - у рейтингу економічних свобод серед 179 країн світу.


181-е місце (з 183) - за простотою сплати податків, згідно з даними аналітиків Світового банку.


За кількістю податків і зборів до бюджету Україна встановила абсолютний рекорд і опинилася на останньому місці. У середньому на податкову звітність та сплату податків українські підприємці витрачають 657 годин на рік.

(с).