Смертельне вакцинування.

  Наводжу факт смерті від вакцинації, людини з мого близького оточення.Факт 100% достовірний. Два дні тому померла від ковід 73-річна мати головного бухгалтера підприємства на якому я працюю. У цьому не було б нічого дивного, так як зараз від цієї епідемії в Україні щодня помирають сотні, але цей випадок особливий. На початку квітня ця жінка зробила планове щеплення індійською вакциною Covishield і перші 10 днів відчувала себе нормально. Потім стрімко почала підвищуватися температура. Сімейний лікар постійно заспокоювала і говорила, що це все нормальна реакція організму на щеплення. За кілька днів у жінки почалося запалення легенів, задуха і проблеми з серцем. Її терміново поклали в лікарню під кисень. Тест підтвердив ковід-19. Два дні перебування в лікарні і жінка померла. Сімейний лікар, виправдовуючись, розповіла дочці померлої, багато жахливої інформації, про те як проходить вакцинація в Україні. Виявляється, що від щеплення померла вже не одна людина, і багато хто отримав, як наслідок, побічні хвороби внутрішніх органів. Щоб не поширювати паніку і не зірвати вакцинацію, ця інформація ретельно приховується владою.
  Я нікого не закликаю ігнорувати щеплення, кожен повинен зробити свій вибір самостійно, але факти смерті від вакцинації не повинні приховуватися. Впевнений, що про цю смерть від вакцини, в ЗМІ не напишуть.
P.S. Мій блог заблокований і не має доступу до стрічки, тому прошу максимально поширити цю інформацію. Можливо це комусь врятує життя.

Смертельная вакцинация.

  Привожу факт смерти от вакцинации, человека с моего близкого окружения.Факт 100% достоверный. Два дня назад умерла от ковид 73-летняя мать главного бухгалтера предприятия на котором я работаю. В этом не было бы ничего странного, так как сейчас от этой эпидемии в Украине ежедневно умирают сотни, но этот случай особый. В начале апреля эта женщина сделала плановую прививку индийской вакциной Covishield и первые 10 дней чувствовала себя нормально. Затем стремительно начала повышаться температура. Семейный врач постоянно успокаивала и говорила, что это все нормальная реакция организма на прививку. За несколько дней у женщины началось воспаление легких, удушье и проблемы с сердцем. Ее срочно положили в больницу под кислород. Тест подтвердил ковид-19. Два дня пребывания в больнице и женщина умерла. Семейный врач, оправдываясь, рассказала дочери умершей, много ужасной информации, о том как проходит вакцинация в Украине. Оказывается, что от последствий прививки умер уже не один человек, и многие получили, как следствие, побочные болезни внутренних органов. Чтобы не распространять панику и не сорвать вакцинацию, эта информация тщательно скрывается властями.
  Я никого не призываю игнорировать прививки, каждый должен сделать свой выбор самостоятельно, но факты смерти от вакцинации не должны скрываться.Уверен,что про эту смерть от вакцины,в СМИ не напишут.
P.S. Мой блог не имеет доступа к ленте, поэтому прошу максимально распространить эту информацию. Возможно это кому-то спасет жизнь.

Країна рукожопих.

 На Росії водонапірна вежа впала на комунальників, які приїхали її лагодити


"До чого дійшов прогрес"

Капець!!!Сиджу дивлюсь марсіанські краєвиди в прямому етері!Браво Америка!

Київ лідер за кількістю хмарочосів в Європі.


Київ потрапив у топ-10 міст світу із найбільшої кількості хмарочосів. Столиця посідає восьме місце, поступившись таким містам, як Нью-Йорк, Торонто, Дубай, Токіо, Гонконг і іншим. Цьому відповідають дані порталу SkyscraperPage. Згідно з результатами аналізу фахівців сервісу, в Києві налічується близько 1 222 будівлі та 1 199 хмарочосів. Для складання рейтингу брали абсолютно все споруди, висота яких більше 35 метрів або більше 12 поверхів. Столиця України обійшла Лондон, Бангкок, Ванкувер, Лос-Анджелес, Пекін, Мумбаї, Сан-Франциско та інші міста. Відзначимо, що за Києвом до світового рейтингу за кількістю хмарочосів потрапили також Харків і Одеса. Вони займають 26-е і 102-е місця відповідно. У списку європейських міст, наша столиця виявилася на першому місці, обігнавши Лондон і Москву. Харків посів четверту сходинку, а Одеса - 23-ю.
Джерело: https://gloss.ua/
©


The Home Insurance Building (Здaниe дoмoвoгo стрaхoвaниe) — пeрвый в мирe нeбoскрeб, пoстрoeнный в 1885 гoдy в Чикaгo, СШA


АНОНС! Зйомки бойовика в Луцьку.

В Луцьку відбуваються зйомки 4-го сезону серіалу "Слуга народу".На відміну від попередніх серій,цього разу фільм знімають в жанрі трагікомічний бойовик.Головний герой серіалу є Голобородько,який в першій серії успішно бореться з терористом,що вимогав від нього зняти відосик та прорекламувати фільм на захист тварин.Гострота сюжету,карколомні трюки під час захоплення терориста,обіцяють нам захоплююче видовище та гострі емоції.Наводимо епізод фільму,що обіцяє стати світовим хітом.


Ось так вони нас дурять!

Дубінський мітить в мери Києва!Звертаюсь до ЗЕлехтората:-невже через
вашу тупість та любов до брехливих відосиків,ви,на нашу голову,оберете
чергового довбай@ба?Дивимось усі,як нам готують чергову
брехню: https://www.youtube.com/watch?v=YJsuWlnYI2sПрошу максимальний репост.

Як обрали преЗЕдента.

Лохторат 73%,перед виборами дивиться серіал "Слуга народу".


Сторінки:
1
2
3
4
5
6
7
8
28
попередня
наступна