хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Підсумки конкурсу "2012-рік віри та надії".

  • 21.02.12, 18:30
НА ПІДТРИМКУ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ТА КУЛЬТУРИ. Шановні жителі порталу i.ua !     Оргкомітет конкурсу "2012-рік віри та надії" вітає всіх з Міжнародним Днем рідної мови. В цей день ми оголошуємо переможців та призерів нашого конкурсу, який став другим  користувацьким заходом, що пройшов за фінансової та організаційної підтримки громадського об'єднання "Біла стріла" та інформаційної підтримки порталу i.ua. Майже 3 мiсяці журі відбирало з допомогою відкритого голосування кращі роботи, які символізували любов до України, відображали цікаві події цих самостійних 20-и років очима українців, красу нашої Батьківщини, мудрість та звичаї народу, велич історії.     Незважаючи на спроби деяких стороніх заангажованих елементів зірвати другий користувацький конкурс, він пройшов на високому рівні і показав, що при бажанні на цьому порталі можна проводити масштабні тематичнi конкурси та цiкавi й змiстовнi акції . Перед тим, як назвати переможців та призерів, оргкомітет конкурсу хоче подякувати громадскому об'єднанню "Біла стріла" за фінансову та організаційну підтримку конкурсу. Також висловлюємо велику подяку адміністрації порталу i.ua за надання можливості проведення цього конкурсу та рекламну підтримку. Переможцями конкурсу стали: - В номінації "Міс поталу 2012" перемогу здобула робота під № 2.Автор роботи користувач під ніком Amiel.Чарівну україночку,яка зображена на його роботі зовуть Тетяна.Вона проживає в м. Трускавець,їй 19 років.Вона студентка другого курсу географічного факультету ЛНУ ім. Івана Франка,подружка автора фото.Дівчину на цьому порталі цікавлять приколи та шпалери.Від сьогодні Тетяна з Трускавця носить ім"я "Міс порталу 2012".Вітаємо автора та чарівну Тетяну,-справжню україночку з перемогою і повідомляємо,що головний приз-1000 грн. ви можете отримати в оргкомітеті конкурсу,протягом одного місяця. -В номінації "Найкраща фоторобота" перемогу здобула робота №3.Автором переможної роботи стала користувачка під ніком irishka_r із своєю фотороботою під назвою "Сонячні струни".Ця робота найбільше сподоболась жителям порталу.Вітаєм переможницю в цій номінації.Нехай ті промінці щастя,які автор навчилась ловити,приносять їй успіх і в майбутньому.Приз в цій додатковій номінації складає 500 грн.Шановна переможниця може його отримати протягом одного місяця,звернувшись до оргкомітету конкурсу.

-В номінації "Листівки" перемогла робота під №6  користувача rudik60.Оргкомітет вітає користувача з перемогою, бажає йому здоров*я, подальшої творчої наснаги. Приз у даній номінації становить 1000грн.Переможець зможе отримати його протягом протягом місяця, звернувшись до оргкомітету конкурсу.

- В номінації "Проза" перемогу здобула конкурсна робота під №1,  твір "Миколай Чудотворець", автором якого є користувач під ніком Рус С Кія.       Приз у даній номінації становить 1000грн. Переможець зможе отримати його протягом одного місяця, звернусвшись до оргкомітету конкурсу. -В номінації "Поезія" переможцем став вірш "«Я собі і вам то зичу» ,автором якого є користувач під ніком Рус С Кія .Його профіль http://narod.i.ua/user/2410661/ Приз у дуній номінації становить 1000 грн.Переможець може отримати його протягом одного місяця,звернувшись до оргкомітету конкурсу.  Ще раз вітаємо переможців з нагородами,бажаємо всім міцного здоров"я,творчих успіхів в створенні нових чудових робіт,які прославлять нашу країну.                                                                     ----------------------------- P.S. В оргкомітет конкурсу звернувся користувач Рус С Кія із ПРОПОЗИЦІЄЮ.Якщо переможці конкурса мають бажання приєднатись до благородної акції,то необхідно отримати призові гроші в оргкомітеті,і самостійно вирішувати долю призу. До цієї замітки додаються протоколи  №1-4 засідань журі в номінаціях. та протокол №5.
47

Коментарі

121.02.12, 21:38

Чудовий конкурс був і достойні переможці! Вітаю всіх.

    221.02.12, 21:39

    розсилає

      321.02.12, 21:42

      Поздравляем победителей конкурса!

        421.02.12, 21:46

        А як із заохочувальними призами?

          Гість: москвостьоб

          521.02.12, 21:47

          Щирі вітання переможцям!!!

            621.02.12, 21:47

            Поздравляю победителя конкурса!!!

              721.02.12, 21:48

              СЛАВА Ісусу ХРИСТУ Щирі вітання переможцям!!!З святом МОВИкохані наші УКРАІНЦІ ! Всього кращого ВАМ ! Не зраджуйте рідне Богом дане СЛОВО...ЛЮБІТЬ нескорено нашу СВЯЩЕННУ героічну козацьку МОВУ ! Щасливо ...МИ переможем ! НАША МОВА найулюбленіша БОГОМ і нею ЯВНО 2012року найбільше говоритимесинеокий русий Христос БОГ І ВОСКРЕСЛІ БОЖІ святі ...а РУССКІЙ ЯЗИК СИЛОЮ БУДЕ НАВЯЗУВАТИ путін з аНТИХРИСТОМ Й бридкими сабачніками ФСБісів....МИ разом ВІРИМ що переможе пророче Боже слово КОБЗАРЯ ! БОРІТЕСЯ ! ПОБОРЕТЕ ... Слава УКРАІНІ http://video.i.ua/user/2689697/43853/225224/ СЛАВА НАЦІІ

                821.02.12, 21:49

                Вітаю переможців!!!

                  921.02.12, 21:50

                  Поздравляю победителей

                    Гість: lyo Dnepr

                    1021.02.12, 21:57

                    Очень подозрительно количество побед в конкурсах БС юзера http://narod.i.ua/user/2410661/
                    Вспомните, кто победил в предыдущем конкурсе? Можете не напрягаться. Ответ очевиден.
                    Также подозрительным является его предложение...
                    Несмотря ни на что, поздравляю организаторов конкурса, которые в столь трудное время пытаются нас отвлечь от того, что творится в стране.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      11
                      попередня
                      наступна