Розумом Росію не зрозуміти. Частина 10.

России народ еще не сказал свое слово, но оно уже написано на заборе."

Розумом Росію не зрозуміти. Частина 9.

“Мало выпить много не бывает, бывает маленько многовато перепить.”

"Лоботомія" - Реж. Ю.Хащеватский 2009 р. ( Білорусь).

Всім,хто має час,пропоную подивитись правдивий фільм про минулі та сучасні злочини КГБістської Росії.
http://www.youtube.com/watch?v=jX7yDGyvHBo
Стрічка розповідає про події в Росії і Грузії під час озброєного конфлікту в Південній Осетії в серпні 2008 року.
Як відмітив Хащеватский перед початком перегляду, ідея фільму виникла у нього під час зустрічі з друзями у Вільнюсі. "Ми тоді обговорювали цей конфлікт, і я помітив, що мені цікаво було б дізнатися, що відбувається в цей час в Росії. Проте друзі запропонували мені полетіти в Грузію, і я це зробив", - сказав режисер.
За його словами, цей фільм "Не зовсім про війну". "Він також про те, що відбувалося в Росії на тлі цієї війни. Проводяться паралелі з подіями в Тбілісі в 1989 році, у Білорусі в 1988-му і в Москві в 1991-му", - відмітив Хащеватский.
Доп. информация:Лоботомия -- видалення лобових доль мозку, відповідальних за само-осознание і за прийняття рішень.

Нашим русофілам для роздумів.

Росіяни вважають Китай і Німеччину більш дружніми країнами, ніж Україна

Китай і Німеччина випередили Україну у списку найбільш дружніх країн для Росії. Хочуть об’єднання з Україною всього 14% росіян.

Фото колаж ZN.UA

Найбільш дружньою країною росіяни вважають Білорусь, а найбільш ворожою — Грузію, показало опитування «Левада-Центру», проведене у травні у 130 населених пунктах та 45 регіонах РФ. На прохання соціологів назвати п'ять країн, які респонденти вважають найбільш близькими друзями і союзниками Росії, на перше місце опитані громадяни РФ поставили Білорусь (34%), на друге Казахстан (28%). Далі в цьому списку йдуть — Німеччина (17%), Китай (16%) і України (13%). Список країн, які, на думку російських респондентів, є найбільш недружніми і вороже налаштованими до РФ, очолює Грузія — на перше місце її поставили 41% опитаних. У п'ятірку недружніх держав входять також США (35%), Латвія (26%), Литва (25%) і Естонія (23%). Говорячи про майбутнє відносин з Україною, 62% опитаних росіян вважають, що країни повинні бути «незалежними, але дружніми: з відкритими кордонами, без віз і митниць». Чверть респондентів (24%) вважають, що відносини Москви і Києва мають бути такими ж, як з іншими державами - «з закритими кордонами, візами, митницями». При цьому 14% респондентів пропонують Росії та Україні об'єднатися в одну державу.
Три чверті росіян (76%), як і рік тому, висловилися за розвиток і зміцнення зв'язків із західними країнами, тих, хто закликає дистанціюватися від Заходу, стало менше (з 16% до 13%). zn.uaЗа матеріалами: Интерфакс