Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Крила міцніють.Політ самостійний.

Королевской вынесли выговор, она может быть исключена из БЮТ
Королівській винесли вимову, вона може бути виключена з БЮТ

Наталія Королівська 12.01.2012 10:45 Сьогодні треба збиратися в кулак, а не створювати якісь свої проекти, рахують у БЮТ Народного депутата з фракції БЮТ у Верховній Раді України лідера партії УСДП Наталію Королівську можуть виключити з фракції. Про цьому ЛІГАБізнесІнформ повідомив народний депутат-бютівець Володимир Бондаренко. Як розповів політик, учора увечері фракція проводила збори, на яких Наталії Королівській Гарегину Арутюнову і Вадиму Трофименко був винесений вимова за порушення дисципліни. "Раніше було вирішено, що відпустки, особливо за рубіж, повинні узгоджуватися з керівництвом фракції тому що у нас сьогодні робота йде в особливому режимі - частина людей працює в Харкові, частина - в округах і в Києві. Оскільки вказані депутати не повідомили про свої плани, їм була винесена вимова", - відмітив Бондаренко. За його словами сама Королівська на вчорашньому засіданні фракції не була присутньою. "Вона, разом з іншими депутатами, знаходиться за кордоном", - сказав він. Відповідаючи на питання, чи може так статися, що Королівська буде виключена з фракції, бютівець підкреслив, що "це може статися". "Стає зрозуміло, що пані Наталія веде особисту лінію, яка може привести до її відходу від позицій блоку. Спроба провести певні кроки на роз'єднання нашої політичної сили тому підтвердження", - додав він. "Я вважаю, що сьогодні треба збиратися в кулак а не створювати якісь свої проекти і займатися собою, а не загальною справою. Подібні кроки на руку влади", - вважає Бондаренко. Нагадаємо, раніше Королівська очолила партію УСДП.

(с)
22

Коментарі

анонім

112.01.12, 13:14

Нічого не зрозумів -- Барбі усі кроки погоджує з ЮВТ, за її ж словами! Чі може все таки вона працює на ПРиматів? Хоча, яка різниця! Черговий бізнес-проект для лохторату!

    анонім

    212.01.12, 13:27

    Рветься в лідери любим шляхом)))

      Гість: lkjmn

      312.01.12, 13:43Відповідь на 1 від анонім

      Думаю, вона працює виключно за для власних інтересів, вона-ж вугільний магнат.

        анонім

        412.01.12, 13:47Відповідь на 3 від Гість: lkjmn

        Думаю, вона працює виключно за для власних інтересів, вона-ж вугільний магнат.Зрозуміло. Але все одно має з кимось домовлятися -- боротися проти всіх непродуктивно і безперспективно!

          Гість: lkjmn

          512.01.12, 13:53Відповідь на 4 від анонім

          Думаю, вона працює виключно за для власних інтересів, вона-ж вугільний магнат.Зрозуміло. Але все одно має з кимось домовлятися -- боротися проти всіх непродуктивно і безперспективно!Судячи з цієї статті, зараз вона просто поклала на всіх і поїхала відпочивати. Я б тримався подалі від людини, яка особисте ставить над суспільним.

            612.01.12, 14:02Відповідь на 5 від Гість: lkjmn

            Думаю, вона працює виключно за для власних інтересів, вона-ж вугільний магнат.Зрозуміло. Але все одно має з кимось домовлятися -- боротися проти всіх непродуктивно і безперспективно!Судячи з цієї статті, зараз вона просто поклала на всіх і поїхала відпочивати. Я б тримався подалі від людини, яка особисте ставить над суспільним.Підтримую!

              Гість: lkjmn

              712.01.12, 14:03Відповідь на 6 від Julia Taneta

              Давайте оберемо мене... диктатором. Обіцяю, я буду жорстким, але справедливим.

                812.01.12, 14:06Відповідь на 1 від анонім

                Нічого не зрозумів -- Барбі усі кроки погоджує з ЮВТ, за її ж словами! Чі може все таки вона працює на ПРиматів? Хоча, яка різниця! Черговий бізнес-проект для лохторату!Такий розвиток подій,я передбачив ще в листопаді http://blog.i.ua/user/2961506/825521/ ,за що отримав на "горіхи" від юлефанів.

                  анонім

                  912.01.12, 14:12Відповідь на 8 від Davigadoff

                  Памятаю. А що вони зараз скажуть? Чі як завжди, язики в д..у засунуть, коли час відповідати за свої слова прийшов?

                    анонім

                    1012.01.12, 14:15Відповідь на 7 від Гість: lkjmn

                    Давайте оберемо мене... диктатором. Обіцяю, я буду жорстким, але справедливим.Я за! Себе пропную забезпечувати твою жорстокість! Справедливість пропоную доручити Танеті!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна