Мінус один терорист (фото, Вконтакте)

Сергей Гришин http://vk.com/preface28

Один з тих, кого прибрав сьогодні наш десант

Відбитий гранатомет терористів (фото)

Ось з цього РПГ розстрілювали сьогодні колону наших десантників. Видно кров на стволі. 
Наші вогнем у відповідь, як мінімум, гранатометника поранили.

На голову СБУ Валентина Наливайченка скоєно замах

На голову СБУ Валентина Наливайченка скоєно замах.

Він отримав вогнепальне поранення грудної клітини. Зараз перебуває у лікарні

Про це повідомляє УНН з посиланням на українські ЗМІ.

"Зловмисник, котрий стріляв зі снайперської гвинтівки, зник. Порушено кримінальну справу. Ведеться розшук нападника", - йдеться у повідомленні.

Наливайченко у тяжкому стані доставлений в лікарню.

Додаткової інформації поки не надходило.

http://24tv.ua/home/showSingleNews.do?nalivaychenka_namagalisya_vbiti_vin_u_vazhkomu_stani_v_likarni__zmi&objectId=442543

і тут же 

КИЇВ. 13 травня. УНН. У Службі безпеки України спростували інформацію про замах на главу відомства Валентина Наливайченка, передає УНН.

За словами речниці СБУ М.Остапенко, інформації про замах на життя В.Наливайченка немає.

"У нас немає інформації про замах на життя В.Наливайченка", - зазначила М.Остапенко.

Нагадаємо, у ЗМІ з'явилася інформація про те, що на главу СБУ було скоєно замах в результаті якого В.Наливайченко отримав тяжке поранення.

http://www.unn.com.ua/uk/news/1341895-sbu-sprostuvalo-informatsiyu-pro-zamakh-na-v-nalivaychenka

Бойовики на Луганщині розповіли, як розстріляли родину

Журналісти отримали аудіозапис переговорів російських бойовиків на Донбасі, який підтверджує, що саме сепаратисти розстріляли батька і матір на очах у 10-річної дитини.

На записі чути телефонну розмову двох російських бойовиків. Один з них розповідає, що «люди перетинали кордон, наші розстріляли машини, вбили батька, вбили матір, живою залишилась лише малолітня дитина». Все це супроводжується ненормативною лексикою. Наостанок, один з бойовиків кидає, що «вже зовсім нічого не хоче через це».

Диверсант "Стрілок" після перевороту оголосив війну Києву

Що собі думає влада???

Співробітник головного розвідувального управління Росії Ігор Гіркін, відомий під псевдонімом "Стрєлков", проголосив себе Верховним Головнокомандуючим і звернувся до Росії за військовою допомогою.

Стрєлков також вирішив перепідпорядкувати йому "як верховному головнокомандуючому ДНР усі постійно дислоковані на території республіки військові формування, органи безпеки, міліції, митниці, прикордонної служби, прокуратури, а також інші воєнізовані структури".

"У рамках КТО всі бойовики українських неонацистських угруповань (т.зв. "Національна гвардія", Правий Сектор, "батальйон Ляшко" і ін.) підлягають затриманню, а у випадку збройного опору – знищуються на місці", - впевнений Стрєлков.

Він також зазначив, що "усі солдати й офіцери збройних сил, внутрішніх військ, СБУ, МВС і інших воєнізованих структур України із цього моменту вважаються, що незаконно перебувають на території ДНР".

Як раніше повідомлялося, колишні лідери самопроголошеної Донецької народної республіки фактично відсторонені якимось Сергієм Здрилюком, який називає себе "правою рукою" командуючого бойовиками в Донбасі Ігоря Стрєлкова (Гіркіна).

Російський журналіст: ополченці погрожували ФСБшниками, били...

Кореспондент "Новой газеты" Павло Канигін, якого викрали сепаратисти в Артемівську, розповів, що його затримали за опис "референдуму", били й відібрали все.
....
"Вочевидь, вони привезли мене в готель – я цього не пам'ятаю, чи то вони мене вирубали, чи то снодійного підсипали… Зараз отямився в готелі й пішов купив телефон дешевий, щоб подзвонити й сказати, що все нормально. Зібрали всі гроші, усе, що було в мене й у мого колеги Штефана Шолле", - розповів Канигін.
....
"Навіть жінки намагалися мене вдарити, якісь мужики мене смикали, сказали, що мене повезуть у Слов'янськ і в Слов'янську із мною будуть розбиратися ФСБшники – я не розумію, що це означає, але ось такий пасаж чомусь пролунав, що з ними в мене буде зовсім інша розмова", - розповів він.

Потім Канигіна повезли на блок-пост, імовірно, десь між Артемовськом і Слов'янськом.

"Там мене роздягли, усе забрали: комп'ютер, телефон, гаманець, документи. Шнурки зняли навіщось… Знову почався цей допит. І мені сказали, що зараз мене відвезуть у Слов'янськ, кинуть там у підвал (управління) СБУ – до інших заручників – і потім будуть вимінювати мене на арештованих своїх товаришів", - зазначив журналіст.

....
"Погрожували, що вивезуть у ліс у пристрілять… У підсумку зійшлися на тому, що забирають у мене всі речі й гроші, їх розлютило, що не можуть зняти гроші з моєї картки, тому що стоїть ліміт 200 гривень на день. Ударили в щелепу… а далі я прийшов до тями в готелі в Донецьку", - розповів він.