хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Російський журналіст: ополченці погрожували ФСБшниками, били...

Кореспондент "Новой газеты" Павло Канигін, якого викрали сепаратисти в Артемівську, розповів, що його затримали за опис "референдуму", били й відібрали все.
....
"Вочевидь, вони привезли мене в готель – я цього не пам'ятаю, чи то вони мене вирубали, чи то снодійного підсипали… Зараз отямився в готелі й пішов купив телефон дешевий, щоб подзвонити й сказати, що все нормально. Зібрали всі гроші, усе, що було в мене й у мого колеги Штефана Шолле", - розповів Канигін.
....
"Навіть жінки намагалися мене вдарити, якісь мужики мене смикали, сказали, що мене повезуть у Слов'янськ і в Слов'янську із мною будуть розбиратися ФСБшники – я не розумію, що це означає, але ось такий пасаж чомусь пролунав, що з ними в мене буде зовсім інша розмова", - розповів він.

Потім Канигіна повезли на блок-пост, імовірно, десь між Артемовськом і Слов'янськом.

"Там мене роздягли, усе забрали: комп'ютер, телефон, гаманець, документи. Шнурки зняли навіщось… Знову почався цей допит. І мені сказали, що зараз мене відвезуть у Слов'янськ, кинуть там у підвал (управління) СБУ – до інших заручників – і потім будуть вимінювати мене на арештованих своїх товаришів", - зазначив журналіст.

....
"Погрожували, що вивезуть у ліс у пристрілять… У підсумку зійшлися на тому, що забирають у мене всі речі й гроші, їх розлютило, що не можуть зняти гроші з моєї картки, тому що стоїть ліміт 200 гривень на день. Ударили в щелепу… а далі я прийшов до тями в готелі в Донецьку", - розповів він.

7

Коментарі