хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Диверсант "Стрілок" після перевороту оголосив війну Києву

Що собі думає влада???

Співробітник головного розвідувального управління Росії Ігор Гіркін, відомий під псевдонімом "Стрєлков", проголосив себе Верховним Головнокомандуючим і звернувся до Росії за військовою допомогою.

Стрєлков також вирішив перепідпорядкувати йому "як верховному головнокомандуючому ДНР усі постійно дислоковані на території республіки військові формування, органи безпеки, міліції, митниці, прикордонної служби, прокуратури, а також інші воєнізовані структури".

"У рамках КТО всі бойовики українських неонацистських угруповань (т.зв. "Національна гвардія", Правий Сектор, "батальйон Ляшко" і ін.) підлягають затриманню, а у випадку збройного опору – знищуються на місці", - впевнений Стрєлков.

Він також зазначив, що "усі солдати й офіцери збройних сил, внутрішніх військ, СБУ, МВС і інших воєнізованих структур України із цього моменту вважаються, що незаконно перебувають на території ДНР".

Як раніше повідомлялося, колишні лідери самопроголошеної Донецької народної республіки фактично відсторонені якимось Сергієм Здрилюком, який називає себе "правою рукою" командуючого бойовиками в Донбасі Ігоря Стрєлкова (Гіркіна).

10

Коментарі

113.05.14, 21:18

"Стрілок"-ще один дибіл на теренах України! Дуже викликає сумніви його сексуальну орієнтація!

    213.05.14, 21:46Відповідь на 1 від taras021

    "Стрілок"-ще один дибіл на теренах України! Дуже викликає сумніви його сексуальну орієнтація!Стрєлчіта

      313.05.14, 22:08Відповідь на 2 від LeoLine

      "Стрілок"-ще один дибіл на теренах України! Дуже викликає сумніви його сексуальну орієнтація!Стрєлчітаможливо