Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Хай тобі трясця! Саркастичне есе.


Україна? Україна!!!! А подивіться яка країна! Яка природа! Які ліси. І хвойні, і листвені, і букові, в Криму навіть і тропічні ростуть. А поля? А луга, степи? Асканія-Нова - діамант! А земля??? Тут взагалі нема шо казати. Сказано переказано. Гори! Карпати, а на півдні Кримскі. Полонини, отари овець, бринза, смерічки, горні річки. Один краєвид чого вартий! А в землі які багатства! І нафта, і газ, і вуголь, і залізна руда, і уран, і сіль, і сода, всьго навіть і не згадаєш.
А які люди живуть в наший країні! Не буду називати всім відомих достойників, тут і місця не вистачить, шо б кожного відмітити. Простий люд. Це взагалі скарб! Талановиті, працьовиті, горді, красиві. Дівчата, жинкі! В цілому світі таких красунь нема.
Але не буду далі займати Вашу увагу, все рівно всього не перекажеш. І ось я думаю, як воно все так склалося? Ну там еволюція, суспільний розвиток. Це все зрозуміло. Мені здаєтся, шо тут ще і Бог доклався. Мабуть вирішив створити рай на землі. По великому рахунку задумка вдалася. Але......


 
Я думаю було так. Створив Бог нашу країну, нас поселив, добре попрацював, втомився, і вирішив піти відпочити. Вий шов зі своєї майстерні, та й і пішов в хату. А двері в майстерню забув зачинити. Тут поряд куширями ліз сатана. Бачить, двері у майстерню Бога відчинені. Підійшов, зазирнув, нема нікого. Дай, думає, подивлюсь, шо він тут намайстрував. Зайшов і баче, яку красу створив Всевишній. І вирішив напаскудити йому. Змотався до дому, витягнув з комірка своїх учнів - дике, брудне, в личаках, у ведмежих шкурах, з бородами до колін, племя людей, яке нічого не вміло робити, тількі виконувати вказівки сатани. І миттю назад, в майстерню до Бога. Баче, шо поселити їх в самій країні він не може, Бог поставив запобіжники, вирішив поселити їх поряд. І почав повчати їх шо робити. Навчив як вкрасти нашу мову, назву нациї, церкву і багато ще чому. Але саме головне, він навчив їх, як зробити так, шо б вони, сусіди, самі між собою гризлися. Між собою воювали по дрібницях, та вбивали один одного. І кожен раз, як тількі ми знаходили порозуміння, сатана підказував своїм учням, нашим сусідам, як зробити так, шо б ми знов посварилися між собою. І все це продовжуєтся по сей час. Хай тобі трясця буде!
 

 
Як бачите, я не звинувачую сусідів. Вони тількі ініструмент в руках сатани. Більшою мірою справа в нас саміх. Як нам давати опір капостям диявола? Як нам згуртиватися, шо б ніхто не зміг роз'єднати? Згуртованість та єдність. Тількі це, на мій погляд, може стати запорукою того, шо б задумка Бога нарешті утілилися у життя.
Звісно, я ні в якому разі не претендую на епістолярний стиль, але це, мої думки, спонтанні та живі.
І в якості своєрідного епілогу, аудіододаток. Це не моє. Але на мій погляд, дуже влучне.
 

І на останок. Я розумію, шо замітка трошкі легковажна. Використани образи, в чомусь деяка фантазія.Проте. Проголосуйте, будь ласка, яке Ваше відношення до неї.
 
 

65%, 22 голоси

3%, 1 голос

32%, 11 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
21

Коментарі

131.05.10, 14:44

"Талановиті, працьовиті, горді, красиві"

А также жадные, скупые, радующиеся даже маленькому горю у соседа, продажные, способные на предательство, неопрятные внешне и в мыслях, а на западе еще и агрессивные...

"дике, брудне, в личаках, у ведмежих шкурах, з бородами до колін, племя людей, яке нічого не вміло робити"

А кто же им строил города и всю инфраструктуру? Украинские арбайтеры?

    Гість: battcat

    231.05.10, 14:57

    болеешь?

      331.05.10, 15:05Відповідь на 1 від because

      Є і такі. В родині не без виродка. І в нас є. І назва в них є. Хохли.
      А хто будував? Українці в більшей мірі. А чому обов'язково артбайтери? Ви германофіл?

        431.05.10, 15:05Відповідь на 2 від Гість: battcat

        Чим?

          531.05.10, 15:08Відповідь на 3 від бандерівець


          А хто будував? Українці в більшей мірі. А чому обов'язково артбайтери? Ви германофіл?
          Нет, не германофил. Но я никогда не пойму, как это дикое глупое племя в шкурах смогло заставить работать на себя таких вот свободных и умных людей в белоснежных фраках на протяжении многих сотен лет.

            Гість: Ни шагу назад

            631.05.10, 15:13Відповідь на 4 від бандерівець

            Чим?Скорее всего клаустрофобией, которую приобрёл длительным сидением на политфорумах. Мозг кипит, наружу просится.

              731.05.10, 15:14Відповідь на 5 від because

              А чому у фраках? Ви на землі пробували працювати у фраці? І потім, в мене до цього племені питань нема. Вони інструмент. В дуже, дуже поганих руках.

                Гість: Ни шагу назад

                831.05.10, 15:14

                Совсем крышу сорвало у хлопчика. Ты хотя бы иногда выходил на улицу, смотрел бы как люди живут.

                  931.05.10, 15:17Відповідь на 7 від бандерівець

                  Вони інструмент. В дуже, дуже поганих руках.
                  То все красивые отговорки для собственного самоуспокоения и самовозвеличивания. На самом деле в том, что убивают студентов в милиции, сбивают людей автомобилями или вырубают Карпатские леса виноваты отнюдь не эти глупые в ведмежьих шкурах, а именно такие же умные красивые во фраках.

                    1031.05.10, 15:19Відповідь на 6 від Гість: Ни шагу назад

                    А чому клаустрофобія? В мене ніякого остраху нема. Тим паче в замкнутому просторі. Якого навколо мене також нема.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна