хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

П'ята колона клептократів.



         Саме так я називаю цю шайку, яка 25 років грабує та знущається над Україною та українцями.
         Здається, ніхто ще не зміг дати таке визначення. То ж патентую за собою його.
         Отже, стисло про все, що ми бачимо.
         Всі ці 25 років при владі була і є ця банда. За моїм визначенням, п'ята колона клептократів.
         Вони одночасно і клептократи, тобто, по научному це коли професійні крадії знаходяться при владі, і п'ята колона, яка в будь-яку мить готова продати країну, якою вони керують, ворогу цієї країни. В нашому випадку, Рашке.
         У цієї гоп-компанії два крила.
         Прорашкіне і проукраїнське.
         Прорашкіне крило, це партія регіонів, комунякі і безліч маргінальних збіговиськ. Свою корупцію вони прикривають прорашкіними гаслами. І звісно, коли відчують, що народ вже не витримує, здають, хоча вірніше сказати, продають Україну Рашке. Це хотів зробити Янукович, але пролетів. Народ трішки завадив.
         Завдяки своїй системністі, як то партії, жорстка дисципліна, вони саме довше були при владі.
         Проукраїнське крило, це хаотичні, несистемні утворення. Ющенко, Яценюк, Порошенко створювали свої бригади, які називали партіями, з різного зброду. Дисципліни там не було. Хто в ліс, хто по дрова.
         Але мета та сама, що і у прорашкіного крила. Корупція, крадіжки, пограбунок населення.
         Єдина відмінність полягає в тому, що це крило прикриває свою діяльність проукраїнськими гаслами. 
         І все.
         Навіть кінцівка в них одна і та сама. Як тільки відчують, що в них земля тікає з-під ніг, вони також миттєво здають Україну Рашке. 
         Ось така в нас влада.
         І ради цьому ніхто не міг дати.
         Але.
         Один раз вони лоханулися, і пропустила до влади, хоч і максимально обмеженної, Юлію Тимошенко. І вона їм дала по рогам. І дала так, що перелякала їх до смерті.
         І ця п'ята колона клептократів зробила висновки з цього свого проколу. 
         Вони зробили все, щоб прибрати ії від влади. Потім кинули у в'язницю. Варто зауважити, що все це вони робили разом, і прорашкіне крило, і проукраїнське. Тут в них розбіжностей не було. Власне, розбіжностей в них і так не було. Тільки в гаслах. Але в цьому випадку вони сплотися в міцний кулак, в одне ціле.
         Завдяки Майдану, Юлію Тимошенко довелося таки випустити з в'язниці. Вони сподівалися, що вона припинить політичну діяльність і вже не буде їм заважати.
         Але не так сталося, як ними гадалося. Не на ту напали. Юлія Тимошенко повністю відновилася, як фізично там і психічно. Її харизма та пасионарність нікуди не зникли. І так само, як і перед тюрмою, вона налаштована безкомпромісно та рішуче.
         Зрозумівши це, Порошенко, який зараз очолює проукраїнське крило п'ятої колони клептократів, на повну силу взявся за дискредитацію, оббріхування та приниження Тимошенко. Для цього він навіть створив ціле міністерство, Мінстець, головним завдання якого було знищення Тимошенко, як потенційного лідера нації і майбутнього глави держави.
         Посадити ії, як це зробив Янукович, Порошенко вже не може. А ось влаштувати шалену, брудну кампанію з ії компроментації, це він може. Що він зараз і робить. Що ми зараз і спостерігаємо.
         Він спустив всіх собак, яких має в своєму розпорядження на Тимошенко. В усіх ЗМІ, в мережі, на телеканалах, стоїть шалений гавкіт на ії адресу.
         Є когорта пехоти, яка вже зараз застосована. Це різні лещенкі, найеми, ляшкі, геращенкі, іріскілуценкі, чорноволи, шрайкі, і порохобити, у яких і імен навіть нема, срань різна.
         В засідці сидить авторітет, Міха Саакашвілі. Конниця. Він на міцному гачку у Порошенка, і в потрібну мить готов вистрибнути з кущів і тоді децібели гавкотіння в бік Тимошенко, збільшаться на декілька порядків.
         За всім цим спостерігає прорашкіне крило п'ятої колони клептократів, Оппоболок та їхні сателіти. Якщо у їхніх проукраїнських партнерів відбудеться фіаско в травлі Тимошенко, то тоді і вони підключаться. Це танки, важка зброя.
         Вся ця картина відображена на цьому колажі.
         Ну-ну...Вони досі не можуть зрозуміти, з ким вони зв'язалися, на кого діжку покатили.
         На свою смерть.
         На Юлію Тимошенко.
         Пані Юлія, розмажте їх в пил, в пляму на підлозі. Ми, українці, вам в цьому допоможемо.

    Приєднуйтеся до
        спільноти
4

Коментарі

129.01.17, 12:17

Якби ж то!

    229.01.17, 14:00Відповідь на 1 від ab absurdo

      329.01.17, 17:33Відповідь на 2 від vilga

      Треба Юлі знов з КОСОЮ ходити.....
      Як розпустила волосся,так бардак і розпочався.......

        429.01.17, 18:14

          529.01.17, 19:17Відповідь на 3 від БілаКоролева

          може ви і праві