хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Невступ в НАТО.

  • 02.02.17, 15:03


        Як законно не вступити в НАТО?
        Як законно вступити в рузькій мір?
        І зробити все це так, щоб народ не возбухав?
        Вірно, провести референдум з вступу в НАТО.
        У Пеці Потроха дуже чутливий зад. І він цим задом відчуває, що йому настає жопа. Не дарма ж дриснув з Німеччини "рятувати" Україну. Мабуть вже і супертолерастична Меркель не витримала і намалювала йому майбутню картину його життя по-новому. Так нахабно красти мільярди доларів, які демократичні країни виділяють на підтримку України, не можна. Красти не ховаючись! На очах цих же країн! І це не враховуючи того, що він всі ці три роки в неймовірних масштабах грабує націю(є такий пункт в документах ООН). Тут вже навіть не політика, тут вже просто звичайна людська образа працює. Таке фантастичне кидалово! Навіть Путькіну далеко в цьому до Порошенка. 
        Але мабуть вже все. Попереду, якщо не наш суд, так якійсь суд, що знаходиться під юрисдикцією ООН, або співпрацює з ООН.
        Тому Пеці треба рятувати свій зад.
        На Заході йому вже нічого не світить. Вихід тільки один, треба розвертатися на 180° і валіть в рузькій мір. Як Янукович. Але Пеці само скушно одному сидіти в рузькому лайні, то він хоче і нас туди затягти.
        Саме для цього референдум по вступу в НАТО стає йому в нагоді.
        Але, для того, щоб провести такий референдум, треба, щоб народ був обізнаний, що це і для чого це. Потрібна відповідна інформаційна кампанія.
        Це в 2014 році, коли Юлія Тимошенко зібрала 5 млн підписів, необхідних для проведення референдуму, непотрібні були ніякі кампанії, люди проголосували би "за" з показником не менше 80%. Але тоді Пеці ще був тільки на старті свого шаленого корупційного забігу, тоді він відчував звабливий запах зелених папірців з Президентами США, і вступ в НАТО тільки би порушив його грандіозні плани по розграбування та розкраданню всього і вся, що потрапляло в його пухкі, офшорно-карамельні лапки.
        А тепер, коли всі його комори тріщать від накрадених ним долярів, починає діяти план по збереженню всього цього.
        Тепер можна і референдум провести. І провести так, щоб не вступити в НАТО, щоб отримати негативний результат. Діяти, так би мовити, від зворотнього.
        І якщо народ буде проти вступу в НАТО, то тоді тільки один шлях - в рузькій мір. Підстави більш, ніж переконливі, ось, народ проти НАТО, тоді йдемо в протилежному напрямку, до наших братів, які нас гаряче люблять. Всі згодні(риторично)? Всі(також риторично)!!! 
        Звісно, в цьому випадку, щодо вступу в рузькій мір, референдуму вже ніхто проводити не буде.
        А ось по вступу в НАТО все буде чікі-пікі. Буде проведена та сама інформаційна кампанія. Тільки вона буде агітувати за невступ в НАТО. Це буде свято ригів, комуняк, Мертвечука та решти тварюк. Кругом будуть біг-морди з гаслами "НАТО-НІ!", цілодобово на всіх телеканалах будуть крутитися роліки про те. яка жахливе це НАТО, які страшні гроші треба буде туди платити, про кривавих мальчиків, яких їдять воякі НАТО. Вопчим народ буде трусити від переляку вдень і вночі.
        Для створення ілюзії, що в нас демократія, і що є агітація за вступ, то будуть і роліки на підтримку вступу в НАТО. Десь в 2-3 години ночі. Довжиною в 5-10 секунд.
        А на підстраховці є Підрахуй Охендовський. Якщо раптом не спрацює ця інформаційна кампанія, то він намалює потрібні результати.
        Опля! Фокус вдався! НАТО - НІ! Всі в Мордор!
        Все це відбудеться, якщо ми найближчим часом не випередимо Пецю, і не викинемо його нахрен з влади.

      Приєднуйтеся до
           спільноти
2

Коментарі

12.02.17, 15:09

І хто нам винний, якщо ми це все дозволяємо усіляким баригам?

    22.02.17, 19:11

    Читав сьогодня статтю "Окопні Роздуми" = http://blog.i.ua/user/2675316/1996412/
    Стаття велика \видать думок в окопах приходить Дуже Багато\, і взагалі-то навіть ПРАВИЛЬНА!
    Але вражає КІНЦЕВИЙ ВИСНОВОК тих роздумів \не буду перекладати...\:
    ***шторма не будет. Мы слишком долго его держали, чтобы своими руками пустить все на дно. Поэтому и другим не дадим это сделать***
    ---
    Короче, весь СМЫСЛ этой статьи = власть ХЕРОВАЯ, страна в Глубокой Жопе...- НО МЫ НЕ ДАДИМ СКИНУТЬ ЭТУ Жидо-Бандо-Власть!
    Ибо не для того мы ее столько времени ЗАЩИЩАЛИ, чтоб просто так ее СКИНУТЬ - и начать САМИМ вытаскивать страну из Жопы!
    Да-а, каких только дурных мыслей не придет в окопах...
    ---
    Вот так = САМІ НЕ БУДЕМО... - І ІНШИМ НЕ ДАМО!

      32.02.17, 19:19

      Бєкєшкіна заявила, що вступ до НАТО підтримує 50% населення України, що вже на "грані".
      натомість пєця заявив - "Якщо українці скажуть "так", я зроблю все, щоб добитися членства" .
      залишається за кадром, що саме він зробить. погана у нього репутація з цим "зроблю".