Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Нідерланди, літак, Порошенко







          Невеличке повідомлення, але мені здається, що це тільки перший дзвіночок.
          Нідерланди зупинили ратифікацію Угоди про асоціацію з Україною.
          Тимчасово. До проведення референдуму по цій Угоді.
          В Нідерландах 16 млн. населення. Хай 5 млн. не мають права голоса. Діти, імігранти, ще якась категорія. 11 млн. За проведення референдуму підписалися 428 тис. Мінімальна явка повинна складати 30% від тих, хто має право голосу. Це 3,3 млн.
          Україну там ніхто не знає. Прийдуть голосувати тільки ті, кому нема що робити і консерватори. Партія, що ініціювала цей референдум буде проводити агітацію. Альтернативну позицію повинна була би представити Україна. В когось є сумніви, що вона нічого не буде робити?
          То який результат буде?
          Хренові в мене передчуття.
          Саме погане, що ініціатору референдуму та її лідеру Яну Роосу, важко щось заперечити. Будь він хоч тричі афілійований з Путіним.
          Він вважає, що збитий літак та загибель 200 громадян Нідерландів, це наслідок Угоди про асоціацію. Що Україна, це корумпована країна, і там йде громадянська війна. Що причиною цієї громадянської війни є Євросоюз, який підписав цю Угоду.
          Ну, стосовно корумпованої країни, ми і самі знаємо, тут заперечень нема. Але, навряд чи це є серйозною підставою для відмови від Угоди. Багато корумпованих країн вступали в ЄС саме для того, щоб подолати корупцію. І це не було проблемою чи підставою для відмови вступу.
          А ось щодо громадянської війни, з цим вже треба рахуватися. Тим більше, що це пов'язують з загибеллю громадян Нідерландів.
І цій тезі важко заперечити. Юридично у нас нема війни. У нас якесь незрозуміле АТО. Тобто, цілком внутрішня справа. Зовнішньої агресії юридично у нас нема. А всі ці заклинання та посилання на "східну" загрозу, яка напала на Україну, абсолютно нічого не варті, і не мають ніякої юридичної ваги.
          Це вже цілковита відповідальність Президента.
          Чому він юридично не визнає факту війни з Рашкою, це вже вторинне. Звісно спільний з Рашкою бізнес, можливо зрада, чи ще щось, але зараз він відповідальний за безпеку України, за наслідки цього невизнання.
          А наслідки ми ось вже бачимо. Якщо йде війна з країною, яка має сучасну техніку для знищення літаків, то треба негайно закривати повітряний простір для цивільних літаків. Війна війною не визнана, повітряний простір не був закритий, цивільний літак збито.
          Звісно, головний винуватець, це Путін. Але тут вже і Порошенку можна пред'явити звинувачення у військових злочинах. Як посібнику Путіна.
          Звісно, Нідерланди мають рацію, коли мають сумніви, щодо підписання Угоди з такою країною.
          І це тільки початок.
          Що буде з тими трильйонними позовами до Рашки, які подала Україна? Суд просто відмовить в їх задоволенні з банальної причини, - "У вас не було війни, самі заварили цю кашу, самі і розсьорбуйте".
          Те саме буде і з підтримкою України в світі. Перші симптоми вже з'являються. Багато хто вже не вважає Україну за жертву агресії.
          Ситуація ахова. І цю ситуацію створив Порошенко.
          Єдиний вихід, це посадити Порошенка на лаву підсудних та провести розслідування та судовий процес з приводу державної зради та пособництву агресору.
          Тільки так можна уникнути ганьби для всієї країни, тільки так можна повернути довіру провідних країн світу, тільки так можна запустити всі юридичні процеси з відшкодуванням шалених збитків, які нанесла агресія Рашкі проти України.
          Тільки життя десятків тисяч українців вже не повернеш. І за це також повинен понести відповідальність Порошенко.
6

Коментарі

116.10.15, 00:40

***Єдиний вихід, це посадити Порошенка на лаву підсудних та провести розслідування та судовий процес з приводу державної зради та пособництву агресору.***
ХТО ж його посадить?
Він же вже - майже як ПАМЯТНИК

    216.10.15, 06:42Відповідь на 1 від Богдан Ляшко

    ***Єдиний вихід, це посадити Порошенка на лаву підсудних та провести розслідування та судовий процес з приводу державної зради та пособництву агресору.***
    ХТО ж його посадить?
    Він же вже - майже як ПАМЯТНИК
    пам'ятники кладуть

      316.10.15, 08:05

      Чмозидент!

        416.10.15, 08:24Відповідь на 2 від Shnec

        ***Єдиний вихід, це посадити Порошенка на лаву підсудних та провести розслідування та судовий процес з приводу державної зради та пособництву агресору.***
        ХТО ж його посадить?
        Він же вже - майже як ПАМЯТНИК
        пам'ятники кладуть
        Памятники ЗАВАЛЮЮТЬ - а потым на них КЛАДУТЬ лайно!

          516.10.15, 10:05

          Так було все сплановано. І тут нікого звинувачувати, окрім нашої вати, якої у нас не менше ніж в рфії, тільки вона іншого кольору.

            616.10.15, 10:44

            Ніякі референдуми не мають значення. Через обраного російського шпигуна на найвищу посаду ватниками, в тому числі
            і противсіхами, які проігнорували вибори, Європа і Америка ВЖЕ відмовились від України.
            Бовдурів можна поздоровити.

              Гість: lyo Dnepr

              716.10.15, 17:14

              Агенты РФ не спят и в Голландии, и в Украине

                816.10.15, 20:32

                Порошенку выбирали на выборах не голландцы и не россияне, а местная шушера с короткой памятью. Как же ж - он обещал закончить АТО за 2 недели. Ну и где они эти 2 недели...А касаемо ассоциации с Евросоюзом...Лично я против всех этих колхозов. Украина должна всеми правдами и неправдами щемиться в НАТО, а от евроколхоза бежать как можно дальше. Пусть туда лезут чурки и негры из Африки и Азии. Нам там делать нечего. Европа показала себя как полный импотент в ситуации с сирийскими и прочими беженцами. Только болгарские погранцы себя проявили как мужчины, не размазывая сопли - пристрелили нелегала.