хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Ворог №1

          Це в демократичних країнах, після виборів, всі ії громадяни говорять "це мій Президент". Включно з тими, хто не голосував за нього. 
          Україна, недемократична країна. Вона будь-яка. Олігархічна, корупційна, мафіозна, авторитарна, але тільки не демократична. 
          Якби Україна була демократична, то Порошенка не було би навіть допущено до виборів Президента. Підстав багато. А якби і було би допущено, то він ніколи не зміг би за два місяці додати до своїх 2%, ще 52%. За 23 роки 2%, а за два місяці, 54%.Такого в демократичних країнах не буває. В будь-якому разі повинен бути величезний позитивний політичний багаж, або у кандидата, або у партії, яка його висуває. Партії у Порошенка, як ми знаємо, не було. А його власний політичний багаж ледве сягав 2%. 
          Тому, це були не вибори, це була афера. 
          Президентом став аферист. 
          В зв'язку з цим, Порошенко не мій Президент. 
          Більше того, я вважаю Порошенка ворогом №1 для України. 
          Він представляє ту недемократичну Україну, ту систему, яка 23 роки грабує та знищує країну. Інтереси цієї системи абсолютно не співпадають з нашими інтересами, з інтересами країни. Саме ця система і є головним ворогом України. Саме вона поставила Порошенка начолі самої себе, зробивши йому прикриття під назвою "вибори".Він Президент системи. Яка не має до мене жодного відношення, окрім того, що захопила владу в моїй країні, та вичавлює з неї все, що можна. 
          І головний фронт, це фронт проти системи, яку зараз очолює Порошенко. А фронт проти Рашки, це вже другий фронт. Без перемоги на головному фронті, у нас не буде перемоги на другому фронті. 

          Ось така аналітика від мене, неаналітика.
5

Коментарі

118.10.14, 12:39

Особливо після амністії гвалтівникам, вбивцям і бандитам!

    218.10.14, 15:38

    Казали ж тому ОБРІЗАНЦЮ (коли він пригнав бульдозер на Майдан - а потім героїчно його ЗУПИНИВ!) прямим текстом: "ПЕТЯ - НАХУЙ!"...
    А він не послухав голос народу - і у президенти поліз...
    ---
    А про систему, яка 23 роки грабує та знищує Україну - у мене дуже файно написано тут = http://blog.i.ua/user/295100/1322716/ = "Жидівська Хуцпа! Україною 20 років править НЕЗАКОННЕ правительство!".
    Як прийшов НЕЗАКОННО до влади жидяра БЛЮМ-Кравчук...- так вони й НЕ ПІДПУСКАЮТЬ НІКОГО іншого до Корита Влади...

    Горіховий наш український інтелект...
    Вибираємо тих самих, і З ТИХ САМИХ...–
    а потім самі собі жахаємось:
    ЩО ЦЕ ЗА ЧУДОВИСЬКА У НАС ПРИ ВЛАДІ ?
    "Ліна Костенко. "Записки українського самашедшого"\