хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Раз - Непрезидент, два - Непрезидент.

            Ще не стерлося в нашій пам'яті обличчя Януковича. Він називав себе Президентом. Так, деякий час він був ним. Легітимним Президентом.
          Але, після того, як він повернув стару Конституцію, треба було робити і вибори за цією Конституцію. Це ж елементарно, не треба бути дипломованим конституціоналістом.  Обирався за дієчою Конституцією, має ті повноваження, які в ній виписані. Повернув стару Конституцію з іншими повноваженнями Президента, будь ласка, на вибори. Але цього не було зроблено. Тому з моменту повернення старої Конституції, Янукович був Непрезидентом. Тобто узурпатором.
          І все, що він понапідписував, є нелегітимним. Чомусь про це зараз ніхто не згадує. Але, це інша історія.
          Маємо, раз - Непрезидент.
          Вибори 2014 року.
          На вибори йде олігарх Порошенко. Не будемо згадувати завдяки яким маніпуляціям, але він виграв вибори.
          Дивимося в Конституцію. Розділ 5 "Президент України", стаття 103, абзац четвертий -


          Є ще хітромудрий закон про вибори Президента, в якому написано, що обраний Президент повинен на протязі місяця передати  в управління іншій особі належні йому підприємства та корпоративні права і припинити діяльність відповідно до Конституції України. Хоча, це для самовисуванця. А для того, хто був висунутий під партії нічого не написано. Чорт ногу зламає. Це вже звична практика наших законотворців. Заплутати так, щоб можна було крутити і Конституцією і законами, як циган сонцем.
          Але ще є право. І його верховенство. Навіть сам Порошенко, вже перебуваючи в статусі Президента, пише в Твіттері -


          Те, що Конституція вища за закони, це аксіома. А те, що в законах маніпулюють нашім правом мати легітимного Президента, то якраз це і є порушення верховенства права. Всі ці передачі іншій людині, навіть родичам, це не відповідає Конституції і тому верховенству права, про яке раптом почав згадувати Порошенко
          Тому, спираємося тільки на Конституцію. Тим більше, що Президент є ії гарантом.
          А за Конституцією, перед тим, як проходити інавгурацію, Порошенко повинен був вже продати свій бізнес. Хоча, ще під час виборів, Порошенко оголосив про свої наміри порушити Конституцію, заявивши, що він не буде продавати 5 канал. Але, чомусь ані ЦВК, ані Конституційний Суд промовчали.
          І ось інавгурація.
          Голова Конституційного Суду оголошує, що Порошенко виконав всі вимоги Конституції. Порошенко кладе руку на Пересопницьке Євангеліє та клянеться на ній.
          Можливо Порошенко був продав свою бізнес-імперію, а ми просто цього не знаємо? А сам Порошенко та голова Конституційного Суду знають? Може і таке бути. Хоча ніякого оголошення ніде не було. Ні до виборів, ні після виборів.
          І ось, через декілька місяців з'являється ось це повідомлення -

Продажа

          Дивимося на число. 21 серпня 2014 року. Два з половиною місяці після інавгурації.
          Ось так. Порошенко сам визнав, що він не продав свій бізнес. Відповідно, порушив Конституцію. Так само порушив Конституцію і Голова Конституційного Суду.
          Виходить, що Порошенко порушив наше право мати легітимного Президента.
          Якщо Янукович став нелегітимним через декілька місяців після виборів, то Порошенко навіть і не набув легітимності.
          Маємо, два - Непрезидент.

          Власне, нічого дивного. Порошенко був одним з фундаторів створення олігархічно-корупційної системи в Україні. Порушення Конституції та законів України для нього норма.  Прямо зараз ми спостерігаємо чергове порушення закону на виборах у Верховну Раду України.
          Це вже навіть анекдотичний випадок. Начебто президент Порошенко, порушує указ Президента. Це УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 910/2010  Про недопущення порушень закону під час передвиборної агітації -


заборона


          А що ми бачимо в усіх містах України, на всіх розах? Ось це -


час єднатися

          Хароший мальчик Порошенко



4

Коментарі

14.10.14, 16:30