хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

"Вибори-2014" - фейк.

          Закон про вибори не змінений. А в Конституції написано, що вибори повинні відбуватися на пропорційній основі. Слова "мажоритарній" в Конституції нема.Цим сонцем навіть і покрутити не можна. Вибори незаконні. 

 
          Повноваження теперішнього складу ЦВК закінчилися ще влітку. Ті люди, які зараз називають себе членами ЦВК, це просто люди з вулиці. Наприклад, я можу назвати себе членом ЦВК. Або Янукович. Чи Ющенко. Чи бомж з вулиці. Статус тих 15 людей, які зараз проводять вибори і мій статус буде однаковий. Вибори незаконні. 

 
          Ось тут -http://www.president.gov.ua/documents/12306.html, написано - "Пункт 3. Заборонити використання імені та зображення Президента України для проведення передвиборної агітації." Як називається "Блок Петра Порошенка"? Вірно - Петра Порошенка. А хто це такий? Це барига, олігарх та брехун, який шляхом маніпуляцій сфальсифікував вибори та всівся своїм товстим задом в крісло на Банковій і назвав себе Президентом України. Так, як і написано і в указі Президента України. А указ Президента України обов'язковий для виконання на всій території України.
           Тому, кодлу, яка назвала себе "Блок Петра Порошенка", треба знімати з виборів. Які, самі по собі незаконні. 

          Вчора, під час "доби тиши", величний та променистий Порошенко, зі своїми вічними соплями, розповідав, як він зробить всіх щасливими, да так, що всі помруть від щастя. Звісно, після такого анонсованого бекграунду, весь народ побіжить голосувати за "Блок Петра Порошенка". Відверта та наочна незаконна агітація.
           "Блок Петра Порошенка" треба знімати з виборів, а самого Порошенко відправляти на курорт, в Качанівську колонію. 

          Якщо все це зліпити до купи, то вибори незаконні та нелегітимні. 
          І я здивуюся, якщо ніхто не подасть до суду.     
          "Вибори-2014", це фейк, фантом, галюцинація. Це тупе призначення потрібної кількості потрібних людей депутатами Верховної Ради. 

          А зараз, удар кувалдою по голові, який по інерції відіб'ється і на мізках, що в тій голові живуть. 
          Якщо Батьківщина виграє вибори з результатом 226 голосів, то вибори будуть законними. 
          Це вже просто моя істина в останній інстанції. 
          Так, ось такий я весь у подвійних стандартах. 
          А чо? Подвійні стандарти зараз у нас майже закон. 
          Чим я гірше святого біса Порошенка та іже з ним святих бісів?
4

Коментарі

126.10.14, 15:35

    226.10.14, 16:33

    Як 23 роки тому НЕЗАКОННО прийшов до влади в Україні "чистокровний українець" ЖИД Лейба БЛЮМ-Кравчук => так і досі продовжується в Україні це Жидо-БЕЗЗАКОННЯ... = http://blog.i.ua/user/295100/1322716/
    *** А "розстрільну статтю" за такії "вибори без вибору" жиди ВІДМІНИЛИ

      331.10.14, 22:04

      Іноді приємно бачити свою правоту.Скільки я доводив друзям,що ти провокатор та ворог України.Хтось вірив,хтось ні.але зараз подивившись,що під твоїми промоскальськими пасквелями лише один-два коменти від зомбанутих-бютанутих,стало приємно.Більшість людей у нас таки нормальні,і у них твій лайноблог викликає лише .Залишився ти Петя один,із своїми ворожими висерами,хіба що із такими ж самими довбнями.як Сраничок та Богдан Ляшко.Але як кажуть собаці,собача смерть!Може краще б тобі піти з українського порталу?Десь в "контакті" чи в "однокласниках" москалі тобі робитимуть овацію.
      Передбачаю,що буду відправлений в ігнор,бо такі діячі як ти,правду не люблять.Ще не забудь натиснути "повідомити модератора" та стерти цей комент,щоб ніхто не встиг його побачити.

        41.11.14, 13:21Відповідь на 3 від Davigadoff

        Та на хрен ти кому потрібен, москальська підстилка....Не вистачало мені ще робити зайвий рух, тицяти по клаві, щоб тебе, ригівську, а тепер карамельну затичку, відправляти в ігнор, чи скаржитися на таке убозтво...
        Хай люди бачать еталон бидла, якому тільки жрати та карамельку сосати, і більше нічого не треба...

          51.11.14, 19:33Відповідь на 4 від бандерівець

          Можеш тявкать,гавкать,гризти меблі,але з тобою вже все зрозуміло.Вичісуй бліх і лижи свої собачі яйця.

            61.11.14, 21:12Відповідь на 5 від Davigadoff

            Хе-хе....

              72.01.15, 21:54Відповідь на 4 від бандерівець

              Та на хрен ти кому потрібен, москальська підстилка....Не вистачало мені ще робити зайвий рух, тицяти по клаві, щоб тебе, ригівську, а тепер карамельну затичку, відправляти в ігнор, чи скаржитися на таке убозтво...
              Хай люди бачать еталон бидла, якому тільки жрати та карамельку сосати, і більше нічого не треба...

                82.01.15, 22:00Відповідь на 4 від бандерівець

                Виборів в нас нема, бо Конституція гарантує виборцю Право ВІЛЬНО обирати та бути обраним, а стаття "Грошова застава" суперечить Конституції. Наперсточники розводять лохів як котят.