хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Про блядей

  • 13.01.20, 20:18
Знаєте, я спершу хотів було проігнорувати - ну реально ж не моя справа, як Бігус свої 20 баксів заробляє - дупою або ротом, але потім я побачив його відмазку, і зрозумів, що мені так похуй, що я не можу мовчати.



Це - не "фіксація реальності". Це - фіксація СПРИЙНЯТТЯ  РЕАЛЬНОСТІ, і з цією самою реальністю нічого спільного, до слова, НЕ МАЄ. Це дійсно не журналістика, це, блядь, дно. Днище, нахуй. Тут питання навіть не в шкоді антівакцінаторского руху. Тут питання в тому, що під соусом "ми просто показуємо реальність" людям мізки зовсім вже на лайно перетворюють. Тому, що люди не аналізують цю ось хуйню. Люди бачать долбойобів в зомбоящику, і такі "ну, раз це показали по ТБ, то в цьому щось є!".
Розповіли мені якось одну повчальну історію із сумним фіналом. Якась дівчинка дуже захоплювалася ЗСЖ. Так захоплювалася, що їла тільки правильну їжу, вірила в змову фармкомпаній, і зачитувалася всякою хуйнею типу народної медицини, альтерантівного лікування та іншої хероти. І ось у дівчинки знайшли рак грудей, першу стадію. Лікування, безумовно, неприємне, але перша стадія - це практично гарантований успіх, мало кому так щастить, як правило рак знаходять коли свос вже пиздець.
І ось що зробила дівчинка. Вона сказала "я не вірю в цю вашу медицину, я буду лікувати рак голодом - так в одній статті написали". І почала лікування. Долікувалася до четвертої стадії, і гейм овер. Тому, що будь-яке охоче до бабла Лайно строчить статейки за 20 баксів про те, що рак лікується голодом.
Ось ця хуйня, яку зліпив Бігус - це з серії "сенсація! Рак лікується за три дні, треба тільки ...". Я не буду тут якусь мораль викладати, або висновки робити. Просто в разі, якщо коли-небудь люди прийдуть палити цих гон ...гордонів разом з їх всратими шоу, пірамідками і фіксацією реальності, я прибіжу гасити пожежу гасом. Адже я читав, що з вогнем треба боротися вогнем, так.


Ну і в скарбничку про Бігуса. Який то Порошенко валить брехливим розслідуванням прямо перед виборами, то антивакцінаторів піарить, і все якось вдало для Кремля виходить. Дивні збіги, звичайно.


9

Коментарі

113.01.20, 20:41

    213.01.20, 20:42

    добре написав

      313.01.20, 21:14

      На жаль то правда

        413.01.20, 21:20

          514.01.20, 00:34Відповідь на 3 від Тарас Музичук

          На жаль то правдаТак, дійсно