хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Є декілька запитань

  • 11.01.20, 12:33
Ігор ОЗАДІВСЬКИЙ:
Ось які питання накопичилися у мене (це не все) до президента і його оточення по Боїнгу і Оману:

- Якщо версія про ракету стане остаточно очевидною, чи буде Україна ініціюватиме створення аналога JIT, яку створили після краху Боїнга?

- Чи обмежиться наша участь в розслідуванні тільки роботою двох груп, вже відправлених в Іран? Як ми плануємо розширювати участь?

- За чиєю ініціативою з'явилося перше повідомлення від Посольства України в Ірані? Хто ініціював внесення правок в нього?

- Чому для оголошення трауру знадобилася майже доба? Чому президент не міг підписати указ до прибуття в Київ? Чи був президент на зв'язку протягом цієї доби?

- Чи справді президент "ставив завдання" і "давав доручення" відкрити кримінальну справу? Якщо "так", то на якій підставі? Якщо "ні" - як це опинилось в повідомленнях Офісу президента і офіційного акаунта Володимира Зеленського?

- Чому на нараді після прильоту президента не було ряду ключових силовиків? Чи застосують до них якісь санкції?

- Хто оплатив (і скільки коштував) переліт президента з Оману до Києва?

- Як президент може пояснити ситуацію з "бортом Медведчука" і бортом, на якому Зеленський повернувся в Україну? Чи була в Омані зустріч з ким-небудь з Росії?

- Чому президент не тільки летів в Оман нібито на рейсовому літаку, а й повертався так довго з використанням бізнес-джета, а не одного з державних бортів? Чим був зайнятий "борт №1" весь цей час?

- Якщо президент планував зустрічі в Омані, чому українську делегацію крім нього представляв тільки Єрмак?

- Які підсумки зустрічей в Омані? Підписані якісь документи? Які документи готувалися до цих переговорів?

Моя правдка ЖЖ:
У новорічному спічі Зеленський поцікавився в українців «Хто він?». Думаю, відповідь можна отримати, відповівши лише на одне питальне слово «ЧОМУ?»:

- Чому при Порошенко бандити режиму Януковича, кримнашисти і інші інформаційні диверсанти країни-агресора в Україну боялися носа сунути, а при Зеленському торпеди Кремля і русскогомірка валять до нас з запаребріка ешелонами?

- Чому п'ятий президент країни скористався своєю відпусткою лише раз за 5 років титанічної роботи, а більш молодому Зеленському менш, ніж за 8 місяців не вистачило і семи закордонних відпусток і його оточення на серйозі каже, що «він втомився»?

- Чому Зеленський звинувачував Порошенко за його підприємство в Липецьку (РФ), хоча відомо було, що Рошен у сліпому трасті і робота фабрики на РФ була паралізована за вказівкою Кремля, зате сам Зеленський всі роки війни мав багатомільйонний бізнес в країні-агресорі, веде його донині і отримав мільйони, виділені з бюджету РФ?

- Чому при Порошенко вороги держави, як Єфремов, Савченко, російські агресори і терористи сиділи в тюрмах, а при Зеленському їх всіх відпустили, зате посадили волонтерів, майданівців і героїв-захисників України?

- Чому Порошенко витратив на армію 1,5 млрд власних грошей з легального бізнесу, з якого платив податки, а Зеленський зі своїх багатомільйонних доходів податки не платить і навіть не декларує вілли за кордоном?

- Чому Порошенко говорив і говорить, що у нас російсько-українська війна, РФ - агресор і окупант, а Зеленський, його спонсори і команда поширюють кремлівські тези, мовляв, на Донбасі повстанці, це внутрішній конфлікт і уникають визначення «агресор-окупант» в відношенні Росії?

- Чому при Порошенко була створена потужна міжнародна коаліція для протистояння російської агресії, а при Зеленському ця коаліція на очах розпадається, в ПАРЄ повернули РФ, а Україна звідти пішла?

- Чому при Порошенко Укрнафта стала однією з основних бюджетоутворюючих держкомпаній, а при Зеленському за кілька місяців Укрнафта примудрилася заборгувати бюджету 30 мільярдів, пробачити мільйонні борги і штрафи підприємствам олігарха Коломойського і компанію звільнили від виплати дивідендів державі?

- Чому при Порошенко Україна виграла у Газпрому $ 3 млрд., При цьому, ми не купували безпосередньо газ у РФ, а Зеленський пробачив $ 20 млрд. Росії, погодившись на прямі поставки з країни-агресора?

- Чому при Порошенко борги по зарплатах не накопичувалися і зростало виробництво, а при Зеленському зростає заборгованість по з/п і промисловість йде в мінус?

- Чому при Порошенко на субсидії знайшли 58 млрд., А при Зеленському їх урізали на 11 млрд. І сьогодні майже всі вони зменшуються, як і зменшуються деякі пенсії, після верифікації, яку ввели т.зв. «Слуги» народу?

- Чому при Порошенко бензин коштував $ 1-1,05, а при Зеленському він став коштувати $ 1,2-1,3, набиваючи кишені олігархів сотнями мільйонів доларів в день?

- Чому Порошенко сприяв становленню і відродженню Української церкви, а при Зеленському виховання українських дітей довіряють московським попам ФСБ, в храмах яких ховалися російські терористи типу Гіркина і зброя військових злочинців?

- Чому проти Порошенка 5 років скреготали іклами кремлівські бандити і його обливали брудом всі телеканали олігархів, а промови і вчинки Зеленського подобаються Москві і схвалюються в ЗМІ олігархів?

- Чому Зеленський обіцяв, що кумівства не буде, а виявилося, що вся ЗЕкоманда побудована на сватах, кумах, родичах і блатних?

- Чому при Порошенко почав рости український експорт і розвиватися агробізнес, а при Зеленському експортери і аграрії, фермери сьогодні зазнають колосальних збитків?

- Чому візити Порошенко за кордон піднімали імідж України і дратували Кремль, зате куди не приїде Зеленський - він усюди осоромиться, що українцям доводиться за нього червоніти?

Як розумієте, питань «чому?» Зеленському українці можуть пред'явити вже не сотні, а тисячі. Відповідь для свідомих українців очевидна: Зеленський - президент-помилка.
7

Коментарі