Декілька друзів цікавилися як воно робиться, викладаю, але прохання, для тих хто нещирий(м'ясо їсть тільки синтетичне) коменти не залишати.
Для того, щоб ковбаса вийшла добра, треба насамперед добрий настрій, потім відмінні складові.
Гарного виробника м'яса(останнього) придбав в Одесі в 2012 році і назвав Цилею
Вона виявилася доброю мамою і завжди радує приплодом, але є в еї свій вжик, не буде нічого їсти, поки не почухаєш за вухами
.
Вона приводить до 11 кроленят і в спеку іх іноді ховає
потім стає явним
ппотім наїдається і доходить до кондиції.....
Перед кожним забоєм, з кожним окремим кроликом проводиться роз'яснювальна робота. в ході якої вони починають розуміти, що їх смерть це не кінець путі, а чергове перевтілення в щось більш досконале і тому сумувати не треба, треба йти далі і далі.....
останні процеси викладені тут
http://photo.i.ua/user/2609367/419931/ Сама добра кролятина
.Ї не треба мене осуджувати, всі ми для чогось создані