Беспредел

  • 31.01.14, 12:59
Савельев Вячеслав
Автор: Julia Shevchuk
Некоторые люди говорят: на майдане беспредел. Отвечаю:
Пенсия 1000 грн - это беспредел!
Зарплата врача 2000 грн - это беспредел!
Новый дворец януковича - это беспредел!
То, что бандита можно узнать по милицейским погонам - это беспредел!
Избиение мирных демонстраций - это беспредел! Пытки в лесу и убийства безоружных людей - это беспредел!
Похищение раненых из клиник и издевательства над ними - это такой беспредел, что беспредельнее кажется уже быть не может!!!
На улицах хватают обычных прохожих и кидают в СИЗО - это беспредел!
Избиение стариков, женщин и студентов - это беспредел!!!
Наши суды - это беспредел!
Наше ГАИ - это беспредел!
Зек при власти - это вообще прецедент!
А вы называете беспределом то, что народ восстал против всего, что написано выше???
Думайте, люди!!!!

"Подарунок" від уряду азірова адміністрації цього і інших сайтів

  • 28.01.14, 07:29

Кабмін розробив проект постанови, що регулює процес розгляду питання про обмеження доступу до інтернет-ресурсів.

Про це йдеться в проекті постанови, передає УНІАН.

Згідно з документом, ініціювати питання про блокування сайтів зможе будь-яка фізична або юридична особа, направивши експертам письмову заяву.

Також питання про обмеження доступу до інтернет-ресурсів можуть поставити перед Нацкомісією з регулювання зв'язку (НКРЗІ) та самі експерти.

Склад експертної комісії формуватиметься Службою безпеки України, Міністерством внутрішніх справ, Нацкомісією з фондового ринку і Держфінмоніторингом.

Дані держоргани повинні будуть впродовж двох днів після того, як постанова набуде чинності, повідомити про склад комісії НКРЗІ.

Після проведення аналізу інтернет-ресурсу експертами на підставі наданого висновку НКРЗІ впродовж 7 робочих днів прийматиме остаточне рішення щодо відключення сайтів.

Для ініціювання питання про блокування інтернет-ресурсів, які не зареєстровані як інформагентства, в НКРЗІ має надійти відповідний лист про відсутність реєстрації від Укрдержреєстру.

У свою чергу, відновити доступ до сайту телеком-оператори та інтернет-провайдери зможуть у тому випадку, якщо експерти або Укрдержреєстр відкликали свій висновок або ж після оспорення рішення в суді.

Здається, процес "слива" ригів розпочато.

  • 26.01.14, 09:35
Президенту України Януковичу В.Ф. Генеральному прокурору України Пшонці В.П. Всім незалежним ЗМІ (підлягає розповсюдженню та опублікуванню

Офіційна заява Я, Іваник Тарас Ярославович, працюючи на посаді начальника відділу прокуратури Львівської області, 

офіційно заявляю, що стаю на бік активістів Євромайдану. Повністю усвідовлюю, що після появи цієї заяви у всіх ЗМІ та повідомлення про це Генерального прокурора України, мене буде звільнено з органів прокуратури Львівської області, а можливо й затримано та піддано репресіям, так як і інших активістів Євромайдану, тих хто бореться з бандитським режимом Януковича. Тому, закликаю всіх працівників прокуратури України та інших правоохоронних органів не виконувати злочинних вказівок керівництва та опубліковувати свої наміри про перехід до опозиційних сил через мережу Інтернет. 

Тільки разом ми зможемо перемогти цю банду. Надіюсь на те, що перебуваючи на керівній посаді в прокуратурі Львівської області зможу зробити все, щоб завадити злочинцям катувати людей та вчиняти злочини. Я, з роду козаків, тому терпіти не маю сили, коли бачу як моїх братів і сестер вбивають за бажання бути вільними. Я хочу, щоб мої діти жили у європейській Україні у якій не місце Януковичу та його банді. Я хочу бути вільним і незалежним працюючи у структурі прокуратури України та не виконувати злочинних вказівок, а керуватись лише законами України. Будучи на посаді начальника відділу по нагляду за дотриманням законів органами податкової міліції Львівської області я був змушений виконувати вказівки прокурора Львівської області та в окремих випадках генерального прокурора України: фабрикувати кримінальні провадження відносно активістів Євромайдану та членів сімей партій „Свобода”, «УДАР» та «Батьківщина» і мені соромно за це, за що і прошу вибачення у всіх постраждалих. 

Мене примушували збирати гроші та покривати так званий програмний „конвертаційний центр”, який очолює колишній працівник податкової міліції та мій товариш Кривун Віктор Ярославович і за це мені соромно браття Українці. Я отримував нагороди та чергові звання з рук цієї ганебної влади про що жалкую кожного дня і прошу Вас пане президенте позбавити мене всіх звань та нагород, які я отримував з ваших бандитських рук, бо не буде мені прощення від моїх пращурів. Адже, щоночі я прокидаюсь з сльозами на очах, бо мені сниться мій покійний дідусь козак, який дивиться мені прямо в очі і промовляє : «Тарасе, не роби зла людям, рятуй Україну». Кожного дня я збираю всю свою волю в міцний кулак і прямую на роботу, де все крутиться по бандитських правилах. 

Я для себе намітив чітку місію – боротися як сокіл в небі, за неньку України, бо немарно у дитинстві мене батько називав соколятком. Деякий останній час, я збираю архів документів з незаконними наказами вищого керівництва прокуратури, а також підтвердження злочинних дій осіб, які прикриває прокуратура України. У разі приходу до влади опозиційних сил, я присягаю оприлюднити всі дані мого таємного архіву, так як боюсь за життя моєї родини. Сьогодні ж, я зважуюсь відкрити для всіх громадян України крихту інформації про мільярдні оборудки сім’ї Януковича та його технічного керівника Кривуна В.Я., останній є моїм товаришем та однодумцем. Проте, я бачу, що Віктор схилився і вже не може розправити плечі, він змушений виконувати накази сім’ї Януковича та вести потаємну бухгалтерію «конвертаційного центру». Але при таємній зустрічі, ми з ним вирішили діяти як справжні бандерівці, викрити злочинні фінансові потоки конвертаційного центру сім’ї Януковича, які прямуюють на хабарі і подачки Беркутівцям та іншим силовикам, які знущаються та гноблять українців на майдані. 

Оголошую частину переліку підприємств, які входять до вищезгаданого конвертаційного центру з мільярдними оборотами: 

— ТзОВ «Алюмельс» (ЄДРПОУ – 38619438) оборот злочинних коштів 18 (вісімнадцять) мільярдів; 
— ТзОВ «Метіза» (ЄДРПОУ – 38619417) оборот злочинних коштів (шість) мільярдів; 
— ТзОВ «Горизонт-ТзОВ «Алюмельс» (ЄДРПОУ – 38619438) оборот злочинних коштів 18 (вісімнадцять) мільярдів; 
— ТзОВ «Метіза» (ЄДРПОУ – 38619417) оборот злочинних коштів (шість) мільярдів; 
— ТзОВ «Горизонт-Трейдінг» (ЄДРПОУ –38487897) оборот злочинних коштів 9 (дев’ять ) мільярдів; 
— ТзОВ «Найсвін» (ЄДРПОУ – 38516676) оборот злочинних коштів 1 (один) мільярдів; 
— ТзОВ «Сіммбуд» (ЄДРПОУ – 38545822) оборот злочинних коштів 300 (триста) мільйонів; 
— ТзОВ «Сібол» (ЄДРПОУ – 37265968) оборот злочинних коштів 800 (вісімсот) мільйонів; 
— ТзОВ «Фобос-О» (ЄДРПОУ – 38150128) оборот злочинних коштів 200 (двісті) мільйонів; 
— ПП «Свічадо» (ЄДРПОУ – 30019487) оборот злочинних коштів 450 (чотириста п’ятдесят ) мільйонів; — ТОВ «Радіум» (ЄДРПОУ – 37266914) оборот злочинних коштів 100 (сто) мільйонів; 
— ТОВ «Ерідл» (ЄДРПОУ – 38370808) оборот злочинних коштів 750 (сімсот п’ятдесят ) мільйонів; 
— ПП «Ворк супорт» (ЄДРПОУ – 38326675) оборот злочинних коштів 300 (триста) мільйонів; 
— ТзОВ «Вітал-тех» (ЄДРПОУ – 38098097) оборот злочинних коштів 500 (п’ятсот ) мільйонів; 
— ТОВ «ОБГ» (ЄДРПОУ – 38693286) оборот злочинних коштів 200 (двісті) мільйонів; 
— ТОВ «Агродон» (ЄДРПОУ – 38586997) оборот злочинних коштів 70 (сімдесят) мільйонів; 
— ТОВ «Тревелін» (ЄДРПОУ – 38421768) оборот злочинних коштів 400 (чотириста) мільйонів; 
— ТОВ «Едміт» (ЄДРПОУ – 38599485) оборот злочинних коштів 800 (вісімсот) мільйонів; 
— ТОВ «Відродження» (ЄДРПОУ – 38199048) оборот злочинних коштів 1 (один) мільярдів. 

Я не вдягаю маски, не ховаю обличчя, а розміщую свою фотографію, де я посміхаюсь і цією козацькою посмішкою я плюю Вам в обличчя пане Президенте та пане Генеральний прокурор, тим самим підтримуючи свій народ, опозицію та мирний козацький майдан. Я молю Бога бути почутим.

Вірю в те, що якщо Ви й встигните мене звільнити то після державного перевороту, до якого я закликаю усіх, я відновлюся в лавах прокуратури та буду тим прокурором, який буде судити Вас і просити в суду покарання для Вас у вигляді довічного ув’язнення за геноцид свого народу. 

Борімося й поборемо. СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА! 

24.01.2014 року Іваник Тарас Ярославович

Киев такой.

Alexander Kleimenov
Выйти сегодня вечером из зоны баррикад на Крещатике в сторону Бессарабки было довольно сложно, потому что навстречу шёл нескончаемый плотный поток людей: в основном мужчин самых разных возрастов, от 18-летних сноубордеров, которые в своей экипировке модно оттеняли наваленные горы шин, до умудрённых опытом дедов, которые "всё повидали". Долго пришлось ждать, пока сквозь узкий проезд протиснется какая-то ооочень большой, серьёзный и безумно дорогой джип - такие пропускали вовнутрь только в виду большого количества важного груза внутри. Возможно, это были юзаные покрышки. В какой-то момент я уже хотел идти в освободившееся окно, но меня с ног чуть не сбили. Я глянул вниз. Мимо меня пробиралась бабушка. Типичная киевская бабушка выпуска "с села", в платочке и тулупчике. "Ой, ну скільки ж вас! Скільки ж вас!" бормотала она, направляясь в сторону Майдана. Тут всё пахло горящим рядом костром.
Несколько часов спустя, после закупки и доставки медикаментов и уже после полуночи мы ехали в очень дорогом джипе по заснеженной улице Урицкого вверх. На довольно безлюдном и завьюженом бесконечном подъёме нам помахали две, опять же, бабушки. Мы тормознули, и бабушки сказали, что им тут совсем недалеко, но пешком уже им нет сил. Они вскарабкались в джип и умостились рядом со мной сзади, одной из них пришлось сидеть в детском сиденье. Это были тоже типичные киевские бабушки, но уже серии "в пальто 80х и немного кокетливых меховых шапочках с махоньким камушком для блеска". От них пахло чужим, но приятным домом. "Ну оце ж ми з Майдана. На останньому метро до вокзала доїхали, а далі пішки. Бачимо: у вас лєнточки жовто-сині, ну, думаємо - свої. Ну ми не могли не піти, як таке коїться. Мене питають: ну куди ти, бабка, лізеш туди? А я кажу: а як же мені не лізти! Я ж за вас, за молодих! Вам же жити в цій країні! Як же ми можемо її вам такою залишити?". Киев такой. Такой вот Киев.

Ультрас "Шахтаря"виступили на підтримку Євромайдану.

  • 23.01.14, 01:07

На своїй сторінці в "ВКонтакті" ультрас "гірників" повідомили про те, що вони приступають до активних дій на захист прихильників Євромайдану. 

Зокрема, вони закликали припиняти спроби вербування "тітушок", виходити на охорону донецького Євромайдану і пояснювати представникам влади неправомірність їхніх дій.

Також ультрас оголосили про те, що будуть ігнорувати всі заходи, пов'язані з "Шахтарем" доти, поки в Україні не зупиниться кровопролиття і президент Віктор Янукович піде у відставку, повідомляє tribuna.com.

Пізніше запис був видалений.

Замість нього з'явився пост із закликом впливати на людей, які отримують грошову винагороду за підтримку дій влади: "Хлопці, не допускайте того, щоб люди з наших рядів велися на "брудний" заробіток та ставали "тітушками"!", - йдеться в заяві у соціальній мережі.

Що таке Україна

Віталій Гайдукевич
Що таке Україна?Це коли футбольні фани різних клубів забувають принципову ворожнечу і стають Великою Армією Обурених і від того стає страшно гопнікам в погонах і без.
Це коли духовний лідер мусульман передає вітання і слова поваги духовном улідеру Греко-Католиків.
Це коли знаменита актриса із безмежно добрими очима кличе дружин, матерів і бабусь стати перед силовиками, аби матері кликали своїх дітей у формі схаменутись і перейти до людей.
Це коли затриманий за заворушення, на псевдо суді, перед перспективою 15 років тюрми молодий чоловік надиктовує друзям недописану дитячу книжку!
Це коли мер міста гарантує постраждалим , що їх будуть цілком безпечно лікувати за 600 кілометрів від місця битви, якщо в столиці лікарям бракує совісті, серця, сміливості...
Це коли бійці внутрішнії військ із вдячністю що їх заблокували і вони не їдуть воювати з власним народом, виносять блокуючим дрова...
Це коли незрячі люди із поводирем тримають тацю із канапками і пригощають протестувальників - вони також допомогають, вони також корисні!
Це коли маленька красива дівчина-актриса із шаленим вогником в очах розповідає як вона боронила на Грушевського людей від нелюдей. А в неї, маленьку, що сиділа на ліхтарному стовпі, бикота у формі кидала гранати.
Це коли власники вогнепальної зброї прозоро натякають очільнику ОЗУ МВС - дядько не засіваю бурю - жнивам не зрадієш.
Це коли мешканці за одну ніч організовують дружини самооборони і відловлюють посередміста завезених бандитів.
Це коли моя дитина подивившись новини зустрічає ранком після нічної зміни питанням: "Тато хто напав на наш Майдан?" і проводжає словами "Ти на Майдан чи на роботу?"
Я не знаю скількох із нас посадять, побють, викрадуть (чи Боже Борони гірше). Я не знаю візьме гору народ саме зараз, чи це буде трохи згодом. Але не перемогти він не може. Нас усіх Господь (байдуже яким іменем хто його називає і як до нього звертається) вже поцілував у тімячко.
Бо Україна, це коли ти до нестями ненавидиш державну машину, але до сліз любиш усіх цих неймовірних людей.

Банда замордувала львів'янина

  • 22.01.14, 21:26
Викрадачі закатували на смерть львів'янина Юрія Вербицького. Його тіло знайшли в лісосмузі в Бориспільськомурайоні. Ігор Луценко, якого викрали разом із Юрієм, а потім відпустили, розповідав, що до Юрія ставились жорстокіше саме через те, що він зі Львова.

Допоможіть майданівцю

  • 21.01.14, 20:37

УВАГА! УВАГА! УВАГА! УВАГА!
Ми отримали інформацію про можливість допомогти Олександру Коломієць (на свілині). Поширюємо:
"Реквизиты для сбора средств в помощь 18 летнему Александру Коломийцу (19 января на Грушевского свето-звуковой гранатой парню оторвало кисть руки)
Приват Банк
5168-7553-5335-2442
Василенко Виктор Анатольевич (отец Александра Коломийца)
р/с 29244825509100
окпо 14360570
мфо 305299"

Відозва фанів "Динамо"

Ультрас Динамо (Київ) закликало всіх фанатів формувати загони самооборони "WBC формирует свой отряд самообороны. Сегодня ночью шестёрки действующей власти вывели на ночные улицы Киева продажных козлов - "титушек", целью которых было - избивать людей, которые поддерживают сопротивление режиму "гражданина януковича", повреждать их автомобили и наносить ущерб городу. Про это открыто заявляют взятые в плен мрази. Мы обращаемся ко всем, кто ещё не присоединился к обороне Киева от наёмных гадов: собирайте на эту ночь экипажы самообороны на авто. Уже сейчас координируйтесь, где Вы будете встречаться и в случае каких событий какие у Вас пути отхода, если вдруг мобильную связь и интернет отключат. Берите с собой средства самообороны (как для повреждения свезённых в Киев гопников-бандитов, так и то, что защитит Вас от их атак. Если есть возможность носить бронежилет - одевайте). Одевайтесь максимально защищённо и удобно. В каждом авто должны быть медицинские препараты! Никакого WBC стаффа!!! Если интернет будет работать - следите за информацией, которая поступает от Евромайдана, Автомайдана и прочих объединений, которые сейчас противостоят бандитскому режиму (но если всё будет нормально - координация будет вестись именно WBC через личную связь со всеми участниками отрядов самообороны. Сейчас уже начинайте выходить на связь через личные контакты людей из движа с координаторами самообороны). Исходя из информации - будьте готовы действовать и ЗАЩИЩАТЬ НАШ ГОРОД И КИЕВЛЯН. Обращайтесь к своим друзьям, которые не имеют отношения к фанатскому движу ДК. Подключайте их. Объясняйте, что мы выходим ни за то, чтобы нас взяли в Евросоюз, ни за Юлю, Виталика, Арсения и Олежку... Не против России и Русских!!! Мы выходим - ЗА КИЕВЛЯН, ЗА НАШ ГОРОД, ЗА НАШУ СТРАНУ, ЗА НАШУ ЧЕСТЬ! Только для полных идиотов может оставаться "загадкой" то, что шестёрки януковича кидают на киевлян нелюдей, готовых совершать преступления за грязные деньги режима. Только слепые, зомбированные идиоты могут в это не верить. Эта ночь стала очередным преступлением действующего режима и его "козлов-шестёрок". То, что милиция охраняет государственныеучреждения, это - одно. То, что по столице Украины, Великому КИЕВУ ночью ходят толпы наёмных ублюдков - совсем другое. Задача каждого Киевлянина - подключиться к обороне Киева и защите его жителей и их имущества от этих мразей! Мы обращаемся ко ВСЕМ фанатским движам Украины: парни, не допускайте того, чтобы люди из Ваших рядов велись на этот "грязный" заработок!!! Все, кто читает это сейчас: если Ваши знакомые получают такие предложения, или знают людей, которые подписываются под это - ВЛИЯЙТЕ НА НИХ. Объясняйте, что их бросают как пушечное мясо на КИЕВЛЯН. Шутки закончились: КИЕВ БУДЕТ ЗАЩИЩАТЬ СВОЮ ЖИЗНЬ! Объясните им, что ОНИ ПОЛОМАЮТ СЕБЕ ЖИЗНЬ, если не одумаются. Узнавайте через своих нерадивых "знакомых" информацию о тех, кто собирает "титушек", о их перемещениях, их целях, данные людей и транспорта и передавайте объединениям, которые противостоят этому. ОЧЕНЬ ВАЖНО: НЕ ДЕЙСТВУЙТЕ, НЕ УБЕДИВШИСЬ, ЧТО ПЕРЕД ВАМИ НЕ ТАКИЕ ЖЕ КАК ВЫ ЛЮДИ, КОТОРЫЕ ВЫШЛИ НА ЗАЩИТУ КИЕВА И КИЕВЛЯН! Все авто людей, которые имеют отношение к фанатскому движению ДК и которые получат повреждения во время этих дежурств будут ремонтироватьсяЗА НАШ СЧЁТ. Молодёжь, те, кому нет 18 лет - не лезьте в это. Лучше пообщайтесь с родителями, своими отцами - старшими братьями, обрисуйте им ситуацию и пусть они тоже присоединяются,объединяются со своими друзьями. Пускай великие победы наших предков вдохновляют каждого из нас! За Киев! ЗА Украину! За Честь! 21.01.2014 WBC"

Дві людиноподібних мавпи.

Щось мене сьогодні на мавп потягнуло(4 пост уже).А як інакше цього вояку-беркута назвати?


Ну і для порівняння справжня мавпа-шимпанзе

Схожі, не правда?