Нові провокації проти Євромайдану

Влада влаштовує терор, щоб остаточно розірвати Схід і Захід країни
Готуються провокації нового типу. Інформацію про них я отримав від Євегена Захарова - керівника Харківської правозахисної групи
Фото: drugoi/Рустем АдагамовФото: drugoi/Рустем Адагамов
«Ось інформація, яка не потрапила нікуди - від жінки, яка сама це бачила, бо їхала в нічному поїзді Київ-Харків 3 грудня. Поїзд замість 6.46 приїхав об 11-й. Його не випускав з Києва натовп тітушок, яким ніхто не заважав, знов-таки за повної бездіяльності міліції. Спочатку вони кричали, що в цьому поїзді лише москалі, а тому вони зараз перекинуть вагони. Потім деіклька з них поїхали в потязі і почали тероризували весь поїзд: заходили в купе і питали, якому мовою розмовляють пасажири. Одного чоловіка жорстоко побили, деяких висадили чи-то в Миргороді чи то в Полтаві. Ця жінка закрилася в купе і не відкрила, коли вони вломлювалися до неї. Проте заявляти про це вона відмовилася - боїться». 
 
Цей терор влада влаштовує, щоб остаточно розірвати Схід і Захід країни. Чи то до виборів 2015 року, чи назавжди. А також дискредитувати Євромайданперед Заходом, показавши його як зборище погромщиків та насильників. А тому владі потрібна впізнавана картинка погромів – погромів які останній раз шаліли у Європі ще при нацистах.
 
З інших джерел до мене дійшла інформація, що подібне цькування як політичну технологію деякі політичні сили під проводом деяких скандальних діячок планують з неділі 8 грудня започаткувати і на львівському Євромайдані. Провокація полягає у пікетуванні рядових членів Партії регіонів. Неначе все правильно – вони повинні відповісти за погром на Євромайдані. Чи відмежуватися від Партії регіонів. Та благими намірами встелено дорогу до пекла. Одне – мирний пікет. Інше – погром. Керований погром.
 
 
Ми ж знаємо свою політичну культуру. Так само, я знаю, що вже готові й ті, хто цілеспрямовано перетворить цей мирний пікет на велетенську провокацію. Дехто при цьому з благих намірів не втримається, щоб не кинути каменем у вікно «колаборантів з режимом». А дехто свідомо чи по природній глухості намалює на дверях єврейську шестикутну зірку чи свастику. Когось виволочуть за волосся з хати чи вимажуть дьогтем – і готова впізнавана картинка для західного телебачення та для того щоб показати у Донецьку та Харкові. Картинка показуватиметься паралельно з хронікою «Кришталевої ночі» (Kristallnacht, i Reichskristallnacht) - «ночі битого скла» - першої, цілеспрямованої та керованої нацистською державною владою Третього Райху, масової акції прямого фізичного насильства та терору щодо євреїв на території, що відбулася в ніч з 9 на 10листопада 1938 року.
 
Особливістю цієї провокації є те, що вона планується бути реалізованою не лише руками провокаторів-тітушок. У Львові, Івано-Франківську чи Тернополі це важко реалізувати – це не територія, контрольована владою, а тому її планують реалізувати руками наших внутрішніх провокаторів та недоумків.
 
 
Тому цю провокацію треба зупинити. Не знаю що робити із згаями тітушок які вчинятимуть погроми в потягах зі сходу чи на Схід – проте щось робити треба. Принаймні голосно про це кричати. Влада і провокатори, які хочуть розірвати Україну, не зупиняються і не зупиняться. Хоча безперервно брешуть з екранів телевізорів. Вони шалено бояться, а тому пішли ва-банк. Це не 2004 рік.
 
Це «пікетування», звісно, провокація. Тому не даймо перетворити Євромайдан в очах наших потенційних європейських союзників на нацистське чудовисько. Зупинімо божевілля і провокаторів. Бо «сон розуму породжує чудовиська», тільки чудовиська. Будьмо мудрі і уважні. Не піддаваймось на провокації. Хоча злочинці мають відповісти. Якщо вони вчинили злочин.
 
Тарас Возняк, журнал "Ї"

Янукович здає Україну Путіну?

  • 07.12.13, 05:54

Президент України Віктор Янукович у п'ятницю підписав стратегічну угоду з Росією, яка включає в себе зобов'язання про приєднання до Митного союзу.

Про це повідомив редактор The Economist Едвард Лукас, посилаючись на власні джерела.

 

"Чув, що Янукович в Сочі сьогодні підписав стратегічну угоду з Росією, яка включає 5 мільярдів, в тому числі передоплата, ціна на газ 200 доларів плюс угода про приєднання до Митного союзу", - написав на своєму Twitter Лукас.

Окрім того, Янукович отримає від Путіна 15 млрд. доларів.

За його словами, деталі були розроблені в Москві, "західні уряди шоковані".

У зв'язку з цим, зазначає Лукас, очікуються демонстративна поведінка з боку президента Росії Володимира Путіна стосовно підписання, і дуже жорстка реакція (розгін, введення надзвичайного стану) в Україні.

Як відомо, у п'ятницю ввечері Янукович близько 6 годин провів в Росії, де зустрічався з Путіним.

Так описує ситуацію    "Українська правда".Видання "Лівий берег" зазначає що Лукас поки не перевірив інформації але джерела цілком надійні.Деталі угоди нібито мають бути узгоджені в Москві пізніше.Так чи інакше, після того як Януковичу відмовили у фіндопомозі в Китаї, зовнішньополитичній курс його правлячої кліки цілком зрозумілий


Трактор з тітушками пригнав під АП штатний провокатор міліції?

Журналісти звертають увагу, що накази трактористу і заклики "на штурм" вигукує чоловік, дуже схожий на полковника міліції

 Не виключено, що спроба розірвати оточення під час штурму Адміністрації Президента була спровокована спецпідрозділом "Беркут".

Як повідомляє Цензор.НЕТ, на відео видно, що накази трактористу віддає чоловік, дуже схожий на полковника міліції, заступника командира полку міліції особливого призначення "Беркут" Кусюка Сергія Миколайовича.


Цей момент знімали мало хто: увага ЗМІ в цей час була прикута до захоплення Київради. Саме на цьому відео прекрасно можна розгледіти обличчя тих, хто першим почав закликати до штурму.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9YkGJUuS4r0

Видання "Лівий берег"зазначає, що саме Кусюк керує київським Беркутом під час придушення найбільш відповідальних суспільних акцій.


Ось Кусюк під час розгону мітингу у грудні 2011року.


А тут він же в штатському під час розгону акції у квітні 2012.

Під час одної з останніх акцій під час відкриття станції метро "Іподром" Кусюк керував групою братків у чорному одязі. 

http://www.youtube.com/watch?v=45-JTuo2z_A&feature=player_embedded

Активісти партії "Демократичний Альянс", які провадили акцію звернулися до МВС із запитом про надання публічної інформації стосовно особи міліціонера, бо він відмовляється показувати своє посвідчення.



В мережі з'явилися і інші докази того що штурм АП мав саме замовний характер.Група молодиків в масках і в майках(чудовий дрес-код) фактично без перешкод проходить через стрій "Беркута"і спокійнісінько собі зникає у натовпі.

http://www.youtube.com/watch?v=bNoOLHgY6sU

Крім того,народний депутат Петро Порошенко надав ще докази провокації

http://mignews.com.ua/ru/articles/150301.html



За наших же побитих дітей влада розрахувалася нашими ж податками

Версия для печатиВерсия для печати

Бывшие руководители спецподразделений «Беркут» предлагают правительству «не переоценивать свои силы» в вопросе разгона демонстрантов.

Об этом заявил журналистам первый руководитель «Беркута» в Ивано-Франковской области Андрей Гайдай.

«Нас удивили слова премьер-министра, который сказал, что им нужно 10 минут, чтобы освободить Кабмин. Пусть он не переоценивает свои силы», — отметил он.

Кроме того, источники «Украинской правды» сообщают, что сейчас «Беркут» получил команду передислоцироваться и не применять силу.

«Они находятся здесь неподалеку, однако силу применять не будут, потому что на улицах слишком большое количество людей», — сказал собеседник.

Он также добавил, что спецслужбисты отрядов «Беркута», которые разгоняли ночью Евромайдан, получили по 500 долларов премии каждый.

За кровь и мучения наших детей и. о. командира 3-й роты «Беркута» Евгений Антонов получил $500?

У Антонова есть семья, ребенок. Интересно, что купит папа сыну за премию? И знает ли супруга, чем занимался ее муж утром 30 ноября?

Побитих на Банковій лікують під вартою.

П'ятеро учасників Євромайдану, яких побили під час сутичок з «беркутом» на вулиці Банковій у Києві, тримають у спецпалаті лікарні, куди може заходити лише міліція.

Стрілочників,винних у розгоні майдану знайдено

Регіоналам дали вказівку робити Льовочкіна і опозиційних лідерів винними у розгоні Майдану (документ)
Главу Адміністрації президента Сергія Льовочкіна спробують зробити крайнім в силовому розгоні мітингу на Майдані Незалежності у Києві в ніч на 30 листопада. Це випливає з інформації, поширеної серед депутатів Партії регіонів, повідомляє журналістка телеканалу «Інтер» Ольга Червакова.

Вона публікує текст «темника спікерам ПР, як коментувати журналістам поточні події».

«Спочатку ми чули сміхотворний аргумент - нібито, «звіряча» зачистка була потрібна для того, щоб поставити на Майдані "йолку". Потім в гарячці знайшли крайнього. Ним вирішили зробити Сергія Льовочкіна, який після жахливих подій цієї ночі подав у відставку. Регіоналам сказано брехати, що саме Льовочкін віддав наказ Попову встановити ялинку, незважаючи на акцію», - пише вона у Facebook.

 

Як повідомлялось, глава адміністрації президента Сергій Льовочкін подав у відставку. За інформацією джерел, рішення Льовочкіна викликане незгодою з діями міліції щодо розгону Євромайдану в центрі Києва.

Згодом про вихід з фракції ПР заявила народний депутат Інна Богословська та Давид Жванія.

Нагадаємо, 30 листопада після 4-ї години ранку бійці спецпідрозділу «Беркут» розігнали Євромайдан у Києві.

У столичній міліції заявили, що активістів відтіснили з Майдану Незалежності через конфлікти з комунальниками.

Після розгону Євромайдану 35 активістів затримали, 7 з них госпіталізували.

Приблизно 200 учасників розігнаного Євромайдану знайшли прихисток від «Беркуту» у Михайлівському монастирі.

У кабміні є свій євромайдан

«У Кабміні є свій «євромайдан» урядовців, які хочуть зупинити кулуарну підготовку вступу України до МС», – нардеп

Президент Янукович і Прем’єр-міністр Азаров не тільки не виконують волю народу, але і порушують закон, коли таємно готують Україну до вступу у Митний Союз. 

Про це «Погляду» розповів народний депутат Сергій Каплін, який зініціював створення тимчасової слідчої комісії із розслідування протиправної діяльності прем'єр-міністра Азарова щодо підготовки України до вступу у Митний Союз. 

«Документи сьогодні вже подані на розгляд парламенту, який має дати правову оцінку діям міністрів, зокрема Прем’єру. В уряді є свій своєрідний євромайдан – кілька міністрів, які відмовляються візувати постанову Азарова. Її, до речі, зробили попереднім числом, бо вона була суттєвим порушенням регламенту», – розповів Сергій Каплін.

За словами нардепа, всі без виключення міністри, які підписалися під постановою, вчинили співучасть у злочині проти народу України.

«Ці документи є достовірними. На мене вийшла людина, яка вболіває за євроінтеграцію, і я отримав документи від представників Кабміну, які просили оприлюднити ці документи, щоб зупинити цю кулуарну підготовку до вступу до Митного Союзу», – розповів народний депутат.

Водночас нардеп пояснив, чому Президенту і Азарову так потрібен Митний Союз. «Вступ у Митний Союз дасть їм можливість безперешкодно запровадити в Україні диктатуру, як це зробив свого часу Лукашенко. Розмови про те, що вони захищають великі промислові підприємства, – це не більш як маніпуляції. Польща удвічі збільшила експорт після того, як стала частиною Євросоюзу», – зауважив народний депутат.

Співрозмовник також зазначив: є закон, який чітко визначає курс України на євроінтеграцію, тому «відступники» не тільки не виконують волю народу, але і порушують закон. 

«Таке порушення можна кваліфікувати як зраду державних інтересів. Більше того, події навколо Майдану теж підтверджують зрадницькі мотиви уряду і президента. Взяти хоча б вчорашнє прослуховування штабу Майдану», – завважив Сергій Каплін.

На думку політика, якщо Євромайдан збере мільйонний мітинг, то нічого не зможе зупинити громадян, які давно мріють про розправу над режимом. «Після цього усі очільники будуть позбавлені всіх своїх межигірь, офісів. Ми на порозі серйозного народного суду. Цей суд триває і, якщо не буде каяття з боку Азарова і Президента, то це може закінчитись передчасним вироком і народ цей вирок виконає самостійно. Для цього режиму все може закінчитись плачевно і в стислі терміни, бо він грає з вогнем», – підсумував Сергій Каплін.

http://pohlyad.com/news/n/29916

Народне віче у Львові

  • 25.11.13, 20:56
Вчора.24 листопада у Львові відбулося велелюдне віче на підтримку підписанння угоди про Євроасоціацію.На проспекті Свободи,вщент заповненому людьми більше як 20000 львів’ян вимагали підписання угоди з Євросоюзом і відставки уряду зрадника Азарова.На мітингу виступили громадські діячі, студенти та керівництво міста і області.Міський голова Львова Андрій Садовий подякував студентам Львова за їхню ініціативу та заявив що Львів - європейське місто."Не виключені провокації  але у них нічого не вийде бо Львів завжди був і буде європейським містом.Голова обласної ради Петро Колодій сказав що місцева влада підтримує ініціативу молоді."Ми зібралися тут, щоби показати щоб показати владі своє ставлення до їхніх рішень", - сказав Колодій.Львів’яни вигукували:"Азарова - в відставку", "Україна - в ЕС".
Ось декілька світлин з мого фотоальбому.Заходьте і перегляньте решту.