Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Монова

  • 19.05.21, 19:18
Трохи вилізу з дупла. Бо бачу по стрічці пішли пости «а, пофіг шо звільнили Степанова, наступний буде не кращий, могли б і не звільняти». На решту копнутих з Кабміну міністрів мені якось фіолетово, отого міністра з економіки я взагалі якось і не помічала, Криклій трохи мелькав, але не так щоб очінь. А от пан Степанов це моя давня, палка і пекельна любов.
Так от. На мою думку, «могли би і не звільняти, все одно краще не буде» — це вкрай неправильний підхід, ба навіть небезпечний. Проведу аналогію від самого початку, щоб пояснити думку: якщо вам потрібна операція, а ви раптом бачите, що у хірурга руки в шпротах до самих ліктів і взагалі він в шмарклі п’яний — вам треба тікати від такого хірурга. Бажано ще потім накатати скаргу, ібо нєхуй. І шукати іншого. Так, не факт, що інший буде кращим, але від п’яного уїбана ви вже втекли, це зайвий шанс на вдалу операцію, шанс на життя.
Мій особистий рахунок до екс-міністра Степанова відкрився задовго до вакцинації (яка власне і послугувала причиною відставки). Я про цього непересічного джентльмена пишу вже два роки поспіль. Мені навіть на його куртку і медичні фірми, відкриті на дружину, відверто кажучи, насрати з гори. Але нагле лобіювання шахрайського схематозу в медицині я йому не пробачу ніколи. Нав’язування лікарням під виглядом «апарату ШВЛ» звичайного мішка Амбу з приклепаною педалькою я не пробачу ніколи. Внесення в протокол лікування ковіду препаратів з недоведеною ефективністю (за всю цю дічь йшли гроші з бюджету, а ви як думали) на кшталт «Протефлазіду» я не пробачу ніколи. Бездарно пройобаний час на підготовку медицини до ковідного виклику я не пробачу ніколи.
Провалений план по вакцинації, хаос із закупівлями і взагалі під час вакцинування додаємо в цей самий список.
Я підписана на сторінку МОЗ в телеграмі. Там весь час тільки ура-звіти і якісь примарні повітряні замки. Ніякого розуміння взагалі, в якому напрямку рухатиметься галузь через рік, п’ять, десять. Галузь, від якої напряму залежать життя мільйонів людей. Та які там перспективи, коли анестезіологів треба ламати через коліно і втюхівать їм педальку, трясця її мамі.
Добре, відкладемо перспективи в сторону, наразі ключовим питанням в системах охорони здоров’я у всіх країнах світу стоїть питання вакцинації.
Це ключове завдання будь-якої держави зараз. І що зрештою ми побачили? А ніфіга. Зато ми НЕ побачили ані прогнозування процесу, ані притомної комунікації з виробниками (вести переговори з виробниками вакцин доводилось навіть дипломатам, поки міністр в носі колупався), навіть із суспільством комунікації не було. Всі металися в непонятках, як кажани при світлі дня. І натикалися на стіни.
Буду закінчувати. Я не знаю, що буде завтра. Але сьогодні оце з руками по лікті в шпротах вже пішло. Добре, якби ще відповіло по закону, та мабуть я багато хочу від всесвіту за один раз.
Шануймося
12

Останні статті

Коментарі

119.05.21, 19:25

    219.05.21, 19:26

    Вот когда этого козла назначали,я сказала,что толку не будет.Он был у нас губернатором до этого.Все оказалось ещё хуже.Только вопрос-шо ушёл и все? Легко отделался Пока нет персональной ответственности,ни фига не будет.И такие степановы будут всегда

      319.05.21, 19:28

        419.05.21, 19:52

        https://suprun.doctor/

          519.05.21, 21:28

          Вкрав замовлену суму, пора й на відпочинок.

            619.05.21, 22:35

              719.05.21, 23:08

                820.05.21, 10:27

                Зєльцман - ворог України.

                Випадкова людина.
                Слово "Україна" для нього є синонімом слова "украсти".

                  920.05.21, 10:52

                  Народ сповна має відчути всі наслідки свого вибору, щоби ще трохи поржать, яскравіше пережити правління "просто порядочних людєй" та усвідомлено і радісно повернути до влади державників!

                    1021.05.21, 12:14

                    Ваша правда, але Степанов пішак