Подарите друг другу улыбку)

[Приєднана картинка] [Приєднана картинка] Нет повода для грусти! Пускай в душе ненастье, Пускай на сердце тучи, Но всё же жизнь прекрасна! Под мир не стОит гнуться. На зло всем неудачам Сквозь слёзы улыбнуться – Решимая задача! Любители обиды, Нытья и оскорблений Во внешнем мире видят Своё же отражение. Тепло улыбки искренней Согреет окружение. Наполнит мир лучистое Цветное настроение!

Поза зоною досяжності

[Приєднана картинка] Не повертай… Не зустрічай… І слів кохання не чекай… Не ображайся і не плач… Ти вже в минулому… Пробач. Забудь, як забувають сни… Вимкнене серце… Не дзвони. Перегоріли проводИ, Нема мережі… НазавждИ. Не звинувачуй, не шкодуй… Тепер без мене світ малюй. Доступ закритий, зрозумій. Цей абонент уже не твій.

Загублений шлях

[Приєднана картинка] ЗапалЮ свічу – нічну супутницю. Тихо серце попливе Чумацьким шляхом. Срібне світло зоряної вулиці Намалює йому путь небесним лаком. Розпорошу серце поміж зорями, Білих лебедів на волю з нього випущу. Хай летять вони світами неозорими, Я ж у ніч повернусь краплями дощу. Догора свіча – моя супутниця. Тиша в серці… Заколисані думки. У безмежності світів той шлях загубиться, Слід у пам’яті лишивши на рокИ.

*** *** ***

Среди круговорота внешних забот внутри царит мирное спокойствие любви. &nbsp...

Читати далі...

*** *** ***

[Приєднана картинка]

Країна Сонця і Любові

Незримі крила знов несуть мене увись. Огляну землю рідну із висот пташиних. Там, де небесні ріки розлилИсь, Є наших мрій і задумів країна. Щоночі із бажань таємних зорепад, Крилаті душі в снах натхнення там черпають. Є галерея щастя і кохання сад. Тут світлі Ангели земні серця єднають. Немає часу у країні тій. З’єдналось в ній минуле і майбутнє. Вмістилась вічність у миттєвості одній. Там злість і заздрощі земні відсутні. На нижчій схОдинці – засмічений ...

Читати далі...

Дон Жуанам на замітку

Якщо ви розбиваєте чиєсь серце,то пам"ятайте,що його уламки можуть важко покалічити вашу долю

Напередодні виборів

Якщо тобі нічого сказати,краще промовчи.