Сім кроків проти сваволі президента і суддів

Елена Подгорная

В его голове закончилась война, полностью искоренена коррупция, в Украине лучшая в мире медицина, вот-вот изобретут вакцину от ковида и улетят бороздить просторы вселенной, той, которая в оперном театре, на новых космолётах...
Бля, товарищ Шмыгаль, да первое, что вы должны сделать в своём Кабмине - это полностью легализовать все те вещества, которые употребляет Зеленский. Иначе мы с ним не в потоке.
И не нужно мне рассказывать, что где легализуют. Полномочия до жопы. Уже можно всё. Я так понимаю, что мы решением любого суда можем разрешить шо хош. И запретить шо не хош.

Я посмотрела сегодня, что там отменил Конституционный суд. Хорошо отменил. Замечательно. Закрыли реестр электронных деклараций, потому что нефиг холопам к величайшим лидорам в декларации заглядывать. Это слишком интимные вещи, эти декларации. Скромнее нужно быть, товарищи.

Заодно забрали у НАЗК полномочия по контролю деклараций и уголовную ответственность за незаконное обогащение.
Если точнее, то в Законе "Про предотвращение коррупции" упраздняются часть 2 статьи 13 - "Повноваження уповноважених осіб НАЗК", часть 2 статьи 47 - "Оприлюднення декларацій".
У НАЗК отобрали статью 48 - это "Функція контролю і перевірки електронної декларації" и статью 49 - "Встановлення своєчасності подання декларацій". Отменено полномочие проводить проверку деклараций (это статья 50), НАЗК больше не может проводить мониторинг жизни чиновников, которые подают декларации (статья 51).
"Власне, після цього скасування ст. 366-1 КК України про кримінальну відповідальність за незаконне збагачення - вже дрібниця." - написала Зоя Ярош в своём фейсбуке и тут я с ней полностью согласна.
Теперь все эти сборы и посиделки с кодовым названием СНБО уже до спины, ВладимирСсаныч. Это имитация бурной деятельности, потому что нужно что-то делать, но ты в душе не ебёшь, что именно. Помнится мне, что когда ты Парламент распускал в прошлом году, то СНБО был не нужен. Вы с ИгорьВалеричем в этом же самом Конституционном суде быстро всё порешали. А теперь нескладушки, да? ИгорьВалерич не по сценарию играет. В свою, непонятную тебе, игру.

Уволить судей у тебя не получится. Ростом не вышел.
Никаких особых последствий ваше собрание нам не явит.
Не, ты конечно можешь внести в парламент закон, который возобновит вот это вот всё, судом отменённое. Но что-то мне подсказывает, что монобольшинством в турборежиме вы теперь можете только снять табу с анала. Ну и айкосы покурить возле корабельной сосны.
На КСУ при таких раскладах даже и замахиваться не стоит. Не допрыгнете.

И теперь сидим мы такие все красивые, любуемся на горстку лидоров, которые не хотят светить свои миллионы. От сглаза, от порчи прячут. Заодно здоровье наше берегут, что бы мы от зависти не нервничали.
Мы же теперь понимаем, что о кредите МВФ можно просто забыть, да? Никто нам в конце года денег не даст, это уже факт, а не предположение.

Хотя, почему никто? Судя по развитию событий денег может дать россия. Мы ведь в последнее время снова тип адиннарот. Санкции друг с друга снимаем, вакциной с нами делятся.
Ну и безвиз теперь у нас будет в Ханты-Мансийский автономный округ, например. Или по золотому кольцу Колымы. Курорты Баренцева моря и моря Лаптевых всегда доступны для турЫстов.
Я, конечно, шучу. Но это такие себе шутки. Со слезой на глазах.
Этими своими решениями Конституционный суд серьёзно подорвал доверие к себе. Теперь это не независимый институт, а такой же странный орган в услужении Медведчука и Коломойского, как многие другие. В которых, что бы судьёй работать, фамилиё меняют. Потому что, если судья - то Вовк.
Не стоило КСУ ломиться в политику. Иногда лучше быть сдержанным, можно за умного сойти.

Я помню, кто инициировал весь этот баттхёрт. Это ОПЖЗ и заМайбутне. Но ответственность вся на тебе, Володя. Именно при тебе эти шавки не только лают, а ещё и кусаются. Именно ты допустил эту всю вакханалию, которая происходит в стране.
Что говоришь, пожизненный срок коррупционерам, да? А где они? В домике?
Угу. Когда их нет, ты можешь их даже расстреливать...
Всё через жопу.
Выборы вот тоже пострадали.
Решение КС прибило не только доступ к декларациям. Теперь нереально проверить кандидатов на должности. Это паралич исполнительной власти, потому что назначать на должности чиновников без проверки нельзя.
Главы будущих облсоветов, вам тоже большой привет. У вас та же проблема с вступлением в должности.
В общем, товарищ Зеленский, ты там в своей голове наведи порядок. Конституционный и вообще. Я не знаю, как вы это всё будете разруливать свой ОПошечкой, но разрулить это нужно всё. И быстро. Что бы в Европах могли сделать вид, что ничего не заметили. Что бы не успели высказать глубокую обеспокоенность, а обошлись лайт вариантом.
Бо народ у нас терпеливый, конечно. Но непредсказуемый.
Может так обидеться, что и карантин не поможет.

 

Volodymyr Viatrovych

СІМ КРОКІВ ПРОТИ СВАВОЛІ ПРЕЗИДЕНТА І СУДДІВ

Україна - за крок до колапсу конституційного ладу. Сваволя суддів і ще зухваліша сваволя президента штовхають нас у прірву правового хаосу і руйнації державності.

У нас ніколи не було справжнього правосуддя, але те, що твориться останні півтора року руками зеленських, коломойських, портнових, медведчуків і єрмаків – просто за межею.
Дії деяких суддів, перш за все Окружного адміністративного суду Києва, а все частіше – і Конституційного Суду – руйнують правове поле держави і нищать здобутки важливих реформ.
Рішення КС про закриття реєстру електронних декларацій, скасування повноважень НАЗК і відповідальності за приховування статків поставило під загрозу антикорупційну реформу, безвіз і взагалі європейський вибір України. І це потребує негайної реакції президента й парламенту.

Але те, що ми бачимо у внесеному Зеленським законопроєкті 4288 – значно гірше за найгірші рішення КС. Це відвертий замах на конституційний лад і спроба встановити безконтрольну диктатуру.
Замість того, щоб ухвалити закони, які нейтралізують ключові небезпеки рішення КС, Зеленський просто пропонує не визнавати цих рішень. Хоча Конституція (стаття 151-2) визначає, шо рішення КС «є обов’язковими, остаточними і не можуть бути оскаржені».
Замість того, щоб розслідувати дії суддів і оновлювати склад суду в чіткій відповідності до Конституції, Зеленський пропонує протиправно звільнити весь склад КС, залишивши країну без єдиного органу, який може зупинити (і не раз зупиняв) неконституційні дії влади. Такого права ні президент, ні ВР не мають. Судді КС призначаються на 9 років і достроково можуть бути звільнені лише з підстав, визначених статтею 149-1 Конституції, найреальнішою з який є вирок за вчинення злочину.
Те, що пропонує Зеленський – це державний переворот, після якого в Україні буде або диктатура, або Сомалі.

Розігнавши КС, президент, а за ним і будь-хто, взагалі перестануть звертати увагу на Конституцію і зможуть творити все, що заманеться. Якщо можна в свавільний спосіб звільнити всіх суддів КС, чому не можна указами президента позбавляти повноважень депутатів чи мерів? Або ухвалювати закони «опитуваннями» виборців. Зупинити і без того схильну до постійних порушень Конституції владу буде просто нікому. Бо Конституційного Суду не буде взагалі, або буде сформовано слухняний склад КС, який покриватиме будь-яку сваволю Банкової.
До того ж сам КС неминуче визнає свавільний закон антиконституційним. І що далі: лукашенківщина, підтримка перевороту силовими діями поліції? Чи кілька паралельних законодавств і конституційних судів? Це шлях до перетворення України на failed state в умовах триваючою російської агресії.

Що робити?
1. Верховна Рада має дати відсіч спробам Зеленського зруйнувати конституційний лад. Кожен депутат, який проголосує за законопроєкт 4288, стане співучасником спроби державного перевороту, не менш небезпечної, ніж диктаторські закони 16 січня 2014 року.

2. Відповідальні громадяни, не мають вестися на цю примітивні двоходівку влади. Треба захистити Україну і від знахабнілих суддів, і від Зеленського, а не відігравати роль масовки у діях Банкової з руйнації державності.

3. Парламент має невідкладно ухвалити зміни до антикорупційного законодавства, які максимально нейтралізують згубні наслідки рішення Конституційного Суду.

4. Президент має припинити саботаж очищення судової влади і спільно з громадянським суспільством і парламентом замінити в усіх органах, що відповідають за призначення і контроль діяльності суддів, людей з сумнівною репутацією на незалежних доброчесних фахівців. Не «своїх», а саме незалежних і доброчесних.

5. Президент має негайно внести, а ВР – ухвалити закон про ліквідацію Окружного адмінсуду Києва.

6. На три вакансії в Конституційному Суді мають бути так само призначені не ручні судді президента, кланів чи партій, а люди, у порядності й незалежності яких нема сумніву. І надалі робити так само з кожною вакансією, яка з’являється після завершення 9-річного терміну конкретного судді.

7. Всі дії суддів ОАСК і КС, що містять склад злочину, мають бути розслідувані, справи – доведені до вироків суду. Замість звільнених після вироку суду суддів КС – призначення нових, гідних.
Так, це складніший і довший шлях, зате правовий. Як і має бути в європейській демократичній державі.




 

Злочинний суддівський Уроборос

Олена Монова

Я спромоглася на великий текст, навіть попри листопадовий сплін. Бо коли я вчора побачила, як баба Бєня витягнув зі скрині і обтрусив від павутиння та нафталіну своїх козирних ліваруціонерів Парасюка з ногою і Соболєва з мохеровою жилеткою, щоб вони робили двіж під Конституційним Судом, я нашорошила вуха. І зрозуміла, що рішення КС щодо скасування деяких елементів системи електронного декларування — це гівно альбатроса на верхівці айсберга, тому треба пірнати на глибину і дивитись, з чого, власне, все починалось. І звідки йде хвиля.

А почалося все ще на початку серпня, коли фракція баби Бєні «За майбутнє» та група депутатів з ОПЗЖ, підконтрольних Медведчуку в кількості 47 голів крупної рогатої худоби подала в КС депутатське звернення, в якому оскаржувала положення законів України Про запобігання корупції, Про прокуратуру, Про Національне антикорупційне бюро України, Про Державне бюро розслідувань, Про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, Кримінального кодексу України, Цивільного процесуального кодексу України.

І це депутатське звернення лежало собі тихесенько з серпня, закопане в мох і пожовкле листя, аж до моменту Х. Цей момент настав акуратненько одразу після місцевих виборів, бо країна достатньо збурена (а тут ще й стрімке зростання ковідних цифр і тарифів) для того, аби хитнути ситуацію ще сильніше. І в цей крихкий момент КС бере і скасовує чинність двох елементів системи електронного декларування: статтю 366-1 Кримінального кодексу, що встановлювала відповідальність за завідомо недостовірне декларування, та частину закону про запобігання корупції, яка встановлювала контрольні повноваження Національного агентства з питань запобігання корупції.

Що в результаті? А в результаті НАЗК втратило доступ до всіх реєстрів з інформацією про топ-чиновників. Так, і до реєстрів про нерухомість в тому числі. Ну і напевно так співпало (насправді ні), що по декотрим з суддів як раз ведеться розслідування стосовно їх декларацій і майна. От як наприклад по нерухомості в Криму, що її голова КС Олександр Тупицький придбав за російським законодавством в 2018 році. Ну і ще там троє геніїв судочинства з рилом в пуху.

Тепер ми маємо повну сраку з тим, що:
— відомство не може виписувати адміністративні протоколи за порушення антикорупційного законодавства;
— не може оскаржити в судах закони та інші акти, прийняті з порушенням антикорупційного законодавства;
— мусить закрити вільний доступ до Єдиного реєстру декларацій чиновників, суддів, силовиків etc;
— не може перевіряти, чи вчасно подані декларації, чи правильно заповнені і чи правдива в них інформація;
— немає можливості моніторити спосіб життя декларантів і з
ясовувати, чи відповідають їхні витрати доходам. Декларанти більше не повинні подавати інформацію про великі покупки, продаж майна та інші доходи.

Аргументований весь цей трешак був тим, що кримінальна відповідальність за корупцію і незаконне збагачення це too much, треба щось інше, нпрклд папопі відшмагати мокрими трусами, а для суддів взагалі необхідно створити окрему систему декларування і перевірки декларацій, до якої мали би доступ тільки всередині судової гілки влади, і не мало би доступ НАЗК. Ну тобто судді самі собі контролери, ага.

Ну і фактично паітогу ми маємо під виглядом захисту суддів та незалежності судової гілки влади виведення з-під моніторингу і поза закон абсолютно всіх суб’єктів декларування.
В результаті всі в а…уї, включно з Європою, і, здається, навіть для нашої влади це стало несподіванкою, так всі заметушилися і забігали, розсипаючи іскри, почали надувати щоки, і навіть був скликаний Радбез.

Але тут починається найцікавіше. Бо рішення Конституційного суду є остаточними і оскарженню не підлягають. Як мені пояснили юристи, будь-яка спроба відновити скасовані цим рішенням норми теж буде скасована.

Тобто, наскільки я зрозуміла, тепер можливі лише два шляхи: або піти оуївшим судєйським на поступки і запровадити для них окрему систему декларування; або щось пекельне зробити з самим Конституційним Судом. Наприклад, розігнати підсрачниками і закидати кізяками, а його повноваження передати Верховному Суду.

Зеленський вже виступив із гучною заявою, що доступ до декларацій має бути поновлений в найкоротші терміни і навіть видав президентський законопроект, його вже внесли в Раду як невідкладний; на вулиці Вова Нога і Єгорка в парадній жилетці; активісти палять шини, а Вакарчук навіть зробив селфі; судді ліниво колупають в носі, бо знають, що в будь-якому випадку не існує суто юридичного шляху для того, щоб прибрати їх з суду навіть у випадку кричущих порушень та відвертої роботи проти держави.

Бо судді до КС призначаються на 9 років. Та за нормами Конституції можуть бути звільнені лише за рішенням самих же суддів. Щоб звільнити суддю, потрібне рішення двох третин від конституційного складу Конституційного суду. Зрозуміло, що судді не дадуть звільнити одне одного, вони будуть захищати себе. Такий собі злочинний суддівський Уроборос.

Це буде дуже цікавий кейс. Тепер, як я розумію, дія перейде до Верховної Ради, з якої, власне, все і почалося. Тож спостерігаємо.






Любимая стадия алкогольного опьянения




ОПЗЖ просуває рекламу про "спрощену систему оподаткування".

То має бути як в ОРДЛО? "Прийшов, віджав, розстріляв!".

 

Може здаватися, що життя в країні подорожчало, але насправді воно нічого не коштує.

 

В Україні назвати людину злочинцем може лише суд! Особливо якщо ця людина не винна.

 

Економічна ситуація в країні: обираю магазин, який буду грабувати, коли на вулицях почнуться заворушення.

 

Если вам предлагают гибкий график работы, это значит, что вас будут нагибать при первой возможности.

 

У мужчин только одно на уме - чтобы не вымерло человечество.

 

Лучший способ заставить женщину усомниться в том, что она права - это слишком быстро с ней согласиться!

 

- Миша, зачем ты женишься на такой молодой! Ты умрешь, а она останется.
- Лучше пусть останется, чем не хватит!

 

серёжа с плюшевым медведем
залез на полку в шкаф купе
и представляет будто с папой
он снова едет на юга



 

Любимая стадия алкогольного опьянения: еще могу ходить и говорить, но уже весело.

 

Первая волна пандемии: врачи пытаются убедить людей, что ковид существует.
Вторая волна: люди пытаются убедить врачей, что существуют и другие болезни.

 

На сколько все-таки Украина отстает от Америки. Трамп уже вылечился от коронавируса, а Зеленский ещё даже не заразился.

 

Антиквар, купивший на аукционе фарфоровую вазу, произведенную якобы 5 тысяч лет назад, с ужасом обнаружил, что это была китайская подделка 3-х тысячелетней давности!

 

- Самое страшное для человека - неизвестность.
Самый страшный человек - неизвестный.
- Это как?
- Ты не знаешь, что и когда он с тобой сделает.
Ты не знаешь, где он.
Ты не знаешь, как он выглядит.
Ты не знаешь, как его зовут.
Ты не знаешь, кто именно его родители.
Ты даже точно не знаешь, существует ли он.
- Так это
следующий премьер-министр Украины, что ли?

 

Необходимо запретить ресторанам класть в пакет доставки предполагаемое количество приборов. Потому что еда должна приносить удовольствие, а не мысли вроде: "Господи, я ем за шестерых..."

 

– Поздравляю, ваша жена беременна.
– Вы серьёзно? Этого просто не может быть, я был осторожным.
– Знаете, это как на дороге. Вы осторожны, другие – нет.

 

А вы помните свою самую первую маску?

 

Что-то сплошные глупости лезут в голову.
Видно, лазейку где-то нашли.



 

Должен ли работодатель оплачивать туалетную бумагу работнику, который работает удаленно?

 

Если трахаться в масках и перчатках, то и резиновая баба сойдет.

 

Научно доказана эффективность ношения масок на подбородке. В ходе исследований не было установлено ни одного случая, чтобы ковидом заболел подбородок.

 

2020 - год брошенных любовниц.

 

- Ватсон, подойдите-ка к окну. Что Вы можете сказать о вон том джентльмене и леди, сидящих каждый на своей лавочке?
- Мне кажется, что каждый из них отдыхает, Холмс.
- Нет, Ватсон.  Если в парке на лавочке сидит одинокий джентльмен, то он отдыхает; если же рядом с ним, на другой лавочке сидит одинокая леди, то она на него охотится.

 

Купил коллеге картой билет в цирк - на домашнем компе пошла реклама концертов.
Пришлось жену вести в театр.
По работе сходил на презентацию - на домашнем компе пошла реклама банкетов и фуршетов.
Пришлось вести жену в ресторан.
Боюсь идти к любовнице...

 

 


 

Поганий рояль для тривалої гри зі спущеними штанами.



Гліб Бабич

Україна виявилася поганим роялем для тривалої гри зі спущеними штанами.

Рояль не тільки ляснув кришкою по відростку гравця, але ось-ось почне гнатися за ним, щоб зіштовхнути його в оркестрову яму назовсім.
Я одночасно засмучу тих, хто поспішає відкривати шампанське, і заспокою тих, хто посипає голову попелом від неоднозначних, але цілком очікуваних результатів. Все не добре і не погано. Все так, як повинно бути.

Феномен Зеленського не був розрахований на довготривалий сценарій. Це було б теоретично можливо тільки в тому випадку, якщо б вся свідома частина країни раптом встала, і вийшла з залу. Оскільки це неможливо, шоу тривало рівно стільки, поки не приїлися однакові трюки, і деякі з колишніх фанатів не почали кричати із залу «Поверніть гроші за квитки!»

Все йде за логічним сценарієм.

Уявіть, що сільський дурник раптом починає кричати в неділю на церковній площі, що він знає, де заритий скарб. Тут, поруч зовсім. Уявіть, що все село вже третій рік дивиться в телевізору серіал про шукачів скарбів. І найулюбленіша тема для чесання язиків на вечорницях - «Ось якби я знайшов скарб ...»

І велика частина села, зі словами «чи дурник-чи не дурник, а раптом?» бере лопати і йде за ним в ліс шукати легке щастя. І на резонні зауваження більш зважених односельчан «Він же ж дурник!» - відповідають - «Ось знайдемо скарб - вас жаба задавить! Підемо, пошукаємо. Гірше не буде - полюбе!»

Вони блукають до ночі, втомлюються і намокають під дощем. Після всього згадують, що їх веде веселий дурник, який і пояснити толком нічого не може. Б'ють його до кривавих шмарклів, і матюкаючись повертаються в село.

А там виявляється, що поки вони блукали, злодії обнесли їх хати до нитки. І що дурника підмовили як раз вони. Злодії в психології розуміються. І про серіал знають добре.
Село гуде, і жадає крові. Але під руками є тільки дурник.
Дурник тікає з села.

Ми ще не дійшли до цієї точки. Країна знаходиться десь в тій частині лісу, де спраглі скарбу селяни розуміють, що їх, швидше за все, обдурили. Але повірте, все дуже скоро дограють до кінця.
Ті самі (ніколи існуючи) 73% залежать виключно від зовнішнього впливу. І навіть ті, хто в надії на нове «а раптом» знову підтримав «сільського дурника» дивляться на результати виборів, і розуміють, що залишилися в дурнях і у меншості одночасно. А кому ж це сподобається?

І через дуже короткий термін, не в жарт, дійсно - дуже важко буде знайти тих, хто відкрито зізнається в тому, що він «голосував за Зеленського». Тому, що народ у нас згоден бути дурнем тільки в більшості. В іншому випадку включається режим «Це не я!»

Але в цьому місці історії ще не хепі-енд. А сама, що не є - кульмінація.
Тому, що за сценарієм в село приходять люди в наколках, що говорять на якийсь «фені». З вовчими очима, які чіпко помічають де що лежить. Вони представляються «рятувальниками», і обіцяють знайти вкрадене. І встановити жорсткий лад.

Збентежені і обурені селяни кидаються до них з новою надією. Хоча іноді помічають що «гості» схожі на бандитів. І серед них отой Микола - що сидів двічі. І оті штани, схожі на ті, що вкрали з тину. І отой перстень - схожий на мій. І приїхали вони на машині, схожій на ту, що вкрали у коваля з сараю. Тільки перефарбована і без номерів.

Але вірити в щось треба. Тільки не в те, що поводишся як дурень.
Коротше, ця група рятувальників почне шлятися по селу, помічати цінне, затискати баб за сараєм, тирити по дрібниці (поки). А вечорами, хряпнув самогонки, будуть вчити селян «поняттям» і розповідати, як добре жити «по воровському закону». Мужики навіть почнуть невміло «ботати по фені», кривлячись пробувати чефір, і співати блатні пісні. А на питання «коли крадене повернуть?» - зустрічатимуть веселі погляди, і загадкову фразу «без лоха жість плоха!»

А одного разу їх зберуть на площі. І оголосять, що в село скоро приїде «пахан з братвою». Назовсім. Великий «законнік». За кордоном живе, поки. І ось тоді життя стане малиною. Треба ось тільки тут підписати, що все відбувається за власним бажанням. І претензій немає ніяких - наперед.

І народ потягнеться підписувати.
Але тут на площу вийде інша частина села. Та сама, що не пішла «шукати скарб». Зі словами «Як же ви, курво, дістали!» і «Ми ж говорили!» Разом з тими, кому вистачило одного разу «повестися на дурня» (а їх на той час буде не менш ніж півсела).

Вони пов'яжуть знахабнілих злодіїв, відберуть вкрадене, дадуть по шиї, і здадуть в райвідділок. Ну, або якщо гріхів накопичилося багато (і якщо райвідділок встигли купити) - просто втоплять в річці.
Після чого виберуть притомного сільського голову, призначать шерифа, і розгонять всіх по справах.

І все село, з того моменту, буде свято вірити, що вони з самого початку були розумними. І на правильному боці. Завжди! І будуть говорити «Як ми їх!».

Тому, що пам'ять коротка. Але йдуть завжди за сильними. І за переможцями.

Так що, не переймайтеся, але й не розслабляйтеся.
Попереду не найлегша, але найцікавіша частина сценарію. В якому доведеться взяти участь всім.
Ми ж говорили!

P.S. А для тих, хто не дуже розуміє алегорій – я скоро все розкладу по поличках простими словами. Після остаточних результатів.




Маруся Звіробій:

Здається, зелену мавпу ми ухайдохали.
Час серйозно братись за ОПЗЖ з медведчуком.
Порохоботи, ви божественні!

Yes! Dopeless:
Типовий шлях популістичної партії при працюючій демократії:
- наобіцяти більше, ніж обіцяють інші
- набрати голоса на виборах
- зробити менше, ніж робили інші
- пролетіти на наступних виборах
Нам пощастило, що демократія, розвинена ПП зайого президентства досі встояла.




Правдоруб:
ОПЗЖ заявляє, що у них крадуть голоси в Києві на користь Пальчевського. Жаба - гадюку?

Кнехт Йозеф:
Враховуючи те, скільки росія вкинула на рекламу пальчевського та шарія, а коломойський на майбах, уявіть скільки вони вкинуть у суди, щоб відмотати всі реформи, які були зроблені за останні роки Порохом. Щоб відкинути нас від ЄС та НАТО. Центральної влади вже немає, це імпотенти.

Притула пояснив свій програш на виборах в мери:
Посада мера Києва мілкувата для такої постаті як я, мене хай одразу обирають президентом.

Голова КСУ Тупицький не задекларував землю в Криму, якою заволодів після окупації півострова Росією, - "Схеми"
Назначен 19 сентября 2019 года (Зеленскому привет). Ранее назначался в Конституционный суд в 2013 году по квоте президента Януковича.




Nataliya:
Кіпр почав процедуру позбавлення паспортів сім'ї Коломойського, якого у всьому світі вважають , м'яко кажучи, шахраєм. І тільки в Україні у ньго є власний преЗЕдент і поки що його діяльності нічого не загрожує.

Jaroslaw Teriannik:
ВАКС виніс рішення поновити справу Роттердам+. За клопотанням Нікопольского заводу феросплавів. При тому що за півтора роки не доведено збитків.
Висновок?
Бєня розуміє що там все чисто, але заряджає гавномет проти ПП. Вкладає гроші по новій.
Значить скоро нові вибори до ВР.

ОБСЄ виявила на окупованому Донбасі майже 200 та САУ поза місцями зберігання.




Hellis:
ну надоело депутатам "слуг" телефоны под столом прятать, когда им приказывают, что говорить, как голосовать и так далее:

Міністр охорони здоров’я Степанов прибрав до рук всі медичні закупівлі країни.

Кабмін виділив з COVID-фонду додаткові 2 мільярди на доплати Нацполіції

Каменяр:
Можна спитать: в якій ще країні світу, марсу, нубіру, гроші з ковідного фонду йдуть не медикам, а поліції?

Оксана Одинцова:

Осінь придумали порохоботи щоб знищувати зелень. Ще й глумляться, гади. smile

YV

Членограй дал команду к концу его припиздентской каденции (март 2024 года) построить ракету на которой можно улететь в космос. Конечно, можно было бы пошутить, что мы теперь знаем, куда он собирается съёпываться со своим наворованным баблом. Хотя на самом деле мы прекрасно понимаем, что это отвлекалка от решений КС и возможной потери безвиза.





говорили же тебе...

  • 29.10.20, 14:52
  • зе
Kostyantyn Zorkin

Говорили же тебе, Владимир Александрович, - ты, главное, руками ничего не трогайте. И не только руками.
Бо у тебя что руками, что нет, как-то не очень получается.
Кстати, и на рояле тоже тебе ничем играть не надо, вообще не надо, как бывший пианист говорю.
Не твое это, как и президентство.
Ну вознес тебя случайно мудрый нарид, которому спинной мозг за неимением головного телевизором поплавило.
Сидели бы ты спокойно, радовались оставленному папиредниками недурственному наследию, ничего не ломали.
Так нет же, к чему ты не прикоснетесь - все в хлам.
Президентство, оно ведь бессмертия не дает. Бить ведь потом благодарный нарид будет. Еще и порохоботам придется тебя защищать. Почему порохоботам? А больше некому. Опять же, и судить посмертно не принято.
За один день, сука, умудриться столько наворотить.
Деньги на дороги забрать у онко.
Ковидного фонда, оказывается, не было, а был коммуникационный промах.
Опять труп роттердам+ выкопать, а то Порошенко не садится, не растет кокос.
Е-декларирование слить так, что аж посольства США и ЕС охренели. МВФ - тот уже, похоже, просто привык к постоянному шоку и просто не даст денег.
Безвиз скоро перейдет в суперпозицию имени Гепы - то есть он вроде еще есть, но уже вроде как и нет, и не будет все больше.
Коммуналочка, родимая, растет и крепнет, и это еще зимы не было.
Заробитчанам приготовиться повысить удои в 30 раз, а то мало, падлы, зеленой родине отстегивают.
Владимир Александрович, ты пошутили - и хватит, пожалуй. Бить же будут. А то порохоботы могут и не успеть защитить. Забегут на минутку кофе выпить - а ты все, помирай как звали.





У вільний від бідності час я ходжу на роботу.



Любовь - это когда ты трезвый и бухой звонишь одной и той же бабе.

 

- Ох нифигасе, какая красивая маска!
- Не трогай, это на новый год.

 

- Рабинович, что ты думаешь про все, что сейчас происходит?
- Кто-то зарабатывает на всем этом нехилые бабки.

 

Люди, які вірять в Діда Мороза, і люди, які вірять в успіх Зе-реформ, відрізняються тільки віком.

 

У вільний від бідності час я ходжу на роботу.

 

Чотири дні просиділа на дієті. Вночі захотілося пити, підійшла до холодильника, далі все як у тумані - прокинулася, коли запивала шоколадку борщем.

 

- Я тебе гарантирую, через пять лет будем жить лучше, чем в Европе.
- А что у них случится?

 

Совет на всю жизнь: веди себя так, будто ты доверяешь людям, но никогда не делай этого.

 

Люди не меняются, вы просто лучше их узнаёте.

 

- Рабинович, вы заболели и до сих пор не вызвали врача! Как вы это объясните?
- Во-первых, я не хочу портить статистику...
- А во-вторых?
- А во-вторых, я не уверен, что у меня коронавирус, но таки уверен, что на карантине в районной больнице я сдохну...

 

- Что-то твоего друга давно не видно. Вы же были с ним не разлей вода.
- Злая ведьма заколдовала его и держит в заточении.
- Женился?
- Да.




Нас ждет поколение курящих бабушек, не умеющих печь пирожки, с пирсингом, да еще и с татуировками на заднице.

 

Мама лгала маленькому Алеше, что детей находят в капусте, и он как-то со страхом начал смотреть на тушеную капусту с мясом.

 

когда я маленький и голый
смеясь по улице бежал
все поголовно умилялись
теперь эффект совсем другой

 

Сегодня убрался в квартире. Оказалось, тот маленький пуфик, что стоял возле кровати и куда я ставил ноут - это полмешка цемента.

 

— Рабинович, Вы можете предсказать, кто победит в Америке?
— Легко. Это будет мужчина, белый, старше 70-ти лет.

 

Как гласит военная мудрость, чем секретней склад, тем мощнее взрыв.

 

Первый миллион людей, которые пришлют мне 1$, получат копию моей книги о том, как стать миллионером.

 

Между произнесёнными фразами - "Чё тебе надо козёл? " и - "Кто последний к травматологу? ", обычно проходит всего минут десять.



Эксперты считают, что разгерметизировать космический аппарат могли российские космонавты, когда прибивали иконы к корпусу МКС.

 

В действительности Англия всего лишь второй потребитель чая в мире. На первом месте с гигантским отрывом - бухгалтерия.

 

Сегодня видел в магазине идеальную женщину! Она держала за горлышко бутылку водки и спрашивала мужа "А давай две возьмём?"

 

- Дорогой, что купить к чаю?
- Эх, селедочки бы! Ну и водки купи: не с чаем же селедку жрать!

 

Сегодня такая погода, что сижу и думаю: а что если глинтвейн сделать на водке?..

 

Рабинович не брал от жизни всё. Он выбирал самое лучшее.

 

Стакан оптимиста наполовину полон, стакан пессимиста наполовину пуст...
Бармен сегодня недоливает всем!

 

Весь мир – театр. Когда человек рождается, ему дают роль, но не дают текст.

 

Я эко-писатель, и меня очень заботит экология. Я беру пример с Apple, поэтому моя новая книга будет выдана без обложки, без бумаги, и вообще без книги. Стоить будет около 100 т.р. Кто купит, сможет позвонить мне, и я расскажу ему сюжет.

 

Моя суперспособность - из сотни тележек в супермаркете выбрать самую сука неуправляемую!

 

- Жизнь все расставляет по своим местам.
- Да, у меня верхняя боковая полка.





Це офіційний старт кінця Зеленського.



Galina_W_:
Золота карета Зе перетворилася на гарбуза, Слуги на щурів, а 74% прихильників на 7,4 відсотка.

Каменяр:
Зелена саранча в Києві:
31.03.2019 - 396 247 голосів
21.04.2019 - 856 310 голосів
21.07.2019 - 376 494 голоси
25.10.2020 - 38 738 голосів

Herman Aksom:
Здається лещенко і кравчук - це єдині дві шавки, які ще бігають по ефірах і тявкають в підтримку зеленського. Всі інші його мочать.

Олег Леусенко:
Голодородько, в разы увеличил число охранников
На избирательный участок
Зеленский прибыл с усиленной армией охраны.
Теперь Ваву сопровождают 7 личных телохранителей с бронечемоданом и боевым зонтом, а также 20 бойцов Управления госохраны.




Йозеф Кнехт:
Спостерігаючи за результатами ЄС, до узеленських потихеньку приходить на місце розпачу страх. Страх повернення Пороха до влади, відповідальності за скоєне. Вже перестали бути такими борзими. Починають підбирати слова. Може буде менше вирваних з контексту фраз). Життя воно таке)

солома:
Поки Притула торгував пикою у Києві, у його рідному Збаражі перемогу на виборах отримав кандидат від Європейської Солідарності

Hellis:
блин.... кто тут дал такое точное обозначение Притуле и Пальчевскому на выборах мэра Киева, как "отсосы" - выдвинутые для отсоса голосов у конкретных других партий?
Не могу найти . А как красиво и правильно данное определение.




д™:
А за кого зраднюки голосували?
Пальчевський/шарій та Голос?
Аби не Кличко, аби не Порошенко?

Дмитрий:
Кста, а кто считал, что Притулу выиграет выборы? С 29 октября у Варьяты шоу гастрольный тур. Замены Притулу никто не искал. Так что он четко понимал свою роль.

Йозеф Кнехт:
Тепер зеленського ніщо не стримує. Його останні вибори пройшли. Він розуміє, що він вже не залишиться. Вирішив пиляти бабло. Тепер замахнулися на самих незахищених. Забрали 60 млн. на дороги у онкохворих. Хто буде наступним?




Валерій Прозапас

Але наші "недорогенькі" та професійні активісти не здаються.

Будь-яке скотство, освячене рейтингом їхнього зеленого куміра, розпочинають словами "а от Порошееенко...".

Ця шарманка вказує на те, що акціонери Зеленського не збираються сходити з антидержавного малоросійського курсу.

Цікаво, яку заміну протухлому проекту "слуґа" зараз ліхорадочно готує колективний Коломойський?

Калька " Укропа" та " Самопомочі", т.зв. "За майбутнє", не взлетіло, з гламурного рішали Палиці месії не вийшло.

Проект "Прітула" виглядає несвіжим після проекта "совість нації Вакарчук".

"Ветеран Парасюк", "доброволець Сємєнчєнко", "націоналіст Бєлєцкій", "журналіст Біґус", "актівіст Боцман", "антикорупціонер Шабунін" - не то, давно засмерділось.

Тому у цих товаріщєй єдиний вихід - зближуватись зі старими добрими промосковськими силами, іншого виходу немає.

До речі, про це ще більше року тому сам Коломойський і казав, прозорливий покидьок - "забивать кровь", "продавать тєрріторії", "опять дружить".

Так що від вибору квітня 2019 року нікуди не дітися - пам'ятаєте той борд?




Mason Lemberg

Це офіційний старт кінця Зеленського.
Антиукраїнського, невмілого, неадекватного керівника держави.
Особа яка, на мою думку, здійснила державний переворот, розпустивши Верховну раду без жодних на те законних підстав, посилаючись на якісь нафантазовані "опитування про недовіру", сьогодні отримала офіційно оформлену недовіру
Якби ця особа була хоч на 1% чесною і послідовною, то за результатами цих виборів би послідувала його власна відставка. Але "просто чєстний чєловек" - це не про нього.
У всякому разі, результат цих виборів - хоч і не юридична, але фактична делегімітизація зеленої влади.
Вони не мають ні права, ні підстав прикривати будь-який свій крок "думкою народу", як це робили раніше, апелюючи до 73%.




Костюк Олександр

Єдина на сьогодні реальна патріотична, державницька політична сила (ЄС) отримала опору практично у всіх регіонах України. Попри величезні ресурси, кинуті на її дискредитацію. Це є ознакою поступового одужання українського суспільства.

Sapienti sat:
На Сході голосують за сепаратистів, а в Центрі за вбивць, в правлячій партії сидить гвалтівник. Але ви не переймайтеся, народ він мудрий, використовуючи досвід пращурів та традиційні сімейні цінності він у всьому розбереться сам.




Фосий тві:
Одним з найбільших досягнень Революції гідності та адміністрації Порошенка була вимога до депутатів та суддів чесно декларувати активи та доходи. Корумпований суд Зеленського повертає Україну в погані старі часи(Янукович-стайл)
- Прийшовши на гаслах Антикорупції- скасував реформу антикорупційну)

Hon. Judge Dredd:
У тому, що КС скасував відповідальність за недостовірне декларування винен, звичайно ж, Порошенко: якби при ньому цю відповідальність не ввели, то зараз не було б що скасовувати!

Каменяр:
2 тижні до виборів:
"Я хочу почути твою думку про довічне ув'язнення за корупцію...."
2 дні після виборів:
Відміняє кримінальне покарання за недостовірне декларування/

Helgi Sharp:

Так-с... А ось і перша задокументована перемога.
Кількісний склад нової Київради виглядатиме наступним чином:

 Фракція "Європейська Солідарність" — 31 мандат.
 Фракція "УДАР" — 30 мандатів.
 "Єдність" — 13 мандатів.
 "Батьківщина" — 12 мандатів.
 "СН" — 12 мандатів.
 "ОПЗЖ" — 12 мандатів.

 "Голос" — 10 мандатів. "— 31 мандат.

Проукраїнські партії у більшості. А тепер гуртуйтеся, інакше гірше буде всій країні!
Телеканал "Прямий":
У Борщагівській ОТГ на Київщині, де виявили масовий підкуп і фальсифікації результатів, проти народної депутатки “Європейської Солідарності” Вікторії Сюмар застосували силу.

Кіт Вчений:
Країна на трьох агентів ху#ла:
агент Казбек,
агент Козир,
агент Сцикло.
Куратор від центру: агент Сциколовський.

Pulsarman Project:
Білорусь походу все, поглинається:
Російські військові візьмуть під контроль українсько-білоруський кордон. Так, сьогодні пройшло засідання спільної колегії Міністерств оборони Росії і Білорусії, в ході якого сторони домовилися про спільну охорону кордонів Союзної держави.





Вот и всё, нелох!

АЛЕКСЕЙ ДАВИДЕНКО

Вот и всё, Нелох!

С сегодняшнего дня.
Каждый на тебя будет открыто плевать.
Каждый будет класть на тебя с прибором.
Каждый будет умножать тебя и твоё скудное умом окружение на ноль.

Хорошие к тебе уже не пойдут.
Умные в ближайшие месяцы уйдут.
Тупые зная, что скоро конец - будут безбожно воровать.

Вертикаль будет тебя ежедневно сливать.
Оппозиция будет тебя круглосуточно шатать.
Силовики будут тебя и твоих друзей-воров системно документировать.
Люди будут тебя с каждым днём все больше ненавидеть.

Ты профукал всё.
Профукал за полтора года.

ОПЗЖ на марше.
Попов во втором туре.
Сепары возвращаются.
Рыги в местных советах.

А ты.
Ты со своими тупыми друзьями-соратниками в ж@пе.

Нет смысла больше сидеть.
Время вышло - дальше будет только хуже.

Вали.
Вали обратно в своё привычное шапито пока мы ещё можем этот трындец остановить и что-то изменить.

Результат этих выборов - это не оценка твоих безликих слуг.

Это приговор лично тебе.

Уходи.
Твоё время вышло.





Выборы в Украине. Все не так плохо

Выборы в Украине. Все не так плохо

Просто_Вова:
Вот и отгремели местные выборы в Украине. Их результат нельзя назвать очень хорошим, но их результат совершенно точно нельзя назвать негативным, и я объясню, почему.

Два ключевых фактора это разгромный, оглушающий проигрыш "Слуг народа" по всем фронтам, и совершенно неубедительное выступлении партии ОПЗЖ.

Со "Слугами" все понятно, это было ожидаемо. За полтора года власть Зеленского и его партии провалилась по всем направлениям, люди это видят, и отреагировали соответственно. Избиратель Зеленского на выборы просто не пришел.
Зато пришел в полном составе избиратель пророссийский, они мобилизовались по полной, но....гора родила мышь. Их потолок, да и то не везде, на Западе и в Центре 20% от силы, на Юге и Востоке 30%. Вот его они, собрав волю в кулак, и получили. И еще кое-где со скрипом проползли шариевцы.

В этих регионах выборы выиграли местные элиты. Да, эти местные элиты те еще ватники. Но они очень сильно отличаются от ОПЗЖ именно тем, что они местные элиты - дельцы, промышленники и олигархи, бандиты и землевладельцы. Эти ребята отлично осознают, что не будет Украины, и первое, что произойдет, это они перестанут быть и элитами, и местными.
Поэтому когда речь зайдет о безопасности и целостности Украины, они скорее себе правые руки отгрызут, чем допустят войну, оккупацию, и так далее.
Все эти Кернесы и Трухановы и ранее сидели в этих регионах, и остались там сидеть. Ничего не поменялось, с этой точки зрения.
Конечно, еще очень долго там не смогут выигрывать партии проукраинского и проевропейского толка, это давно пора понять. Взяли 15%, зашли в Рады, и прекрасно.

Была реальная опасность, что 45-55% может набрать ОПЗЖ, вот это было бы реальной катастрофой. Но этого не случилось, и в штабах пророссийского блока практически траур.

Ну и самое главное, в любой стране очень многое зависит от столицы. А в столице все отлично, большинство в Раде у проевропейских сил, да и второй тур выборов мэра, думаю, не принесет сюрпризов, разница 48% - 10% не понятно, за счет чего бы могла быть отыграна.

Еще очень важно: разгром "Слуг народа" не привел к массовому перетеканию их голосов в ОПЗЖ, что подтверждает тезис об ограниченности и четкой очерченности пророссийского электората, не имеющего перспектив роста. Электрорат "Слуг" вернулся туда, откуда взялся - к местным элитам.

Самый главный вывод: поход Зеленского и его артистов с таксистами во власть можно считать оконченным. Больше у них власти нет, и уже не предвидится.
Шансов на второй срок Зеленского и близко не видно...
В общем, будем наблюдать.

Ближайшие интересные события произойдут в Верховной Раде, мы будем наблюдать распад партии "Слуга народа" и перетекание депутатов в другие блоки и объединения. Уверен, весь 2021 год будет занят именно этим процессом.






А вот любовница никогда не говорит, что уйдёт к маме.



- Если бы у вас был миллион, что бы вы сделали?
- Я бы сделал вид, что у меня ничего нет.

 

- Рабинович, как думаете, что будет делать правительство, если завтра население разом бросит курить?
- Таки, поднимут акцизы на алкоголь...
- А если и пить бросят?
- Молодой человек, ви шо, сомневаетесь в наших властях? Введут налог на здоровый образ жизни...

 

"Те, що ми не виправдали ваші очікування - це не наші проблеми. Це ваші проблеми", - заявила партія Слуга народу.

 

З форуму Зе-фанів:
Тікі порохобот не взмозі розгледіти в Зеленському нашево Маргорет Тедчер!

 

- Ты урод!!! Где ты две недели пропадал???
- Дорогая, не поверишь, Степаныч чихнул, так мы у него в гараже на карантине были.

 

Мальчик, которого воспитали бараны, сейчас работает народным депутатом от партии «слуга народа».

 

Напоминаю, что социальная дистанция измеряется в долларах и прочих показателях благосостояния, а физическое расстояние между объектами измеряется в метрах!

 

Современные диетологи считают, что съедобное вредно.



 

Одиночество - это когда не знаешь, что храпишь.

 

Нашел хорошее место в жизни - паркуйся!

 

Чайные листья содержат антиоксиданты - уникальные вещества, которые, по мнению исследователей, помогают завышать цену на чай в два раза.

 

боль отпускала захотелось
сначала жить потом дышать
потом соседку веру львовну
ударить чем нибудь в ответ

 

Говорят, красота спасет мир.
Это не совсем так.
Мир спас
ут геи и феминистки! От перенаселения.

 

80% женщин любят мужчин с кубиками на прессе.
80% мужчин с кубиками на прессе не любят женщин.

 

Грета Тунберг призвала американцев голосовать за Байдена. 

Американцы призвали Грету идти в школу и пи…деть там.

 

Лежит парочка после секса...
- Олег, скажи мне что-нибудь, что я никогда не забуду.
- Мой дед умер на этом диване.

 

Вещевой ряд одесского Привоза:
- Девушка, купите масочку, она прекрасно подходит до вашего пальто!
- Ой какая симптичная, дайте померить.
Надевает.
- Ой, нет, в ней тяжело дышать!
- Шо вы мне рассказыаете! До вас столько народу мерило и никто не жаловался, а ей тяжело дышать!



 

Деньги портят не столько тех людей, у кого они есть, сколько их друзей, у которых денег нет и не будет!

 

Сегодня был в гостях у друга. Он сказал мне чувствовать себя как дома.
Я вышвырнул его за дверь. Не люблю гостей.

 

Новогодний диалог.

- 2020 год настолько кривой, что многие, когда будут его провожать, начнут не как обычно в 23:55 с шампанским и речью Президента. А секунд за 30 до полуночи прокричат: 2020 иди в жпу! и быстро забьются под одеялко.
- 2020 год настолько кривой, что в нем после 31 вполне может наступить 32 декабря.

 

А вот любовница никогда не говорит, что уйдёт к маме.

 

Если в начале сериала обычная девушка из Зажопинска приезжает в столицу и случайно встречает какого-нибудь миллионера, то в итоге они либо поженятся, либо он окажется ее настоящим отцом. Ничего не поделаешь, таковы неумолимые реалии нашей жизни.

 

Характер женщины должен быть не твёрдый, как скала, и не податливый, как тесто, а мягкий, но упругий, как женская грудь. А характер мужчины должен быть твёрдый, когда нужно, а в остальное время философски расслабленный.

 

Если вы предлагаете что-то новое, а люди против вашего предложения, то можно ответить словами Софьи Васильевны Ковалевской: «Когда Пифагор открыл свою знаменитую теорему, он принес в жертву богам 100 быков. С тех пор все скоты боятся нового!»

 

- Ну маам, я не понимаю алгебру!
- Это не алгебра, а геометрия, Саша!
- Я не Саша, а Игорь...

 

Правительство распорядилось выдать кредит каждому гражданину на вторую маску для второй волны каронавируса.