хочу сюди!
 

Vitalina

34 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 28-35 років

Поганий рояль для тривалої гри зі спущеними штанами.



Гліб Бабич

Україна виявилася поганим роялем для тривалої гри зі спущеними штанами.

Рояль не тільки ляснув кришкою по відростку гравця, але ось-ось почне гнатися за ним, щоб зіштовхнути його в оркестрову яму назовсім.
Я одночасно засмучу тих, хто поспішає відкривати шампанське, і заспокою тих, хто посипає голову попелом від неоднозначних, але цілком очікуваних результатів. Все не добре і не погано. Все так, як повинно бути.

Феномен Зеленського не був розрахований на довготривалий сценарій. Це було б теоретично можливо тільки в тому випадку, якщо б вся свідома частина країни раптом встала, і вийшла з залу. Оскільки це неможливо, шоу тривало рівно стільки, поки не приїлися однакові трюки, і деякі з колишніх фанатів не почали кричати із залу «Поверніть гроші за квитки!»

Все йде за логічним сценарієм.

Уявіть, що сільський дурник раптом починає кричати в неділю на церковній площі, що він знає, де заритий скарб. Тут, поруч зовсім. Уявіть, що все село вже третій рік дивиться в телевізору серіал про шукачів скарбів. І найулюбленіша тема для чесання язиків на вечорницях - «Ось якби я знайшов скарб ...»

І велика частина села, зі словами «чи дурник-чи не дурник, а раптом?» бере лопати і йде за ним в ліс шукати легке щастя. І на резонні зауваження більш зважених односельчан «Він же ж дурник!» - відповідають - «Ось знайдемо скарб - вас жаба задавить! Підемо, пошукаємо. Гірше не буде - полюбе!»

Вони блукають до ночі, втомлюються і намокають під дощем. Після всього згадують, що їх веде веселий дурник, який і пояснити толком нічого не може. Б'ють його до кривавих шмарклів, і матюкаючись повертаються в село.

А там виявляється, що поки вони блукали, злодії обнесли їх хати до нитки. І що дурника підмовили як раз вони. Злодії в психології розуміються. І про серіал знають добре.
Село гуде, і жадає крові. Але під руками є тільки дурник.
Дурник тікає з села.

Ми ще не дійшли до цієї точки. Країна знаходиться десь в тій частині лісу, де спраглі скарбу селяни розуміють, що їх, швидше за все, обдурили. Але повірте, все дуже скоро дограють до кінця.
Ті самі (ніколи існуючи) 73% залежать виключно від зовнішнього впливу. І навіть ті, хто в надії на нове «а раптом» знову підтримав «сільського дурника» дивляться на результати виборів, і розуміють, що залишилися в дурнях і у меншості одночасно. А кому ж це сподобається?

І через дуже короткий термін, не в жарт, дійсно - дуже важко буде знайти тих, хто відкрито зізнається в тому, що він «голосував за Зеленського». Тому, що народ у нас згоден бути дурнем тільки в більшості. В іншому випадку включається режим «Це не я!»

Але в цьому місці історії ще не хепі-енд. А сама, що не є - кульмінація.
Тому, що за сценарієм в село приходять люди в наколках, що говорять на якийсь «фені». З вовчими очима, які чіпко помічають де що лежить. Вони представляються «рятувальниками», і обіцяють знайти вкрадене. І встановити жорсткий лад.

Збентежені і обурені селяни кидаються до них з новою надією. Хоча іноді помічають що «гості» схожі на бандитів. І серед них отой Микола - що сидів двічі. І оті штани, схожі на ті, що вкрали з тину. І отой перстень - схожий на мій. І приїхали вони на машині, схожій на ту, що вкрали у коваля з сараю. Тільки перефарбована і без номерів.

Але вірити в щось треба. Тільки не в те, що поводишся як дурень.
Коротше, ця група рятувальників почне шлятися по селу, помічати цінне, затискати баб за сараєм, тирити по дрібниці (поки). А вечорами, хряпнув самогонки, будуть вчити селян «поняттям» і розповідати, як добре жити «по воровському закону». Мужики навіть почнуть невміло «ботати по фені», кривлячись пробувати чефір, і співати блатні пісні. А на питання «коли крадене повернуть?» - зустрічатимуть веселі погляди, і загадкову фразу «без лоха жість плоха!»

А одного разу їх зберуть на площі. І оголосять, що в село скоро приїде «пахан з братвою». Назовсім. Великий «законнік». За кордоном живе, поки. І ось тоді життя стане малиною. Треба ось тільки тут підписати, що все відбувається за власним бажанням. І претензій немає ніяких - наперед.

І народ потягнеться підписувати.
Але тут на площу вийде інша частина села. Та сама, що не пішла «шукати скарб». Зі словами «Як же ви, курво, дістали!» і «Ми ж говорили!» Разом з тими, кому вистачило одного разу «повестися на дурня» (а їх на той час буде не менш ніж півсела).

Вони пов'яжуть знахабнілих злодіїв, відберуть вкрадене, дадуть по шиї, і здадуть в райвідділок. Ну, або якщо гріхів накопичилося багато (і якщо райвідділок встигли купити) - просто втоплять в річці.
Після чого виберуть притомного сільського голову, призначать шерифа, і розгонять всіх по справах.

І все село, з того моменту, буде свято вірити, що вони з самого початку були розумними. І на правильному боці. Завжди! І будуть говорити «Як ми їх!».

Тому, що пам'ять коротка. Але йдуть завжди за сильними. І за переможцями.

Так що, не переймайтеся, але й не розслабляйтеся.
Попереду не найлегша, але найцікавіша частина сценарію. В якому доведеться взяти участь всім.
Ми ж говорили!

P.S. А для тих, хто не дуже розуміє алегорій – я скоро все розкладу по поличках простими словами. Після остаточних результатів.




Маруся Звіробій:

Здається, зелену мавпу ми ухайдохали.
Час серйозно братись за ОПЗЖ з медведчуком.
Порохоботи, ви божественні!

Yes! Dopeless:
Типовий шлях популістичної партії при працюючій демократії:
- наобіцяти більше, ніж обіцяють інші
- набрати голоса на виборах
- зробити менше, ніж робили інші
- пролетіти на наступних виборах
Нам пощастило, що демократія, розвинена ПП зайого президентства досі встояла.




Правдоруб:
ОПЗЖ заявляє, що у них крадуть голоси в Києві на користь Пальчевського. Жаба - гадюку?

Кнехт Йозеф:
Враховуючи те, скільки росія вкинула на рекламу пальчевського та шарія, а коломойський на майбах, уявіть скільки вони вкинуть у суди, щоб відмотати всі реформи, які були зроблені за останні роки Порохом. Щоб відкинути нас від ЄС та НАТО. Центральної влади вже немає, це імпотенти.

Притула пояснив свій програш на виборах в мери:
Посада мера Києва мілкувата для такої постаті як я, мене хай одразу обирають президентом.

Голова КСУ Тупицький не задекларував землю в Криму, якою заволодів після окупації півострова Росією, - "Схеми"
Назначен 19 сентября 2019 года (Зеленскому привет). Ранее назначался в Конституционный суд в 2013 году по квоте президента Януковича.




Nataliya:
Кіпр почав процедуру позбавлення паспортів сім'ї Коломойського, якого у всьому світі вважають , м'яко кажучи, шахраєм. І тільки в Україні у ньго є власний преЗЕдент і поки що його діяльності нічого не загрожує.

Jaroslaw Teriannik:
ВАКС виніс рішення поновити справу Роттердам+. За клопотанням Нікопольского заводу феросплавів. При тому що за півтора роки не доведено збитків.
Висновок?
Бєня розуміє що там все чисто, але заряджає гавномет проти ПП. Вкладає гроші по новій.
Значить скоро нові вибори до ВР.

ОБСЄ виявила на окупованому Донбасі майже 200 та САУ поза місцями зберігання.




Hellis:
ну надоело депутатам "слуг" телефоны под столом прятать, когда им приказывают, что говорить, как голосовать и так далее:

Міністр охорони здоров’я Степанов прибрав до рук всі медичні закупівлі країни.

Кабмін виділив з COVID-фонду додаткові 2 мільярди на доплати Нацполіції

Каменяр:
Можна спитать: в якій ще країні світу, марсу, нубіру, гроші з ковідного фонду йдуть не медикам, а поліції?

Оксана Одинцова:

Осінь придумали порохоботи щоб знищувати зелень. Ще й глумляться, гади. smile

YV

Членограй дал команду к концу его припиздентской каденции (март 2024 года) построить ракету на которой можно улететь в космос. Конечно, можно было бы пошутить, что мы теперь знаем, куда он собирается съёпываться со своим наворованным баблом. Хотя на самом деле мы прекрасно понимаем, что это отвлекалка от решений КС и возможной потери безвиза.





9

Коментарі

129.10.20, 20:29

    229.10.20, 20:35Відповідь на 1 від WalKing

      329.10.20, 21:02

        429.10.20, 21:14Відповідь на 3 від Андрій1961

        .

          529.10.20, 22:09

          А за звітом Пальчевський витратив на агітацію найменше - всього якихось 2 лями

            630.10.20, 10:46Відповідь на 5 від nasinynka

            А за звітом Пальчевський витратив на агітацію найменше - всього якихось 2 лямиАга, на дурні бігборди.

              731.10.20, 11:59Відповідь на 5 від nasinynka

              хуясібе краще б гречку разносів