Профіль

Lukas-67

Lukas-67

Україна, Запоріжжя

Рейтинг в розділі:

Буллінг. Постанова, чи реальність?

Черговий випадок буллінг днями стався в Запоріжжі на Бородінському мікрорайоні.

Відео інциденту потрапило в соцмережі. На ньому видно, як 15-річні дівчата ображають і б'ють по обличчю свою знайому. Імовірно дія відбувається біля під'їзду одного з будинків Бородінської мікрорайону.

Більшість бійок "на камєру", мені здається постановою. Ну навіщо зоставляти докази злочину? Ви б уявили, щоб крадій знімав на смарт процедуру крадіжки, а потім викладав у інет?

Але якщо після цього йдуть скарги та лікарняні, це має бути реальність.
Більш не зрозуміло. Дівчачих бійок у реалі взагалі ніколи ще не бачив.
Навіть не чув.

***
«Жесть на Космосі. Вчора близько 19.00, на території 38 школи відбулося побиття 13 річних школярок групою школярів 13-17 років. В результаті побиття, одна постраждала госпіталізована в дитячу обласну лікарню. На фото одна з нападників », - повідомляється на паблік« Це Запоріжжя ».

Родичі постраждалої дівчинки просять знайти повне відео конфлікту.

На одному з відео видно, як в оточенні кількох підлітків відбувається моральне придушення і побиття дівчинки.

«А зараз, кричи в усі мікрофони - Лена Акуратна прости ... На кого ти руку піднімаєш, я тобі язика відріжу зараз шмара ... е..ная» - в такому форматі одна з дівчат «виховувала» свою ровесницю.

При цьому на відео також видно, як дівчина завдає удари ногою в обличчя, і ніхто з пасажирів особливо не намагається її зупинити.

Фото однієї з нападників дівчат також додається.

При цьому трохи пізніше стало відомо, що дівчина, яку б'ють на відео, нібито, сама била іншу дівчинку, але промахнулася і зачепила «старшу», за що і поплатилася. Детальніше читайте нижче. У будь-якому випадку поліції належить з'ясувати всі обставини інциденту.

В Запорожье 15-летние девушки избили свою знакомую и засняли видео

Орда. Радник президента Республіки Татарстан Хакімов.

"...Москва вышла из Золотой Орды, она порождение Золотой Орды, она наследница Золотой Орды. Князь Трубецкой (не татарин!), его нельзя заподозрить в симпатиях к татарам, но это он говорил, что, когда распалась Золотая Орда, столица Орды из Сарая перекочевала в Москву.

Ведь как Москва стала столицей? Она собирала татарскую дань, подминала под себя князей, часть дани оставляла у себя, за счет этого росла как на дрожжах, потом перетащила к себе митрополита и патриарха. Она стала столицей благодаря собиранию татарской дани. Она не могла быть против Золотой Орды. И против восточных традиций, поскольку вышла оттуда."




Про тривалість життя.

"ожидаемая продолжительность жизни в ссср на 1941 год: мужчина 38,5, тетки - 41
жить стало лучше и веселей, но не долго.
это на 20 лет меньше чем в англии на тот момент"



"Думки мої непрості" )

От як проходить найдовший день, так чомусь і нагадування природи що літо зовсім недовге. Ех. (




"Гроші не пахнуть".

"...Семья американца Джорджа Флойда, чья гибель от рук полицейских во время задержания, спровоцировала массовые протесты в США, намерена зарегистрировать бренд с его именем. Об этом узнала редакция лос-анджелесского таблоида TMZ.

По данным издания, заявку на регистрацию торговой марки подал брат Флойда, Филониз Флойд. Родственники погибшего хотят защитить свои права на название Фонда Джорджа Флойда. От имени этой организации они хотят создать ряд образовательных и правозащитных проектов, в частности, мобильное приложение, через которое будут распространять информацию о необходимости реформы полиции, документальный фильм о Флойде и другие цифровые материалы....."

Пинк-флойдівцям за наругу нічого над "свєтлим імєнєм" мабуть нічого не буде.
А от уайт-флойд... може перепасти..

21 червня. Жіноча тематика. JPG.







Карочє, Показ "зімов"я раков", та "миші плакали, кололись, але вперто їли кактус" smile

Зараз понесуть все назад))

"....Пишуть, що грабіжники магазинів Amazon Go в США почали отримувати рахунки на оплату вкраденого. Мовляв, їх особисті смартфони автоматично були відскановані при проникненні в приміщення, завдяки чому були встановлені їх особи, як і товари, які вони з собою прихопили.

UTC
- Поважаю технічний прогрес. Уявляю, як у багатьох "народних месників" відвисла щелепа.

- Агрессивный маркетинг и продажи вышли на новый уровень

- Сука треба з соціалки їм вирахувати до п'ятого покоління макак,щоб і праправнуки були позбавлені виплат..дармоїди іпані

- а як повезло тим, 40-ка, що забрали дорогі машини з чіпами з ділершипу. 
Лусну зо сміху smeh

- Это им не в Африке бананы воровать :)

- Зараз понесуть усе назад.

- Угнетённые , обделённые, не работающие  потомки рабов пришли мародерить с последними айфонами. Небось на мерсах и ролсах.
Всё об угнетённых

- А те що у них могли бути крадені смартфони і рахунки отримали їх власники. Тут не так просто все,прогрес прогресом,але палка має 2 кінці...."

Ось тут.