хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Буллінг. Постанова, чи реальність?

Черговий випадок буллінг днями стався в Запоріжжі на Бородінському мікрорайоні.

Відео інциденту потрапило в соцмережі. На ньому видно, як 15-річні дівчата ображають і б'ють по обличчю свою знайому. Імовірно дія відбувається біля під'їзду одного з будинків Бородінської мікрорайону.

Більшість бійок "на камєру", мені здається постановою. Ну навіщо зоставляти докази злочину? Ви б уявили, щоб крадій знімав на смарт процедуру крадіжки, а потім викладав у інет?

Але якщо після цього йдуть скарги та лікарняні, це має бути реальність.
Більш не зрозуміло. Дівчачих бійок у реалі взагалі ніколи ще не бачив.
Навіть не чув.

***
«Жесть на Космосі. Вчора близько 19.00, на території 38 школи відбулося побиття 13 річних школярок групою школярів 13-17 років. В результаті побиття, одна постраждала госпіталізована в дитячу обласну лікарню. На фото одна з нападників », - повідомляється на паблік« Це Запоріжжя ».

Родичі постраждалої дівчинки просять знайти повне відео конфлікту.

На одному з відео видно, як в оточенні кількох підлітків відбувається моральне придушення і побиття дівчинки.

«А зараз, кричи в усі мікрофони - Лена Акуратна прости ... На кого ти руку піднімаєш, я тобі язика відріжу зараз шмара ... е..ная» - в такому форматі одна з дівчат «виховувала» свою ровесницю.

При цьому на відео також видно, як дівчина завдає удари ногою в обличчя, і ніхто з пасажирів особливо не намагається її зупинити.

Фото однієї з нападників дівчат також додається.

При цьому трохи пізніше стало відомо, що дівчина, яку б'ють на відео, нібито, сама била іншу дівчинку, але промахнулася і зачепила «старшу», за що і поплатилася. Детальніше читайте нижче. У будь-якому випадку поліції належить з'ясувати всі обставини інциденту.

В Запорожье 15-летние девушки избили свою знакомую и засняли видео

2

Коментарі

18.07.20, 21:21