хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Україні пороблено!? Або - відьма гарантує...


Пуста справа стверджувати те, що державна влада завжди і всюди була, є і буде елементом насилля. 
Бо ця безаперечна аксіома відома всім народам ще з темних печерних часів і її нікому доводити не треба.
А от стверджувати і навіть криком кричати про те, що наша українська влада є безсумнівним світовим лідером в царині законодавчої дурості та взірцем управлінської сваволі – треба кожного божого дня!

Треба, бо ті ганебні політичні і соціальні дурощі, які витворяють наші чиновні шахраї та короновані дурисвіти – в ніякі ворота не лізуть. 
Який закон, постанову чи дію нашої влади не візьми та проаналізуй – повсюди з них вилазить неприкрите чиновне безглуздя та юридичне невігластво. 
І при відсутності незалежного критичного аналізу та відповідальності владних бонз за свої дії чи бездіяльність – в цих самозакоханих "гарантів" починають відростати роги непогрішимості та відвертих диктаторських забаганок…

Бо вони витворили таку закостенілу Систему Влади, при якій навіть позачергова революційна зміна очільників центральної влади не суттєва. 
І за умови відсутності зовнішнього політичного впливу, періодична внутрішня перетасовка колоди верховних вождів, гетьманів чи гарантів-нуворишів, практично не впливає і не змінює українську владну конструкцію.

Адже відразу після спонтанних народних бунтів, переворотів чи революцій, ця інфекційна бюрократична побудова – як міфічна гідра відразу ж відтворює свої отруйні чиновні голови.
Знову і знову заповзаючи у владу така небезпечна заразна структура як страшна середньовічна чума – безжально руйнує український державний організм. 
І з кожною зміною очільників-гарантів, владна бюрократія стає ще більше жадібною та ненаситною, руйнівною і соціально жорстокою!

От і нинішня влада – це ядуча агресивна суміш брехні та підлоти, саботажу та лизоблюдства. Така гримуча суміш, яка відразу ж смертельно вражає імунний захист тих, хто попадає в її лабети. Насмерть вражає кожного чиновного неофіта, чим і забезпечує своє системне безсмертя.

Таке враження що Україні пороблено!
Тому і реформувати або хоч якось змінити на краще таку антидержавну українську Систему Влади ніяк не вдається ані мирним соціальним революціям, ані кривавим народним бунтам… На жаль!

Зі… хоча… Може десь в глибинах українських чорноземів, визріє якесь велетенське соціальне цунамі, яке потопить нашу злодійську зрадливу владу в хвилях повномасштабної української революції!
Є й безкровний рецепт від відьми-лісової як позбавитися цих здирників та клептоманів. 
Треба оцих жадібних падлюк напоїти варом із мухоморів та блідих поганок))))

Відьма гарантує, що пороблене як рукою зніме!

2.10.18


4

Коментарі

12.10.18, 23:25

сам ты такой

    22.10.18, 23:52Відповідь на 1 від Хозяин- С

    ..а тобі звідкіля це відомо?

      33.10.18, 10:08

      Юща поили и стал Президентом .

        43.10.18, 13:43

        А меня ваша влада устраивает.

          53.10.18, 22:43Відповідь на 3 від DANAH

          Юща поили и стал Президентом .
          .. опоїли і з нього, замість президента - вийшов пасічник)))

            63.10.18, 22:44Відповідь на 4 від Хайдер

            А меня ваша влада устраивает.
            колись сепаратюга, шо значить "ваша влада"?

              74.10.18, 16:03Відповідь на 6 від Nevr

              А меня ваша влада устраивает. колись сепаратюга, шо значить "ваша влада"?Ну, шоколадный ваш.