Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.
Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Будні та свято 44 окремої артилерійської бригади

  • 03.06.17, 12:44
[Приєднана картинка] Для бійців 44 окремої артилерійської бригади, що дислокується у Тернополі, виступили В. Зеленський і компанія «95-го кварталу». [Приєднана картинка] Прес-служба 44 окремої артилерійської бригади повідомляє, що після закінчення концерту в палаці «Березіль» артисти приїхали до військових, щоб поспілкуватися, пожартувати і...

Читати далі...

«Позивний «Бандерас»

[Приєднана картинка] Справжні бійці, які воювали на сході України, стануть акторами у вітчизняному військовому детективі «Позивний «Бандерас», що знімають на Одещині. Режиссер стрічки Заза Буадзе, продюсер Сергій Баранов.

Кілька видавничих новинок

[Приєднана картинка] Видавництво «Критика» опублікувало книжку Ґульнари Бекірової «Півстоліття опору: кримські татари від вигнання до повернення (1941–1991 роки)». Переклала Катерина Демчук.[Приєднана картинка] Книгa “Війна, що змінила Рондо” видaвництва старoго Лева та творчої мaйстерні “Аґрафка” ввiйшла до катaлогів сайту міжнародної спільноти...

Читати далі...

Чергова гучна заява Генпрокурора

  • 26.05.17, 12:38
[Приєднана картинка] Генпрокурор Ю. Луценко заявив, що у справі про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе з’явилися важливі докази, які не всім сподобаються. Про це він повідомив учора у ефірі 1+1.

SocialFace

  • 18.05.17, 12:42
[Приєднана картинка]Соціальна мережа SocialFace розроблена українцями зі Львова, Івано-Франківська, Києва і Дніпропетровська. У них молода команда хлопців і дівчат, які об'єдналися для створення якісного продукту. Вони хочуть щоб мережа сподобалася українцям. Для цього розробниким докладуть максимум зусиль.Вже зовсім швидко відбудеться відкритий бета-тест SocialFace!http://socialface.com.ua/Докдадніше тут:http://uk.unam.wikia.com/wiki/Socialface

Любов до вишиванки не заміниш нічим :)

  • 18.05.17, 10:44
[Приєднана картинка] Дружина сьомого короля Нідерландів Виллема-Олександра, Аргентинка Максима Соррег’єта, любить вишиванки.

Хвилина мовчання!

  • 18.05.17, 10:36
[Приєднана картинка] 18 травня о 12 год. в Криму відбудеться хвилина мовчання вшанування жертв депортації кримських татар 1944 року. Кримські татари, в яких забрали право на пам’ять, заборонивши щорічний мітинг 18 травня, у своїх домівках, на подвір'ї або ж просто вийшовши на вулицю прочитають молитву, в той час як в Україні на хвилину зупиниться все. Цей акт пам'яті має об'єднати материк та Крим.

День вишиванки

  • 18.05.17, 10:30
[Приєднана картинка] 18 травня в Україні відзначається День вишиванки. Традиційно у третій четвер травня українці святкують цей День.

День Вишиванки

  • 14.05.17, 13:14
[Приєднана картинка] Під час святкування Дня Вишиванки в Афінах українська дизайнерка Лідія Лущик презентуватиме свою нову колекцію "Пані кольорова".

Євробачення-2017

  • 07.05.17, 08:56
[Приєднана картинка] У Києві сьогодні розпочнеться офіційне відкриття Євробачення-2017. Перед цим дійством відбудеться урочиста хода червоною доріжкою делегацій 42 країн-учасниць пісенного конкурсу. Австрійці застрахують українське «Євробачення».