Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.
Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

жОпоблок на кремль не працює, а Свобода виявляється працює???

  • 21.09.15, 15:13
Аваков звинуватив «Свободу» в роботі на Кремль
Саша Дащук 21 вересня 2015, 13:02

Аваков звинуватив «Свободу» в роботі на Кремль

Глава українського МВС Арсен Аваков заявив, що політична партія «Свобода» відверто працює в інтересах Російської Федерації.

Про це він сказав час брифінгу для журналістів у Черкасах, новину передає «Преса України».

«Партія “Свобода” відверто працює на Кремль. Той, хто приходить на мітинг з гранатою, теж працює на Кремль. Той, хто на мітинг приходить з гранатою за тисячі кілометрів від зони АТО і кидає її - теж працює на Кремль», - заявив Аваков.

Раніше Арсен Аваков висловив прямі звинувачення лідеру «Свободи» Олегу Тягнибоку у кривавих подіях під будівлею Верховної Ради України. 

Як відомо, 31 серпня, під час бійки, що зав'язалася під парламентом у бік правоохоронців кинули бойову гранту, в результаті чого були загиблі і поранені.

Нагадаємо, в Сумах в офісі «Правого сектора» в результаті вибуху загинув 31-річний боєць Яковенко Олександр з позивним «Палач». За попередніми висновками, вибух стався внаслідок необережного поводження з бойовою гранатою РГД-5. Цілком ймовірно, що граната була привезена із зони АТО.

Такого ж блокування потрібно і для лугандонії

  • 21.09.15, 11:25
Блокада Криму вбиває мільярдні корупційні схеми держави – Ківа
Елена Ясиновская 21 вересня 2015, 11:09
 426
Блокада Криму вбиває мільярдні корупційні схеми держави – Ківа


Заступник начальника УМВС у Донецькій області Ілля Ківа впевнений у тому, що блокада Криму прикриє корупційні схеми окремих бізнесменів, політиків та чиновників України, які до цього лише наживались на окупації півострова та війні на Донбасі.
 

Новину повідомляє «Преса України».

Ківа вбачає у «продовольчій блокаді» півострова позитивний момент для України. Початок блокування постачання української продукції на територію окупованого Криму свідчить про те, що інтереси окремих бізнесменів зараз опинились під реальною загрозою.

«Найголовніше, що ця громадянська блокада Криму, вбиває мільярдні корупційні митні та прикордонні схеми збагачення .Те, що не змогло державна система або не хотіла, зміг народ!!! Український народ , ми сила», - написав Ківа на власній сторінці у соціальній мережі.

Раніше Ківа повідомляв про те, що за минулу ніч жоден вантажний автомобіль не проїхав через адміністративний кордон з анексованим Кримським півостровом.

Нагадаємо, Меджліс кримськотатарського народу 20 вересня розпочав безстрокову акцію з блокування вантажного транспорту, який їде в Крим. Його лідери вимагають скасувати закон про вільну економічну зону «Крим». За інформацією координаційної ради акції, через адмінкордон будуть безперешкодно пропускатися тільки пішоходи та легковий транспорт
.


69%, 9 голосів

8%, 1 голос

23%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Справжній герой

  • 20.09.15, 23:40
Полонений боєць «Правого сектора» з простреленими ногами викрав танк терористів
Максим Рух 20 вересня 2015, 21:04
 3760  1
Полонений боєць «Правого сектора» з простреленими ногами викрав танк терористів


Про це повідомив журналіст Осман Пашаєв на своїй сторінці у соціальній мережі, передає «Преса України».
Український військовослужбовець потрапи у полон до терористів «ДНР». Бійцю «Правого сектору» з простреленими ногами вдалося втекти з полону на танку терористів. 

Український боєць «Правого сектора» із позивним «Марлен» потрапив у полон до терористичної організації «ДНР». В українського військовослужбовця були простелені дві ноги.

Він дочекався, поки терористи заснуть, проповз до сепаратиського танка, заліз у середину і повернувся на місця розміщення українських військ, зазначає Пашає

Порохну опозиція небезпечніша за окупантів

  • 20.09.15, 20:49
Порошенко і Путін домовилися про завершення війни на Донбасі - джерело
Олена Ярмолюк 20 вересня 2015, 19:46
 
Порошенко і Путін домовилися про завершення війни на Донбасі - джерело


Президент України Петро Порошенко і президент РФ Володимир Путін домовилися про припинення активних бойових дій на Донбасі. Найближчим часом команда українського голови держави закінчить роботу над проектом угоди, яка буде офіційно оприлюднена.


Про це повідомляє УНН з посиланням на свої джерела в уряді, новину передає «Преса України».

«Найближчим часом команда президента України планує оголосити про закінчення АТО» і припинення активних бойових дій на Донбасі. Путін, у свою чергу, планує перекинути більшість найманців і російських військових у Сирію. Подібний сценарій зручний для обох сторін, і дозволить поступово і непомітно перевести увагу на інші зовнішні та внутрішні чинники», - повідомило джерело видання.

За словами джерела, згідно із домовленістю, конфлікт на Донбасі буде законсервований на кілька років. Після чого Порошенко займеться боротьбою з опозицією, в той час як Путін переведе увагу громадськості, перекинувши найманців з Донбасу на війну в інші гарячі точки світу.

«Зараз головні новини світових ЗМІ вже прикуті до Сирії та Іраку. Так, Путін по-тихому перекине армію найманців у зону іншого конфлікту, в той час як Порошенко зосередиться на боротьбі з опозицією. Конфлікт на Донбасі буде заморожений на кілька років», - додав він.

Раніше ми повідомлялиСпеціальна моніторингова місія (СММ) ОБСЄ спостерігала пересування озброєння і військової техніки в районах, з яких вона має бути відведено згідно з Мінськими угодами
.

Ставлення порохновців до патріотів та колаборантів

  • 20.09.15, 20:40
Поплічник Єфремова спокійно розгулює в Києві (ФОТО)
Іра Бондар 20 вересня 2015, 20:09
 
Поплічник Єфремова спокійно розгулює в Києві (ФОТО)


Новину передає «Преса України», посилаючись на ЗМІ.
Один із найближчих «друзів» екс-глави парламентської фракції «Партії регіонів» Олександра Єфремова – Володимир Пристюк, який обіймав посаду очільника Луганської області, спокійно розгулює по столиці України.

Повідомляється, що один із поплічників бойовиків – Пристюк, проживає у Києві. Колишній глава Луганщини  не ховається від правоохоронних органів.

Пристюк був помічений в офісі «Укрінбанку». Також зазначається, що він є регулярним відвідувачем цієї установи.

Нагадаємо, у Мережі оприлюднили відео, як ніби російський найманець Арсеній Павлов, більше відомий за позивним «Моторола», перебуває в окупованому Донецьку.

Підтримую пана Портникова

  • 20.09.15, 15:51

Не понимаю украинских коллег, которые участвуют в российских пропагандистских шоу. Все объяснения относительно трансляции «правды» в таких программах — самообман",  - пишет на своей странице в Facebook журналист Виталий Портников.

 

«А вот то, что подобное присутствие используется с целью манипулирования общественным мнением — видите, какая у нас демократия, мы даже «фашистам» слово даем — это правда.

Нельзя с оккупантами и их марионетками дискутировать, ни о чем. Будет суд над ними — становитесь адвокатами и дискутируйте.

Не понимаю людей, которые в период, когда их соотечественники гибнут, защищая страну от взбесившейся люмпенизированной орды, пересекают границу страны-агрессора. Потому что надо работать и на что-то жить. Потому что нужно повидаться с родственниками. Потому что хочется погулять, в конце концов! Не понимаю.

Я прожил в России почти всю сознательную жизнь. Объездил ее из конца в конец — от Калининграда до Кызыла. Поводов посещать Россию у меня в разы больше, чем у многих соотечественников. В конце концов, есть близкие люди, коллеги. Но такая идея даже в голову мне не приходит. Кто близок — приедет сам. Не в Украину, так в другую страну. Мир большой. Но встречаться там?!

И эта модель поведения — отнюдь не результат российского нападения на нашу страну. Я никогда не посещал — и не буду посещать — страны, которые не пускают к себе израильтян. Там, где не рады людям потому, что они живут в еврейском государстве, мне тоже не могут быть рады. И я не могу быть рад в таком месте, пусть даже у меня другой паспорт.

По-моему, это элементарное чувство самоуважения. Может быть, оно у меня гипертрофированно.

Но без уважения к себе не может быть уважения к другим. И не может быть понимания достоинства собственной страны и народа», — считает журналист.
Источник:Новости Facenews-http://www.facenews.ua/news/2015/291599/

Громадськість виконує функції влади...

  • 20.09.15, 15:41
Учасники «Громадянської блокади Криму» перекривають дорогу поблизу населеного пункту Чонгар (ВІДЕО)
Юра Бриж 20 вересня 2015, 12:43
 
Учасники «Громадянської блокади Криму» перекривають дорогу поблизу населеного пункту Чонгар (ВІДЕО)


Новину повідомляє «Преса України»
У н.п. Чонгар (Херсонська область) на адмінкордоні з Кримом учасники 
«Громадянської блокади Криму»перекривають дорогу та облаштовуються для проведення тривалої акції.

Як зазначає на своїй сторінці в соціальній мережі Валерія Івашкіна, що перебуває безпосередньо на місці події, у Чонгарі вже встановлений великий намет а в адміністративній будівлі навпроти розгорнули польову кухню. 

За її словами там вже зібралося близько сотні бійців ДУК «Правий сектор». Також на місці події присутні голова Меджлісу Рефат Чубаров та заступник начальника УВС Херсонської області Ілля Ківа, кримські татари, активісти.

«ПС встановлює важкі бетонні урни. ....Спеціально під активістів малюватимуть зебру, щоб гарантувати безпеку», - зазначила Івашкіна. 

Відмітимо, що активного руху транспорту біля Чонгара немає, так як у ДАІ водіїв попередили не рухатися 20 вересня у напрямку кордону.

Варто зазначити, що напередодні в Генічеську було проведено засідання координаційної ради з блокади Криму, на якому визначили місця знаходження учасників акції на трьох пунктах пропуску, розташованих на адмінкордоні з Кримом.

Повідомляється, що там буде організована санітарна зона, встановлено намети, забезпечено підвезення води і робота рятувальників, швидкої допомоги, міліції, співробітників СБУ та військових.

Як відомо, 8 вересня лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв, Рефат Чубаров і віце-президент Всесвітнього конгресу кримських татар Ленур Іслямов оголосили про підготовку акції «Громадянська блокада Криму».

Вже 16 вересня Чубаров оголосив про те, що 20 вересня о 12:00 для вантажівок будуть перекриті усі три дороги, що ведуть з материкової України в Крим. 

Після такого повідомлення у Криму ринкові торговці підвищили ціни на продукти, скориставшись інформацією про продовольчу блокаді півострова з боку України.

Як заявив «віце-прем'єра» так званого кримського уряду Руслана Бальбека з 17 вересня почала надходити інформація про підвищення цін на ринках.

Зазначимо, як запевнив Чубаров, пересування людей і легкових автомобілів буде безперешкодним.

Нагадаємо, що голова Меджлісу кримських татар, депутат Верховної Ради України Рефат попереджає про можливу «енергетичну блокаду» окупованого Кримського півострову. Чубаров не виключає такого розвитку подій. На нещодавніх переговорах з президентом України Петром Порошенком Чубаров особисто піднімав питання про припинення постачання електроенергії на окуповану територію.

московія очима українських дітей

  • 20.09.15, 10:19
Користувачів соцмереж вразила антиросійська картина 15-річної дівчини з Луганщини


Фрагмент картини, яка збентежила соцмережі

У соціальних мережах активно обговорюють малюнок 15-ти річної художниці з Кремінного Луганської області, на якій наочно зображено ставлення підлітків до Росії. Картину в Facebook опублікував Володимир Фітьо.

«Мене пробрало до кісток. Цю картину подарувала юна художниця з Кремінного Луганської області. Ось так підлітки ставляться до всього російського. Майбутнє покоління, за яке варто стояти до останнього», - зазначив Фітьо.

За його словами, цю картину подали на конкурс, але організатори не прийняли роботу, назвавши її брутальною.

«А я вважаю, що цій дівчинці медаль треба дати. Доросле, сучасне мистецтво. Для її віку точно все відзначено і як пережито нею. Я просто в захваті», - написав Фітьо.

Він зазначив, що дівчинка подарувала цю картину одному з українських бійців.

Якщо Ви виявили помилку на цій

Цій тварюці не сидіти... висіти потрібно, за української влади

  • 20.09.15, 09:57
Добкін переконаний, що харківський «Опоблок» зареєструють
Ваня Герман 20 вересня 2015, 08:45Добкін переконаний, що харківський «Опоблок» зареєструють


Новину повідомляє «Преса України».
Народний депутат Михайло Добкін впевнений, що Опозиційний блок зареєструють в Харкові.

«Нас вже позбавили можливості мати своїх представників у територіальних комісіях і зверніть увагу - сліпий жереб «визначив» керівниками і міський, і обласний теркомісій представників Блоку Порошенко. Вже навіть ніяких емоцій не викликає те, як обласна влада намагається показати виключно силу», - розповів нардеп.

Він зазначив, що думав краще про нинішніх керівників обладміністрації.

«Ну, самі послухайте - на 1 вересня в одну з харківських шкіл з'явилися керівник області і на повідку три голови дракона з розумними обличчями - начальник міліції, начальник прокуратури та начальник СБУ. Над цим сміялися всі, бо ніколи такого не було», - підсумував Добкін.

Нагадуємо, що екс-голова Харківської ОДА, член «Опозиційного блоку» Михайло Добкін був єдиним нардепом, який не віддав свій голос проти позбавлення Януковича статусу президента.

Аналітика від Констянтина Борового

  • 19.09.15, 19:06
Война между США и Россией началась
19 сентября 2015, 18:339.8т

Сегодня я  утверждаю, что война между США и Россией началась.

1.      Ввод войск в Сирию – это не только casus belli– повод к  войне. Это полноценное объявление войны США и коалиции государств, вступление в  войну на стороне противника коалиции и противника сирийской оппозиции.

2.      Посланные в Сирию войска и по составу (предатели из Украины) и по оснащенности – это войска не для ведения войны, а  для ее объявления, для провокаций, для "демонстрации флага". Путину нужен casus belli, но не война.

3.      Путин хорошо понимает, что что бы он ни делал, США ни в коем случае не пойдут на военное противостояние. В США сейчас не президент, а лауреат Нобелевской премии мира.

4.      Нет сомнений и в том, что Путин в  своей уверенности в слабости США опирается на активную резидентуру и  лоббистские структуры, влияющие на принимаемые США решения на самом высоком уровне. Без этого он не вел бы себя так отвязно.

5.      Переговоры между министрами обороны США и России о предотвращении столкновений – жалкая попытка США не признавать факта вступления России в войну.

6.      Заключать "соглашения" на уровне министров обороны с человеком, который не соблюдает международные подписанные и  ратифицированные парламентами соглашения – означает изображать, имитировать наивность.

7.      Это "соглашение" будет нарушено Путиным при первой же возможности и обвинены в нарушении будут именно США. Потому что Путину нужен настоящий полноценный  повод к войне. Для этого он не пожалеет сотни жизней  российских солдат. Не впервой.

8.      Настоящая цель путина – не война, а  такая предвоенная напряженность, которая заставит США пойти на масштабные переговоры. Нынешний президент сделает все возможное в этой ситуации, чтобы не  начались военные действия. То есть согласится на переговоры в любом формате. И  заранее готов будет на уступки Путину.

9.      Понятны требования Путина, которые он  выкатит на такой мирной конференции-переговорах: Крым – наш, Сирия – наш, Иран – наш, прекратить всякие санкции, оказать финансовую помощь России, уважать интересы России в мире. Оскорбленное Обамой самолюбие и маниакальное стремление "регионального лидера" Путина к участию в мировой политике должно быть по его мнению на такой конференции  удовлетворено. Оказаться за одним столом со всеми мировыми лидерами, которые будут выслушивать его ультиматумы, его главная цель.

Что делать? Выбор невелик. Можно готовиться к длительной и  бесплодной торговле, которая будет подогреваться маленькими и большими провокациями в Сирии и Украине. На какие-то уступки Путин пойдет. Но сама такая конференция будет пощечиной всему мировому сообществу. Зато оправдается Нобелевская премия мира.

Путина будет поджимать экономическая ситуация в России, распределение продуктов по карточкам. Но зато народу будет ясно, что в  экономических проблемах виноват не гений экономического управления Путин, а военный провокатор Обама, строящий козни против России. Требования расчехлить ядерные ракеты будут повсеместными. Сочетание "война и карточки" станет мотивированным.

У Обамы, который ни в коем случае не захочет использовать вооруженные силы США ни в каком конфликте, по-видимому, остается единственный выход – поставки вооружения Украине. Уже не только оборонительного, но и наступательного.

Вооруженные силы России на самом деле не готовы ни к какому реальному военному конфликту.

Начало операции Вооруженных сил Украины по освобождению Донбасса и Крыма сильно охладит пыл Путина.

Но конфиденты и резиденты Путина, видимо, убеждают его, что Обама не решится и на это.

Ну, тогда: Крым – наш, Сирия – ваш.

Присоединяйтесь к группе "Обозреватель Блоги" на Facebook и следите за обновлениями!