Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Фанатам кунілінгуса шоколадних яєчок

  • 29.05.19, 21:53
Зеленський подав до ВР закон про імпічмент
112577 ПЕРЕГЛЯДІВ
 
Середа, 29 травня 2019, 14:36

Президент Володимир Зеленський подав до Верховної Ради проект закону про імпічмент глави держави.

Про це на брифінгу 29 травня розповів представник президента у ВР Руслан Стефанчук.

"Президент Зеленський сьогодні передав до Верховної Ради проект закону про особливу процедуру – усунення президента з поста, імпічмент", - сказав Стефанчук.

Стефанчук нагадав, що у ВР також є проект закону про зняття недоторканності з народних депутатів і було б непогано прийняти рішення щодо нього.

"Разом із цим законодавчим актом до ВР вкотре спрямовано звернення президента з тим, щоб Рада не забула, що у неї є законопроект 7203, яким скасовується депутатська недоторканність", - додав представник Зеленського в Раді. 

Також він анонсував подальші законодавчі ініціативи команди президента у роботі з Радою.

Зокрема, щодо відповідальності за кнопкодавство, щодо депутатських прогулів, відповідальності за корупційні інтереси чи конфлікт інтересів нардепів, кримінальної відповідальності за незаконне збагачення

Стефанчук додав, що Зеленський не буде підписувати закони, які приймалися з порушенням процедури. 

За його словами, президентський законопроект про імпічмент відрізняється від уже зареєстрованих у Раді.

Представник Зеленського наголосив, що законопроект про імпічмент у ВР мають прийняти окремо.

Про це він сказав, коментуючи проект закону про тимчасові слідчі комісії, де, за словами спікера Ради Андрія Парубія, прописаний процес імпічменту президента.

Стефанчук заявив, що в проекті закону про ТСК такого немає.

На сайті ВР вже зареєстровано президентський законопроект під номером 10340.

Також 29 травня зареєстровано проект закону "Про спеціальну тимчасову слідчу комісії Верховної Ради з проведення розслідування вчинення президентом державної зради або іншого злочину". Ініціатором такого законопроекту був нардеп від БПП Олексій Гончаренко

Мій Президент України: Ігор Смешко!

  • 21.05.19, 17:09

Дорогі Друзі, ми можемо привітати законно обраного Президента України Володимира Зеленського зі вступом на найвищу державну посаду!

Багатообіцяючим є той факт, що отримавши безпрецедентну за роки незалежності України підримку і одночасно довіру українського народу, він визнає, що відбулося це, не в останню чергу, завдяки катастрофічним прорахункам його попередника.

Адже, Президент Порошенко не тільки не зламав олігархічно - кланову, нео -феодальну, авторитарну систему державного управління, проти якої виступали обидва Майдани, але й очоливши ії - ще більше зміцнив її. Та успішно використовував її у власних, а не державних цілях.

Його прорахунки у сфері оборони, державної безпеки, правоохоронній діяльності, кадровій політиці, імітація, а не проведення реальних реформ - лише посилили тотальну політичну корупцію, падіння соціально - економічних стандартів і рівня життя українського народу.

У той же час, передача влади обраному президенту відбулася у демократичний спосіб, не зважаючи на стан не проголошеної війни, окупацію частини нашої території агресором і поглиблення системних політичної і економічної кризи в Україні. Третього Майдану, на щастя, не відбулося.

Хочеться побажати новому Президентові України, перш за все, успішно оминути помилки його попередників та виправдати сподівання народу України.

Перед ним стоять надважкі завдання, визначені Конституцією України.
Успіхів йому та його команді на цьому важкому, але почесному шляху!

Перед Украіною сьогодні усе ще стоять над серьозні завдання та виклики.

Реформування політичної надбудови і зміна моделі економіки держави. Тільки це може забезпечити подолання бідності і корупції в країні і створення необхідних соціально - економічних умов для повернення мільйонів українців додому.

Відновлення керованості органів державного управління, правопорядку і верховенства права в Україні, шляхом повернення в них професійних кадрів і честі. А також - відчуття безпеки для кожної української родини.

Тільки реальне реформування Армії із запровадженням поваги до життя, честі і гідності наших військовослужбовців та їх сімей, разом із зростанням економічної, дипломатичної і інформаційної могутності нашої держави - можуть допомогти нам у припиненні війни і відновленні територіальної цілісності України.

Шановні Співвітчизники, Украінці !

Вважаю, що саме ці виклики є першочерговим завданням для нашої першої, заснованної на ідеології консерватизму та конституційної демократії, політичної партії "Сила і Честь", яка обов`язково увійде у новий парламент, сформує більшість і змусить повернути повагу до законів України.

Тож, знову - готуємося до парламентських виборів, якими б вони не були - черговими, чи позачерговими. Об'єднавши в лавах нашої партії однодумців, ми обов`язково відновимо Силу і Честь нашої рідної УКРАЇНИ.

Переможемо ми - переможе УКРАЇНА!

фанатам кунілінгуса шоколадних яєчок!!!

  • 03.05.19, 18:41
Yaroslav Balanovskyi та Тіма Колісник поширили допис.
Світлина від Ігора Громова.
Ігор Громов

Справжня роль Порошенка на посту Головнокомандуючого, коротко і по суті:

- 17 червня 2014 року, через 10 днів після своєї інавгурації він відвів війська з абсолютно порожнього Луганська і області, оголосивши "перемир'я". Так ним було створено ЛНР.

- 05 липня 2014 року він пропустив колону російських військ Гіркина в Донецьк, 5 годин забороняючи її обстрілювати артою, і 17 годин - бомбити авіацією. Так ним було створено ДНР.

- 24 серпня 2014 року ним була завершена здача залізничного транспортного вузла Іловайск, що забезпечило стабільність ЛНР. Це він відмітив парадом, куди зігнав техніку, яка могла захистити останніх бійців, що виходили з котла в зеленому коридорі, про який він домовився, коли їх впритул розстрілювали російські війська, поки він морочив голови на параді. Упродовж 7–31 серпня 2014 року загинуло 368 чоловік, тіла 18 чоловік не були взагалі знайдені.

- 18 лютого 2015 року ним була завершена здача залізничного транспортного вузла Дебальцево, що дозволило влаштувати пряму залізничну колію з Луганська в Донецьк, і що забезпечило стабільність ДНР. В період з 24 січня по 18 лютого 2015 року: 159 загиблих, 118 полонених, 36 зниклих безвісти.

За чіткий аналіз дякую Sergiy Chebozekov.

Мій Президент України: Ігор Смешко!

  • 30.04.19, 12:30
Ігор Смешко: 12 цитат
Posted on 31.01.2019 by Inside Blog

Деякі з цитат, від кандидата в Президенти України Ігоря Смешка, які неодмінно варті на увагу.

1.Ми внесли величезний вклад в міжнародну систему безпеки, коли відмовилися від ядерної зброї. Так чому сьогодні міжнародне співтовариство не може нам хоча б допомогти контролювати україно-російський кордон?”. 

2.”Нерозкриті злочини породжують нові злочини, а непокарані злочинці множать нових злочинців”.

3. “Україна – це не Росія, це абсолютно інший народ, це народ вільних воїнів і вільних землеробів з давньою історією. Авторитарну форму правління на кшталт Росії тут побудувати просто неможливо, і будь-які спроби створити контрольований авторитарний режим в Києві не буде мати успіху”.

4. “Путін зайде настільки далеко, наскільки ми йому дозволимо.

5. “У першій статті Конституції України сказано, що у нас демократія, але ми зовсім не будуємо демократичну систему, в якій нарешті будуть розмежовані повноваження аполітичних професіоналів, – яким заборонено бути в партіях, і політиків, – які тільки на час приходять до влади. Треба законодавчо заборонити знищувати професійний апарат всередині демократичних інститутів влади “. 

6.“Нескореним духом ми довели, що меч буде завжди програвати силі духу”.

7.Основні вороги України: зовнішній – Росія, і внутрішній – високий рівень корупції. Крім того, некомпетентне державне управління, а також відсутність професіоналізму в правоохоронних органах і органах забезпечення державної безпеки”.

8.“Як професіонал я знаю – перемога можлива шляхом зміцнення економіки, підвищення рівня життя українців та нарощування бойових спроможностей Збройних Сил разом з упевненим просуванням до євроатлантичної спільноти”.

9.На сьогодні влада має усі ознаки кланово-олігархічної автократії, яка нищить економіку, виштовхує людей за кордон, а тих хто залишається, перетворює на жебраків“.

10.Щоб стати успішною країною потрібно будувати демократію. Але, ми в Україні також – до цього ще і не приступали. Усі, хто критикував «попередню владу» за роки незалежності, щоб самому до неї дістатися, ніколи навіть і не планували цього робити. Їх цілком влаштовувала існуюча політична система і модель економіки, які засновані на кланово – феодальному авторитаризмі”. 

11.Наша країна – друга по території в Європі, з величезним потенціалом. Це не Польща, не Болгарія і не балтійські республіки – це величезний, якщо хочете, слон, який, увійшовши в існуючі європейські системи, може повністю перекроїти баланс всередині них”.

12.“Ми часто нарікаємо, що наша судова система не витримує критики, так ось, у багатьох країнах Заходу є цікава норма закону: перед тим як надіти суддівську мантію, кандидат на цю посаду дає підписку, що дозволяє правоохоронній системі періодично займатися перлюстрацією його листів і прослуховуванням. Він свідомо обмежує свої цивільні права, тому що, виконуючи функції держави і впливаючи на долі людей, повинен і сам стати підзвітним державі і суспільству”.

Автор: Ігор Смешко