хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Мій Президент України: Ігор Смешко!

Дорогі Друзі, ми можемо привітати законно обраного Президента України Володимира Зеленського зі вступом на найвищу державну посаду!

Багатообіцяючим є той факт, що отримавши безпрецедентну за роки незалежності України підримку і одночасно довіру українського народу, він визнає, що відбулося це, не в останню чергу, завдяки катастрофічним прорахункам його попередника.

Адже, Президент Порошенко не тільки не зламав олігархічно - кланову, нео -феодальну, авторитарну систему державного управління, проти якої виступали обидва Майдани, але й очоливши ії - ще більше зміцнив її. Та успішно використовував її у власних, а не державних цілях.

Його прорахунки у сфері оборони, державної безпеки, правоохоронній діяльності, кадровій політиці, імітація, а не проведення реальних реформ - лише посилили тотальну політичну корупцію, падіння соціально - економічних стандартів і рівня життя українського народу.

У той же час, передача влади обраному президенту відбулася у демократичний спосіб, не зважаючи на стан не проголошеної війни, окупацію частини нашої території агресором і поглиблення системних політичної і економічної кризи в Україні. Третього Майдану, на щастя, не відбулося.

Хочеться побажати новому Президентові України, перш за все, успішно оминути помилки його попередників та виправдати сподівання народу України.

Перед ним стоять надважкі завдання, визначені Конституцією України.
Успіхів йому та його команді на цьому важкому, але почесному шляху!

Перед Украіною сьогодні усе ще стоять над серьозні завдання та виклики.

Реформування політичної надбудови і зміна моделі економіки держави. Тільки це може забезпечити подолання бідності і корупції в країні і створення необхідних соціально - економічних умов для повернення мільйонів українців додому.

Відновлення керованості органів державного управління, правопорядку і верховенства права в Україні, шляхом повернення в них професійних кадрів і честі. А також - відчуття безпеки для кожної української родини.

Тільки реальне реформування Армії із запровадженням поваги до життя, честі і гідності наших військовослужбовців та їх сімей, разом із зростанням економічної, дипломатичної і інформаційної могутності нашої держави - можуть допомогти нам у припиненні війни і відновленні територіальної цілісності України.

Шановні Співвітчизники, Украінці !

Вважаю, що саме ці виклики є першочерговим завданням для нашої першої, заснованної на ідеології консерватизму та конституційної демократії, політичної партії "Сила і Честь", яка обов`язково увійде у новий парламент, сформує більшість і змусить повернути повагу до законів України.

Тож, знову - готуємося до парламентських виборів, якими б вони не були - черговими, чи позачерговими. Об'єднавши в лавах нашої партії однодумців, ми обов`язково відновимо Силу і Честь нашої рідної УКРАЇНИ.

Переможемо ми - переможе УКРАЇНА!

1

Коментарі