Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

фанатам кунілінгуса шоколадних яєчок!!!

Yaroslav Balanovskyi та Тіма Колісник поширили допис.
Світлина від Ігора Громова.
Ігор Громов

Справжня роль Порошенка на посту Головнокомандуючого, коротко і по суті:

- 17 червня 2014 року, через 10 днів після своєї інавгурації він відвів війська з абсолютно порожнього Луганська і області, оголосивши "перемир'я". Так ним було створено ЛНР.

- 05 липня 2014 року він пропустив колону російських військ Гіркина в Донецьк, 5 годин забороняючи її обстрілювати артою, і 17 годин - бомбити авіацією. Так ним було створено ДНР.

- 24 серпня 2014 року ним була завершена здача залізничного транспортного вузла Іловайск, що забезпечило стабільність ЛНР. Це він відмітив парадом, куди зігнав техніку, яка могла захистити останніх бійців, що виходили з котла в зеленому коридорі, про який він домовився, коли їх впритул розстрілювали російські війська, поки він морочив голови на параді. Упродовж 7–31 серпня 2014 року загинуло 368 чоловік, тіла 18 чоловік не були взагалі знайдені.

- 18 лютого 2015 року ним була завершена здача залізничного транспортного вузла Дебальцево, що дозволило влаштувати пряму залізничну колію з Луганська в Донецьк, і що забезпечило стабільність ДНР. В період з 24 січня по 18 лютого 2015 року: 159 загиблих, 118 полонених, 36 зниклих безвісти.

За чіткий аналіз дякую Sergiy Chebozekov.

1

Коментарі

14.05.19, 06:50

Так ви визначтесь з Дебальцево - це був котел, чи це була здача? А то виходить дві зради в одній . Якщо це була здача - то виходить потрібно була залишити на убій тих, хто захищав Дебальцево?
А щодо Іловайська - це була чисто мєнтовська операція, куди загнали добровольців якими командував "гєнєрал" Корбан - права рука Бєні - нинішнього господаря новообраного гаранта.

    24.05.19, 19:19

    Друже! Може нарешті зупинишся? Ти вже задовбав всіх своїм кунілінгусом! Всі стійко мовчали, коли ти постив дурню про свого президента Смєшка. Досить спірна кандидатура, з досить сумнівним походженням фінансування, але все ж проукраїнський. На перший погляд. А може й засланий казачьок? Хто його знає? Та й хєр з ним, все одно не пройшов.
    Всі мовчали, коли ти виливав грязюку на Порошенка у другому турі, а це вже - пряма підтримка російського клована. Тай хєр з ним! Не всім же подобався Порошенко.
    Все! Переміг російський клован! Ти переміг! Немає вже ніякого облизування шоколадних кокочок! Всі щури тікають з судна, яке тоне. Може зупинишся? Може згадаєш, що ви всі перемогли не Порошенка, а Україну? Може треба думати, як її тепер рятувати?

      35.05.19, 16:43Відповідь на 2 від Font

      Мудро.

        45.05.19, 16:45Відповідь на 1 від zevs78

        А ще треба згадати тих, хто втік з фронту цілими підрозділами і оголив місця для прориву ЗС РФ і тут Порошенко був безсилий

          59.05.19, 20:40Відповідь на 2 від Font

          У себе в місті я і мої побратими власними коштами робили усе для перемоги Ігора Петровича. Аналогічно його передвиборна агітація фінансувалася і в інших містах. Це щодо сумнівного походження фінансування. Смешко для вас і вам подібних "засланий козачок", а шоколадний, так весь білий і пухнастий. Його "заслуг" перенд Україною і українцями не перерахувати. Тільки за Іловайськ мав би висіти на шибениці. Тепер, щодо того, хто переміг. За перший тур, зрозуміло. У другому я голосував проти обох тому, що і "зелепух", і "шоколадний" - ЗЛО для України і українців!!! Програли ми усі!!! Тому, тепер єдино розумною справою має стати виправлення помилок першого туру!!! І, на завершення, патріот України, і патріот шоколаду замішаного на крові патріотів України - це якісно різні речі. Може зрозумієте???

            69.05.19, 20:42Відповідь на 3 від Богдан Бо

            Asinus asinum frikat!!!

              79.05.19, 20:47Відповідь на 4 від Богдан Бо

              Про вторгнення регулярних російських військ розвідка доповідала за кілька днів до бойовиська, але професійна реакція на цю інформацію була відсутня. Хотілося б почути список тих підрозділів, які оголили місця для прориву ЗС РФ??? Ти, взагалі думаєш що ти тут мелеш???

                810.05.19, 07:20Відповідь на 5 від Мольфар

                Якщо вважаєш "зелепуха" злом для України - чому ні слова поганого не говориш про нього? Починай!

                Звісно, з далекої Ангуїльї все бачиться інакше, і побратими власним коштом підтримують президента Ангуїльї Смєшка, який став генералом і шефом СБУ за царювання Кучми, що свідчить про його кришталеву чесність. А ми, віслюки українські, сумніваємося. Бо у Смішка за плечима - і справа про держзраду, і знищення документів, і махінації з будівництвом, і ще багато чого. Тому залишай собі свого "президента". Asini exiguo pabulo vivunt.

                  913.05.19, 12:46Відповідь на 7 від Мольфар

                  Про вторгнення регулярних російських військ розвідка доповідала за кілька днів до бойовиська, але професійна реакція на цю інформацію була відсутня. Хотілося б почути список тих підрозділів, які оголили місця для прориву ЗС РФ??? Ти, взагалі думаєш що ти тут мелеш???
                  А ти серйозно вчи матчасть, тим більше прибічник Смешка має знати більше за інших правдивої інформації, а не прикидуватись дурником-чайником. Дробат "Прикарпаття" дав драла аж додому в Івано-Франківськ, ледве зброю відібрали. І ще були частини, що втікали або просто здавалися ЗС РФ. Звіти ЗСУ вичай, йолоп смішкуватий.

                    1013.05.19, 12:48Відповідь на 8 від Font

                    Класно відповіли рагулю-безхатченку.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна