Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.
Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

режим порохна - антиукраїнський режим

  • 01.11.15, 14:09
Порошенко назначив начальником черкаського СБУ борця з медіа під час Євромайдану
Лина Демчук 01 листопада 2015, Порошенко назначив начальником черкаського СБУ борця з медіа під час Євромайдану


Новину передає «Преса України» із посиланням на «Эспрессо.TV».
Глава України Петро Порошенко призначив Олега Бойка начальником Управління Служби безпеки України в Черкаській області. Однак генерал-майор Бойко, який при Януковичу займався боротьбою зі ЗМІ, брав участь в операції «Бумеранг» під час розгону Євромайдану та підлягає люстрації.

Відповідно до даних телеканалу, Олег Бойко працював у Департаменті захисту національної державності при Службі безпеки України. Він був начальником управління «М». Йдеться про контроль діяльності медіа.

Під час Євромайдану він фігурував у плані проведення антитерористичної операції на вулицях Києва проти мітингувальників та був відповідальним за відключення деяких телеканалів.

Відповідно до планів спецоперацій «Бумеранг» і «Хвиля», про які раніше повідомляв Геннадій Москаль, у рамках антитерористичної операції з розгону Євромайдану було заплановано відключення таких телеканалів, як «5 канал», «24», «Эспрессо.TV», «ТВі», «1+1».

Раніше повідомлялося, що в СБУ пройшла кадрова перестановка.

Ось такою є ціна політики порохна

  • 01.11.15, 11:09
В АТО загинув викладач Львівського національного університету
Саша Шевченко 01 листопада 2015, 10:25
В АТО загинув викладач Львівського національного університету


Повідомляє «Преса України».
Вчора, 31 жовтня, близько населеного пункту Авдіївка загинув викладач Львівського національного університету Володимир Труш.

Володимир Труш працював старшим викладачем факультету культури і мистецтв Львівського національного університету ім. І.Франка. Як стало відомо, він підірвався на міні біля Авдіївки разом із товаришем Віталієм Кравченком.

Колега по роботі Володимира Труша – Богдан Тихолоз на своїй сторінці у соціальній мережі зазначив, що це перший викладач ЛНУ, який загинув в зоні проведення антитерористичної операції.

«Володя зробив свій вибір свідомо і чесно, коли в той самий день, як отримав повістку, з’явився у військкомат. І потім підтвердив його, цей вибір, – ще не раз. Інакше не міг. Не хотів. Був так вихований», – додав Тихолоз.

Нагадаємо, в районі ДАПу загинули двоє українських бійців.

порохно і проффесор - це брати-близнюки

  • 01.11.15, 10:16

ЦЕНА « АНТИУКРАИНСКОЙ СТАБИЛЬНОСТИ» В ВОСТОЧНОЙ УКРАИНЕ.

За харьковский провал местных выборов ответственность полностью лежит на главе Администрации президента Ложкине, которого подозрительно легко переиграл Кернес . Надеемся ,что сам президент Порошенко ничего не знает об этом сговоре харьковских регионалов и Ложкина. В основе харьковского тайного сговора между властью и регионалами лежит концепция « антиукраинской стабильности» Восточной Украины. В рамках этой концепции,...

Читати далі
ЦІНА СТАБІЛЬНОСТІ "УКРАЇНСЬКОЮ" НА СХОДІ.

За невиконання Харкова у місцевих виборах відповідальність повністю лежить голова адміністрації Президента Lokine, які підозріло легко переграв Кернес. Ми сподіваємося, що сам президент Порошенко нічого не знає про це змова регіонали Харкова і Ложкін. Харків базується на змова між урядом і партії на концепції "анти-Український стабільності" на сході. У рамках цієї адміністрації Президента Порошенко, свідомо передав, без боротьби, владу в усіх великих містах Сходу України від Дніпра та Харківській до Одеси і Маріуполь колишні регіонали. В обмін на обіцянку не кинути виклик органу Партії регіонів у Києві і підтримувати порядок в цих містах. Не зрозуміло, що це ще одна помилка наших політиків, чиновників бізнесмени з ап або політичного злочину. Саме 19 років тому, президент Кучма ефективно вручив повну владу в Донбас Донецьк вугілля барони і прізвиськом в обмін на свої обіцянки, що вони не вийдуть до центральної влади в Києві і проведе Шахтарі з невдоволення і повстання. Ця історія закінчилася, страшні для всієї України, відвідайте "Донецьк" при владі, приймаючи вищі пости в країні першого і другого Majdanami. Врешті-решт криваві сепаратистських повстання у Луганську та Донбасу та жахливої війни з Росією.

І тепер стратегії президента переслідувати стабільності в Сходу України "за всяку ціну" дуже небезпечно і не перспективним. З цього питання вже вказує на те, процес провалу мирних і Мінськ намагається вирватися Конституції заради Кремля вимоги. 
Таємний союз з партії влади та сепаратистів, вороги європейського шляху України не принесуть політична і соціальна стабільність Східної України. Навпаки, відкриє перед Кремлем та Lungadonom нові перспективи в боротьбі проти нашої країни. Що дозволяє регіонали, через вибори, легальному свою владу під час російсько-українська війна і післявоєнній Україні, ми є надзвичайно небезпечні, шлях розвитку сепаратистських конфліктів. Коли сепаратисти буде мати їх юридичної політичної організації, корінням в місцевої влади, засобів масової інформації і навіть депутатів в парламенті. В той же час вони будуть будувати на терористичні підпільною організацією, що складаються із бойовики сепаратистів, ірландський типу "Іра". Після таких непростимо політичних кроків адміністрації Президента України чекає нас повороту, Донецька та Харкова в один великий Белфасті, столиці Північної Ірландії. Замість колишнього Партія регіонів, КПУ, опозиція швидко з'являються типу уніфікованих проросійських правової організації "Насьогодні Фейн", як у Північної Ірландії. Хоча б Фінанси місцевого магнатів і підпільні організації (Іра) і правові сепаратистські сил (Насьогодні Фейн), який ми передав владу через вибори. Таким чином, самої України приходить під атакою після агресивних план Кремля, який утримуйте трансформації Східної України до Північної Ірландії 21 століття на межі Європи.

Залишається лише сподівається, що президент швидко зрозумієте, що політичну помилку Порошенко і його вірних прокурор Shokina нести їх попереднього обов'язки щодо результатів місцевих виборів у всіх цих містах. Поточний ЦВК в повну силу, на чолі з горезвісний Ohendovskim, добровільно у відставку.

Мені, усе огидніша "петрушка"... своїм дежав"ю

  • 31.10.15, 21:28
До Дніпропетровська прибули новітні бронемашини з великокаліберними кулеметами (ФОТО)
Наталія Світанок 31 жовтня 2015, 20:08
 
До Дніпропетровська прибули новітні бронемашини з великокаліберними кулеметами (ФОТО)


Сьогодні, 31 жовтня, на вулицях Дніпропетровська місцеві зафіксували новітні бронемашини з великокаліберними кулеметами.


Про це розповів запорізький бізнесмен, власник ТОВ «Укрсплавтрейд» Максим Іванищев, новину повідомляє «Преса України».

«Дніпро сьогодні... Я дуже довго дивився на цю фотографію і не знав, що написати. У мене пропав дар мови. Всі хто був на передовій підтвердять, на якому непотребі їздять наші підрозділи, в кращому випадку це подаровані волонтерами джипи і мікроавтобуси, далеко не першої свіжості, поспішно пофарбовані в зелений колір. І тут таке...», - прокоментував фото Максим.

Іванищев звернувся до Верховного головнокомандувача, командувача АТО з питанням, що роблять у центрі мирного міста новітні бронемашини з великокаліберними кулеметами та в кого вони збираються з них стріляти, а також поцікавився, чому ця військова техніка не на фронті.

Нагадаємо, сьогодні співробітники Служби безпеки України затримали екс-заступника голови Дніпропетровської ОДА, голову політради партії «УКРОП» Геннадія Корбана
.

І Корбан і гепа на совісті петрушки

  • 31.10.15, 20:23
Повернення до політичних репресій веде до краху державності – "Самопоміч"
31.10.2015 | 20:01

У політичній партії «Об’єднання «Самопоміч» вважають, що обшуки в депутатській приймальні народного депутата України Бориса Філатова та затримання його колеги з партії “УКРОП” – спроба повернути Україну у часи політичних репресій Віктора Януковича.
Партія категорично проти вибіркового правосуддя / Фото УНІАН
Партія категорично проти вибіркового правосуддя / Фото УНІАН

Як повідомили УНІАН у прес-службі політсили, про це йдеться в заяві, яку оприлюднили сьогодні.

«У той час, коли вороги української державності не несуть жодної відповідальності, правоохоронні органи далі заарештовують десятків добровольців і волонтерів, які стали на захист України у цій війні за незалежність», - йдеться у заяві партії.

«Ми категорично проти вибіркового правосуддя. Коли Генадій Корбан займався бізнесом, його не арештовували, він опинився за ґратами після того, коли став членом політичної партії, яка виступала з різкою критикою дій президента», - наголошують у «Самопомочі».

«Самопоміч» вимагає від президента України, прем’єр-міністра, колег із парламенту негайно звільнити генерального прокурора та забезпечити призначення незалежного наступника, який «почне здійснювати правосуддя щодо всіх корупціонерів і зрадників України".

Як повідомляв УНІАН, сьогодні у Дніпропетровську СБУ затримала Корбана.

Прес-служба обласної організації партії "УКРОП" заявляла про обшуки у батьків Корбана, керівників Фонду оборони країни Павла та Наталії Хазанів, а також у громадській приймальні народного депутата України, члена політради партії «УКРОП» Бориса Філатова.

За словами політика, у затриманні Корбана брали участь 8 бійців спецпідрозділу "Альфа". Під час затримання вони не надали жодних документів і не пояснили, на якій підставі здійснюють затримання політика та бізнесмена.

БІЛЬШЕ ЗА СЮЖЕТОМ ДНЯ

"Договорняки" порохна із вірними ху*ловцями йому ж боком вилізут

  • 31.10.15, 20:14
Затримання Корбана відбувається на тлі реінкарнації екс-регіоналів - експерт
31.10.2015 | 20:00

Затримання лідера партії "Українське об'єднання патріотів – УКРОП" Геннадія Корбана відбувається на тлі реінкарнації колишніх регіоналів, їхньої політичної реабілітації.
Фото УНИАН
Лідер партії "Українське об'єднання патріотів – УКРОП" Геннадій Корбан / Фото УНІАН

Таку думку висловив політолог Михайло Басараб, пише газета День.

«Усе це проходить за пасивного спостерігання нинішнього керівництва держави. Думаю, те, що Кернес перемагає в Харкові в першому турі, Вілкул претендує на перемогу у Дніпропетровську, а Труханов, можливо, «підтягує» свій результат по Одесі – це не їхній здобуток, а недопрацювання українських правоохоронців, темп і масштаби дій яких повинен задавати Президент. Якщо у нас сьогодні регіонали знову повертаються до влади, реанімують себе у політичній системі – це серйозна проблема. Що стосується безпосередньо Коломойського, то я далекий від ідеалізації цієї персони. Ми прекрасно знаємо, що він типовий представник українського олігархічного класу, який за два з лишком десятиліття сформував величезний вплив на політичні процеси у державі. Однак ми не можемо толерувати вибіркового правосуддя і вибіркового переслідування олігархів. Це так само шкідливо, як епізодичні та «косметичні» реформи», - вважає політолог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖГеннадія Корбана можуть утримувати в слідчому управлінні ГПУ в Києві – УКРОП

Басараб заявив, що не має жодних сумнівів, що саме президент Петро Порошенко давав вказівку здійснювати черговий наступ на групу «Приват».

«Якщо є послідовне бажання боротися з олігархами, якщо він прийняв рішення боротися з корупцією, відсторонити крупний капітал від прийняття важливих суспільно-політичних рішень, то наступ на олігархію повинен відбуватися не лише за рахунок однієї з груп. Вибіркова боротьба з олігархами, у даному випадку – лише за рахунок групи «Приват», може призвести до порушення певного балансу. Стосунки між олігархами конкурентні, усі вони є найкращими контролерами один одного. Утворився певний баланс олігархів. Небезпечно різко знесилювати Коломойського й толерувати конкуруючі угруповання Ахметова, Льовочкіна-Фірташа чи Пінчука», - наголосив політолог.
Детальніше читайте на УНІАН:http://www.unian.ua/politics/1170403-zatrimannya-korbana-vidbuvaetsya-na-tli-reinkarnatsiji-eks-regionaliv-ekspert.html

петрушка закінчить ще паскудніше за проффесора

  • 31.10.15, 19:44
Це не правосуддя – це вибірковість – Гриценко про ситуацію з Корбаном
Юра Добряк 31 жовтня 2015, 18:53
 
Це не правосуддя – це вибірковість – Гриценко про ситуацію з Корбаном


Новину повідомляє «Преса України».
Лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко вказав владі на помилки, які вона чинить щодо українських політиків. Державний діяч вважає, що влада за своїм розсудом тлумачить Кримінальний кодекс України.

«Це не правосуддя – це вибірковість, «договорняки» по-їхньому. Корбана затримали. Кернес – на волі. Їх минуле по-бандитськи схоже. Але з початком російської агресії Корбан став патріотом, Гепа залишився ватником і знову агітує за дружбу з Росією. З ким домовилися/сторгувалися – той гуляє на волі, а ні – тоді команда «фас!» і сила закону», - зазначив Гриценко на своїй сторінці в соціальній мережі.

Нагадаємо, що у Генпрокуратурі та СБ України розповіли, що в ході «широкомасштабної спецоперації» пов’язаної із «затриманням членів організованого злочинного угрупування», було здійснено арешт очільника партії «УКРОП» Геннадія Корбана.

Повідомляється, що основна стаття, за якою проводиться дана спецоперація - 255 Кримінального кодексу України (діяльність організованої злочинної організації). 

Клавка. я балдю...

  • 28.10.15, 20:57
Судді Кірєєву, якого шукає міліція, досі нараховують зарплатуСереда, 28 жовтня 2015, 18:42

Рада суддів констатує нарахування зарплати оголошеному в розшук судді Печерського районного суду Києва Родіону Кірєєву.

Про це в інтерв'ю "Українським новинам" повідомила голова Ради суддів Валентина Симоненко.

За її даними, суддя Кірєєв відсторонений від посади, але зарплата йому нараховується.

"Він одержує, по-моєму, мінімальну зарплату. Я не перевіряла, чи одержує він. Але за законом, якщо проаналізувати, то нарахувати йому повинні", - сказала Симоненко.

При цьому голова Ради суддів зазначила, що така ситуація досить типова зараз.

"Я також скажу, що тільки 230 млн гривень витрачено на сьогодні на зарплату тих суддів, які не звільняються Верховною Радою", - повідомила вона.

Симоненко наголосила, що такі судді не здійснюють правосуддя, але є суддями й одержують посадовий оклад.

Як відомо, у липні 2014 року Міністерство внутрішніх справ оголосило в розшук суддю Кірєєва.

У 2011 році Кірєєв засудив колишнього прем'єр-міністра Юлію Тимошенко до 7 років тюремного ув'язнення.

Все про: Кірєєвсудгроші

Нова/стара влада за півтора року профукала усе

  • 28.10.15, 06:39
Касьянов: «Чи не пора повертати Януковича?»
Олена Ярмолюк 27 жовтня 2015, 22:53
 1596  1
Касьянов: «Чи не пора повертати Януковича?»

Відомий волонтер Юрій Касьянов прокоментував місцеві вибори, які пройшли в Україні. На думку волонтера, хоч результати голосування в більшій частині і показали відродження колишніх регіоналів, перефарбованих у різні партії, все ж низька явка українців показала, що вся існуюча нинішня влада, який би вигляд вона не прийняла, вже не влаштовує українське суспільство. 

Таку думку Касьянов висловив на своїй сторінці в соцмережі, новину передає «Преса України».

«Так, чи не пора Віктора Федоровича повертати?.. При ньому Україна була єдиною, Кримнаш був наш, і не було війни. І долар був по вісім... В Європу нас, до речі, так і не пустили. Нічого й рипатися було. Постояли, пострибали, поспівали... Пролили кров... Дарма. Дарма?!.. Розчулюють оптимістичні прогнози. Опоблок, кажуть, не скрізь переміг на виборах. Схід, кажуть, проголосував і за інші партії. Ригам, мовляв, дали по зубах... І гречка вже не та... Брехня! - Одні риги інших ригів на виборах обійшли. Вовки вовків покусали... А нам, як з тієї вівці – вовни жмут... Назви партій різні, прапори інші, а морди – все ті ж. І Кернес, до речі, в 2004-му за Майдан стояв. Кернес - не дурень. Регіонал, сепаратист, зрадник України, злодій. Але багато що зробив для Харкова. Більше, ніж нова влада. При ньому теж Україна була єдиною, Кримнаш був наш, і не було війни. І долар був по вісім... Тому за нього і голосують. За найкраще минуле, проти цього кепського. І незрозумілого майбутнього», - пише Касьянов.

Волонтер переконаний, що людям не запропонували гідного вибору і тому вони просто не прийшли на голосування, про це свідчить низька явка виборців на дільниці. 

«Майбутнє нам не пропонують. Виборча кампанія партії влади пройшла під побитим гаслом регіоналів «Стабільність і порядок». Совкові «ідеї» офіційних спікерів слово в слово збігаються з традиційними «цінностями» східних феодалів, на яких вони роками спекулювали, за допомогою яких тримали народ в ярмі, та якими заробляли: «Долар по вісім» і «Лише б не було війни». У нашій кріпосній країні феодали завжди у владі. Змінили вивіску, перефарбували фасад, назвалися «проукраїнськими силами». Але Україна для них лише місце грабежу, сукупність активів і скопище кріпаків. І не кажіть, що холопи самі винні. Голосували, мовляв, мало, і неправильно. Не за тих. Неправда. Тому що немає ніякої принципової різниці між «блоками», «краями» і «відродженнями», і особистими «партіями» юлі, гени і андрія. Низькою явкою люди голосують проти нової/старої влади, що не залишила жодного вибору», - переконаний Касьянов.

За його словами, сьогодні в українців просто «немає вибору, немає системної політики, немає політиків, немає ідей, немає віри, немає потреби голосувати...». 

«Коли Петю вибирали - черги до урн стояли. Вірили. За півтора року профукали все. - Вибори позбавили вибору, війну перетворили на фарс, з Конституції зробили публічну дівку, та й самі поняття честі, гідності, свободи і незалежності звели до незначного рівня, непотрібного навіть для передвиборної агітації..», - додає він.

Однак минулі вибори на думку Касьянова мають і позитивну сторону – вони явно продемонстрували відживання старої системи – керування так званих «еліт», які вже нічого не можуть запропонувати українському суспільству.

«На цих виборах ніхто не переміг. Програла влада - регіональна та центральна феодальні верхівки. Ми спостерігаємо об'єктивний історичний процес - загибель так званої «еліти», яка паразитує на суспільстві, нездатна народити нічого нового, цінного для свого народу. Скоро гнила політична система схлопнеться, перетворившись в ніщо, і звільнить місце новій, справжній України. Все було не дарма», - резюмує Касьянов.

і ФАК, і шоколодний олігарх - вороги України

  • 28.10.15, 06:30
Троє українських олігархів об’єднаються у боротьбі проти Порошенка – експерт
Елена Ясиновская 27 жовтня 2015, 23:29

Троє українських олігархів об’єднаються у боротьбі проти Порошенка – експерт


Політолог Олексій Якубін повідомив про ймовірний «заколот» серед трьох олігархів України. На думку експерта саме Ренат Ахметов, Ігор Коломойський та втікач Дмитро Фірташ найближчим часом обєлнаються у таку собі «фінансову коаліцію» та «вдарять» по позиціях Президента України Петра Порошенка.
 

Новину передає «Преса України».

У інтерв’ю одному із українських видань Якубін пояснив суть проблеми. Політолог, зокрема, висловив припущення щодо створення такого собі «олігархічного блоку», який виступить проти Порошенка. Більше того, у разі вдалого наступу цій трійці вдасться лишити Президента України усього, що він отримав перебуваючи на такій високій посаді. Такі припущення експерта мають реальні причини: «Зараз цікава ситуація склалася в Донецькій області. Там «Опозиційний блок» вступає в союз з «Відродженням» за ключовими параметрами. Є бажання у Коломойського і Ахметова на якомусь рівні виробити спільну стратегію протистояння Президента».

Якубін навіть пожартував на цю тему.

«Знаючі люди вже жартують над абревіатурою цих трьох олігархів — ФАК. До Ахметова та Коломойського приєднається Фірташ, тому така назва складається», — розповів Якубін. 

Експерт вважає, що критика цих трьох олігархів й стала причиною до такого об’єднання. 

«Це буде ситуативний союз, а не партнерство. Інтереси у них різні, але досягти бажаного вони зможуть,  разом. Якщо вони не об'єднуватися, то поодинці оточення Президента їх знешкодить. Вони бачать, що процес деолігархізації призводить до того, що в країні з'являється один великий олігарх і його задоволене оточення», - пояснює політолог. 

Олексій Якубін пояснює, що олгірахи бояться, що держава почне контролювати все. Таким чином їм нічого не залишиться, а це ситуація яка неприйнятна для цього «блоку». 

«Стартує акціонування «Укрзалізниці». Всім ясно, хто хоче цей ласий шматочок. На черзі порти, а ще залишається земля. Це той ресурс, на який вони всі розраховують. Ця трійка олігархів розуміє: якщо вони зараз не зупинять команду Президента, то залишаться без цих активів. Ця масштабна шахова гра на роки», — резюмує він.

Нагадаємо, після місцевих вибрів політологи, підбиваючи підсумки волевиявлення українців, заговорили про «вотум національної недовіри», який отримали Фірташ, Ахметов, Коломойський
.