Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Мені, усе огидніша "петрушка"... своїм дежав"ю

До Дніпропетровська прибули новітні бронемашини з великокаліберними кулеметами (ФОТО)
Наталія Світанок 31 жовтня 2015, 20:08
 
До Дніпропетровська прибули новітні бронемашини з великокаліберними кулеметами (ФОТО)


Сьогодні, 31 жовтня, на вулицях Дніпропетровська місцеві зафіксували новітні бронемашини з великокаліберними кулеметами.


Про це розповів запорізький бізнесмен, власник ТОВ «Укрсплавтрейд» Максим Іванищев, новину повідомляє «Преса України».

«Дніпро сьогодні... Я дуже довго дивився на цю фотографію і не знав, що написати. У мене пропав дар мови. Всі хто був на передовій підтвердять, на якому непотребі їздять наші підрозділи, в кращому випадку це подаровані волонтерами джипи і мікроавтобуси, далеко не першої свіжості, поспішно пофарбовані в зелений колір. І тут таке...», - прокоментував фото Максим.

Іванищев звернувся до Верховного головнокомандувача, командувача АТО з питанням, що роблять у центрі мирного міста новітні бронемашини з великокаліберними кулеметами та в кого вони збираються з них стріляти, а також поцікавився, чому ця військова техніка не на фронті.

Нагадаємо, сьогодні співробітники Служби безпеки України затримали екс-заступника голови Дніпропетровської ОДА, голову політради партії «УКРОП» Геннадія Корбана
.

6

Коментарі

131.10.15, 21:31

межигірський козляра, броньовики обласними центрами не розставляв

    231.10.15, 23:36

    Як що? З МОВЧАЗНОЇ ЗГОДИ РАБІВ України, знищують конкурента на виборах. І це вже не український націоналіст, не "бандерівець", а брат по-крові! Путлєр дав завдання - путіносос Пєтушок його ВИКОНУЄ!!!

      331.10.15, 23:38

      межигірський козляра, броньовики обласними центрами не розставлява де були ці бронемашини коли шли активні бойові діі на Донбасі ?Донбас парАшенко і сєнічки ЗДАЛИ БЕЗ БОЮ! А тих, хто за нього воює - колаборант і пейсаста банда ЗНИЩУЮТЬ. Невже не ясно?