Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Нова/стара влада за півтора року профукала усе

Касьянов: «Чи не пора повертати Януковича?»
Олена Ярмолюк 27 жовтня 2015, 22:53
 1596  1
Касьянов: «Чи не пора повертати Януковича?»

Відомий волонтер Юрій Касьянов прокоментував місцеві вибори, які пройшли в Україні. На думку волонтера, хоч результати голосування в більшій частині і показали відродження колишніх регіоналів, перефарбованих у різні партії, все ж низька явка українців показала, що вся існуюча нинішня влада, який би вигляд вона не прийняла, вже не влаштовує українське суспільство. 

Таку думку Касьянов висловив на своїй сторінці в соцмережі, новину передає «Преса України».

«Так, чи не пора Віктора Федоровича повертати?.. При ньому Україна була єдиною, Кримнаш був наш, і не було війни. І долар був по вісім... В Європу нас, до речі, так і не пустили. Нічого й рипатися було. Постояли, пострибали, поспівали... Пролили кров... Дарма. Дарма?!.. Розчулюють оптимістичні прогнози. Опоблок, кажуть, не скрізь переміг на виборах. Схід, кажуть, проголосував і за інші партії. Ригам, мовляв, дали по зубах... І гречка вже не та... Брехня! - Одні риги інших ригів на виборах обійшли. Вовки вовків покусали... А нам, як з тієї вівці – вовни жмут... Назви партій різні, прапори інші, а морди – все ті ж. І Кернес, до речі, в 2004-му за Майдан стояв. Кернес - не дурень. Регіонал, сепаратист, зрадник України, злодій. Але багато що зробив для Харкова. Більше, ніж нова влада. При ньому теж Україна була єдиною, Кримнаш був наш, і не було війни. І долар був по вісім... Тому за нього і голосують. За найкраще минуле, проти цього кепського. І незрозумілого майбутнього», - пише Касьянов.

Волонтер переконаний, що людям не запропонували гідного вибору і тому вони просто не прийшли на голосування, про це свідчить низька явка виборців на дільниці. 

«Майбутнє нам не пропонують. Виборча кампанія партії влади пройшла під побитим гаслом регіоналів «Стабільність і порядок». Совкові «ідеї» офіційних спікерів слово в слово збігаються з традиційними «цінностями» східних феодалів, на яких вони роками спекулювали, за допомогою яких тримали народ в ярмі, та якими заробляли: «Долар по вісім» і «Лише б не було війни». У нашій кріпосній країні феодали завжди у владі. Змінили вивіску, перефарбували фасад, назвалися «проукраїнськими силами». Але Україна для них лише місце грабежу, сукупність активів і скопище кріпаків. І не кажіть, що холопи самі винні. Голосували, мовляв, мало, і неправильно. Не за тих. Неправда. Тому що немає ніякої принципової різниці між «блоками», «краями» і «відродженнями», і особистими «партіями» юлі, гени і андрія. Низькою явкою люди голосують проти нової/старої влади, що не залишила жодного вибору», - переконаний Касьянов.

За його словами, сьогодні в українців просто «немає вибору, немає системної політики, немає політиків, немає ідей, немає віри, немає потреби голосувати...». 

«Коли Петю вибирали - черги до урн стояли. Вірили. За півтора року профукали все. - Вибори позбавили вибору, війну перетворили на фарс, з Конституції зробили публічну дівку, та й самі поняття честі, гідності, свободи і незалежності звели до незначного рівня, непотрібного навіть для передвиборної агітації..», - додає він.

Однак минулі вибори на думку Касьянова мають і позитивну сторону – вони явно продемонстрували відживання старої системи – керування так званих «еліт», які вже нічого не можуть запропонувати українському суспільству.

«На цих виборах ніхто не переміг. Програла влада - регіональна та центральна феодальні верхівки. Ми спостерігаємо об'єктивний історичний процес - загибель так званої «еліти», яка паразитує на суспільстві, нездатна народити нічого нового, цінного для свого народу. Скоро гнила політична система схлопнеться, перетворившись в ніщо, і звільнить місце новій, справжній України. Все було не дарма», - резюмує Касьянов.

8

Коментарі

128.10.15, 20:57

І корумпована, і банда, і мудаків

    229.10.15, 01:55

    Хреняковича дебілам в !!!

      329.10.15, 08:24

      ***Назви партій різні, прапори інші, а морди – все ті ж***
      Партія - це об*єднання СЛАБКИХ для ПІДКОРЕННЯ СОБІ СИЛЬНИХ!
      Як безроднії ШАВКИ збігаются в зграю – щоб загризти здобич покрупніше!
      \з моїх давных комментів\
      Коли я ознайомився з партіями марксистів,
      соціалістів, лібералів та демократів –
      то за спинами КОЖНОЇ з тих партій я побачив
      ...ХИТРИЙ ПИСОК ЖИДА!
      \Іван Франко\
      ---
      ***черги до урн стояли. Вірили. За півтора року профукали все***
      Зато за півтора року ВІЙНИ і РОЗРУХИ - достаток самого Петюні ЗРІС
      в 3,5-7 разів \по інформації з різних джерел\

        429.10.15, 21:03

        Нажаль, так і є, бо система залишилася такою самою. А треба міняти систему, ан не людей - детальніше тут - https://youtu.be/ufnwYnFhm3M

          529.10.15, 21:40

          людська довіра до влади упала нижче плінтуса.