Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

порохно і проффесор - це брати-близнюки

ЦЕНА « АНТИУКРАИНСКОЙ СТАБИЛЬНОСТИ» В ВОСТОЧНОЙ УКРАИНЕ.

За харьковский провал местных выборов ответственность полностью лежит на главе Администрации президента Ложкине, которого подозрительно легко переиграл Кернес . Надеемся ,что сам президент Порошенко ничего не знает об этом сговоре харьковских регионалов и Ложкина. В основе харьковского тайного сговора между властью и регионалами лежит концепция « антиукраинской стабильности» Восточной Украины. В рамках этой концепции,...

Читати далі
ЦІНА СТАБІЛЬНОСТІ "УКРАЇНСЬКОЮ" НА СХОДІ.

За невиконання Харкова у місцевих виборах відповідальність повністю лежить голова адміністрації Президента Lokine, які підозріло легко переграв Кернес. Ми сподіваємося, що сам президент Порошенко нічого не знає про це змова регіонали Харкова і Ложкін. Харків базується на змова між урядом і партії на концепції "анти-Український стабільності" на сході. У рамках цієї адміністрації Президента Порошенко, свідомо передав, без боротьби, владу в усіх великих містах Сходу України від Дніпра та Харківській до Одеси і Маріуполь колишні регіонали. В обмін на обіцянку не кинути виклик органу Партії регіонів у Києві і підтримувати порядок в цих містах. Не зрозуміло, що це ще одна помилка наших політиків, чиновників бізнесмени з ап або політичного злочину. Саме 19 років тому, президент Кучма ефективно вручив повну владу в Донбас Донецьк вугілля барони і прізвиськом в обмін на свої обіцянки, що вони не вийдуть до центральної влади в Києві і проведе Шахтарі з невдоволення і повстання. Ця історія закінчилася, страшні для всієї України, відвідайте "Донецьк" при владі, приймаючи вищі пости в країні першого і другого Majdanami. Врешті-решт криваві сепаратистських повстання у Луганську та Донбасу та жахливої війни з Росією.

І тепер стратегії президента переслідувати стабільності в Сходу України "за всяку ціну" дуже небезпечно і не перспективним. З цього питання вже вказує на те, процес провалу мирних і Мінськ намагається вирватися Конституції заради Кремля вимоги. 
Таємний союз з партії влади та сепаратистів, вороги європейського шляху України не принесуть політична і соціальна стабільність Східної України. Навпаки, відкриє перед Кремлем та Lungadonom нові перспективи в боротьбі проти нашої країни. Що дозволяє регіонали, через вибори, легальному свою владу під час російсько-українська війна і післявоєнній Україні, ми є надзвичайно небезпечні, шлях розвитку сепаратистських конфліктів. Коли сепаратисти буде мати їх юридичної політичної організації, корінням в місцевої влади, засобів масової інформації і навіть депутатів в парламенті. В той же час вони будуть будувати на терористичні підпільною організацією, що складаються із бойовики сепаратистів, ірландський типу "Іра". Після таких непростимо політичних кроків адміністрації Президента України чекає нас повороту, Донецька та Харкова в один великий Белфасті, столиці Північної Ірландії. Замість колишнього Партія регіонів, КПУ, опозиція швидко з'являються типу уніфікованих проросійських правової організації "Насьогодні Фейн", як у Північної Ірландії. Хоча б Фінанси місцевого магнатів і підпільні організації (Іра) і правові сепаратистські сил (Насьогодні Фейн), який ми передав владу через вибори. Таким чином, самої України приходить під атакою після агресивних план Кремля, який утримуйте трансформації Східної України до Північної Ірландії 21 століття на межі Європи.

Залишається лише сподівається, що президент швидко зрозумієте, що політичну помилку Порошенко і його вірних прокурор Shokina нести їх попереднього обов'язки щодо результатів місцевих виборів у всіх цих містах. Поточний ЦВК в повну силу, на чолі з горезвісний Ohendovskim, добровільно у відставку.
2

Коментарі