Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

петрушка закінчить ще паскудніше за проффесора

Це не правосуддя – це вибірковість – Гриценко про ситуацію з Корбаном
Юра Добряк 31 жовтня 2015, 18:53
 
Це не правосуддя – це вибірковість – Гриценко про ситуацію з Корбаном


Новину повідомляє «Преса України».
Лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко вказав владі на помилки, які вона чинить щодо українських політиків. Державний діяч вважає, що влада за своїм розсудом тлумачить Кримінальний кодекс України.

«Це не правосуддя – це вибірковість, «договорняки» по-їхньому. Корбана затримали. Кернес – на волі. Їх минуле по-бандитськи схоже. Але з початком російської агресії Корбан став патріотом, Гепа залишився ватником і знову агітує за дружбу з Росією. З ким домовилися/сторгувалися – той гуляє на волі, а ні – тоді команда «фас!» і сила закону», - зазначив Гриценко на своїй сторінці в соціальній мережі.

Нагадаємо, що у Генпрокуратурі та СБ України розповіли, що в ході «широкомасштабної спецоперації» пов’язаної із «затриманням членів організованого злочинного угрупування», було здійснено арешт очільника партії «УКРОП» Геннадія Корбана.

Повідомляється, що основна стаття, за якою проводиться дана спецоперація - 255 Кримінального кодексу України (діяльність організованої злочинної організації). 

5

Коментарі

131.10.15, 20:29

нас мають за дурнів

    231.10.15, 21:22Відповідь на 1 від doktor_khaos

    Причин для арешту колаборанта гепи немає, а Корбана який зробив дуже багато у боротьбі із москальською агресією (про це говорять усі добробати) звісно що потрібно негайно ув"язнити. Цікаво, де шукатиме притулку порохно?

      331.10.15, 21:55Відповідь на 2 від Мольфар

      Причин для арешту колаборанта гепи немає, а Корбана який зробив дуже багато у боротьбі із москальською агресією (про це говорять усі добробати) звісно що потрібно негайно ув"язнити. Цікаво, де шукатиме притулку порохно?Він поводиться так, ніби повністю впевнений у безнаказаності

        41.11.15, 08:55Відповідь на 2 від Мольфар

        Цікаво, де шукатиме притулку порохно?Ясна річ ДЕ? - у свого ХАЗЯЇНА Путіна! - там же, де і його пАпІреднік!