Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Згоден із Степаном Ільковичем, два чоботи - пара!

  • 23.12.16, 19:14
Більшість українців заявили про погіршення життя в країні з вини Порошенка
Оля Гузенко 28 листопада 2016, 16:14
Більшість українців заявили про погіршення життя в країні з вини Порошенка

Соціологічна група «Рейтинг» провела опитування серед українців на Заході, Сході, Центрі та Півдні України на тему соціально-економічної ситуації в країні. Більшість заявили, що вона сильно ускладнилася за останні два роки, а винен в цьому діючий президент.

Новину повідомляє «Преса України».

Згідно з результатами опитування, українці вважають, що справи в їх країни погані. 78% респондентів впевнені, що вона рухається неправильним курсом. Тільки 11% вірять у правильність обраного шляху, а ще 11% не змогли визначитися.

«89% вважають, що соціально-економічна ситуація в Україні погіршилася за останні два роки, 9% вважають, що вона не змінилася, 1% - побачили поліпшення. 52% очікують, що в наступні два роки соціально-економічна ситуація в Україні погіршиться, 23% - не зміниться, і всього лише 11% вірять, що покращиться», - йдеться в повідомленні групи.

При цьому 69% респондентів заявили про відповідальність президента України Петра Порошенка за такий плачевний стан в країні. 36% поклали провину на колишнього прем'єра Арсенія Яценюка, ще 32% - на екс-президента Віктора Януковича. У відповідальності останнього впевнені жителі Заходу і Центру України, а ось на Сході і Півдні в поганому житті звинувачують Порошенка. Такої ж думки дотримуються і прихильники більшості партій.

«Головною причиною того соціально-економічного становища, в якому зараз знаходиться Україна, дві третини визначили корупцію в вищих ешелонах влади. 47% вважають головною причиною військові дії на Донбасі, 43% - вплив олігархів, 37% - захист представниками влади власних, а не державних інтересів, 36% - непрофесіоналізм влади, 32% - небажання депутатів приймати потрібні закони, 26% - корупцію в місцевій влади, 25% - дії Росії проти України, 23% - відсутність єдності в суспільстві, 18% - діяльність попередньої влади, 15% - повільне просування реформ, 14% - небажання українців змінюватися самим і змінювати країну, 12% - Євромайдан, 10% - відсутність союзників України на світовій арені», - повідомляє «Рейтинг».

Тільки 27% опитаних вірять в те, що Порошенко виведе країну з кризи. 22% вважають, що це може зробити уряд, а 17% - громадські активісти та волонтери. Однак 26% взагалі не знають, хто або що може допомогти країні в цій ситуації. 

Нагадаємо, герой України Степан Хмара в прямому ефірі «Шустер LIVE» заявив, що президент України Петро Порошенко очолює організоване злочинне угруповання, яким керував Віктор Янукович.

Який Сава така й слава!!!

  • 23.12.16, 19:01

За результатами опитування соціологічної групи «Рейтинг», 82% громадян України негативно оцінюють діяльність нинішнього лідера країни - Петра Порошенка. Опитування провели з восьмого по вісімнадцяте грудня 2016 року.

Новину передає «Преса України».

Соціологічна група «Рейтинг» зазначає, що участь в опитуванні взяли громадяни від вісімнадцяти років і старше. Вибірка здійснювалася за віком, статтю, регіонами і типом поселення. Всього опитали 2000 чоловік, з восьмого по вісімнадцяте грудня поточного року.

Так, позитивно оцінили роботу Порошенко шістнадцять відсотків респондентів, негативно - 82%. Аналогічна ситуація з оцінкою роботи глави українського уряду Володимира Гройсмана - шістнадцять відсотків опитаних заявили, що їх задовільняє діяльність Гройсмана. Не подобається його робота - 78 відсоткам респондентів.

Роботу спікера парламенту України Андрія Парубія позитивно оцінили близько одинадцяти відсотків, незадоволені його діяльністю - 82%. Дванадцять відсотків респондентів вважають роботу парламентської опозиції задовільною, 78% опитаних назвали її діяльність неефективною. Коаліцію оцінили ще гірше - тільки шість відсотків її роботою задоволені, поганою її діяльність назвали 86%.

Нагадаємо, більше половини громадян України називає народ сусідньої Росії братнім. Про це свідчать результати опитування, проведеного Центром політичних і економічних досліджень імені Разумкова.