Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Згоден із Степаном Ільковичем, два чоботи - пара!

Більшість українців заявили про погіршення життя в країні з вини Порошенка
Оля Гузенко 28 листопада 2016, 16:14
Більшість українців заявили про погіршення життя в країні з вини Порошенка

Соціологічна група «Рейтинг» провела опитування серед українців на Заході, Сході, Центрі та Півдні України на тему соціально-економічної ситуації в країні. Більшість заявили, що вона сильно ускладнилася за останні два роки, а винен в цьому діючий президент.

Новину повідомляє «Преса України».

Згідно з результатами опитування, українці вважають, що справи в їх країни погані. 78% респондентів впевнені, що вона рухається неправильним курсом. Тільки 11% вірять у правильність обраного шляху, а ще 11% не змогли визначитися.

«89% вважають, що соціально-економічна ситуація в Україні погіршилася за останні два роки, 9% вважають, що вона не змінилася, 1% - побачили поліпшення. 52% очікують, що в наступні два роки соціально-економічна ситуація в Україні погіршиться, 23% - не зміниться, і всього лише 11% вірять, що покращиться», - йдеться в повідомленні групи.

При цьому 69% респондентів заявили про відповідальність президента України Петра Порошенка за такий плачевний стан в країні. 36% поклали провину на колишнього прем'єра Арсенія Яценюка, ще 32% - на екс-президента Віктора Януковича. У відповідальності останнього впевнені жителі Заходу і Центру України, а ось на Сході і Півдні в поганому житті звинувачують Порошенка. Такої ж думки дотримуються і прихильники більшості партій.

«Головною причиною того соціально-економічного становища, в якому зараз знаходиться Україна, дві третини визначили корупцію в вищих ешелонах влади. 47% вважають головною причиною військові дії на Донбасі, 43% - вплив олігархів, 37% - захист представниками влади власних, а не державних інтересів, 36% - непрофесіоналізм влади, 32% - небажання депутатів приймати потрібні закони, 26% - корупцію в місцевій влади, 25% - дії Росії проти України, 23% - відсутність єдності в суспільстві, 18% - діяльність попередньої влади, 15% - повільне просування реформ, 14% - небажання українців змінюватися самим і змінювати країну, 12% - Євромайдан, 10% - відсутність союзників України на світовій арені», - повідомляє «Рейтинг».

Тільки 27% опитаних вірять в те, що Порошенко виведе країну з кризи. 22% вважають, що це може зробити уряд, а 17% - громадські активісти та волонтери. Однак 26% взагалі не знають, хто або що може допомогти країні в цій ситуації. 

Нагадаємо, герой України Степан Хмара в прямому ефірі «Шустер LIVE» заявив, що президент України Петро Порошенко очолює організоване злочинне угруповання, яким керував Віктор Янукович.

5

Коментарі