хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Який Сава така й слава!!!

За результатами опитування соціологічної групи «Рейтинг», 82% громадян України негативно оцінюють діяльність нинішнього лідера країни - Петра Порошенка. Опитування провели з восьмого по вісімнадцяте грудня 2016 року.

Новину передає «Преса України».

Соціологічна група «Рейтинг» зазначає, що участь в опитуванні взяли громадяни від вісімнадцяти років і старше. Вибірка здійснювалася за віком, статтю, регіонами і типом поселення. Всього опитали 2000 чоловік, з восьмого по вісімнадцяте грудня поточного року.

Так, позитивно оцінили роботу Порошенко шістнадцять відсотків респондентів, негативно - 82%. Аналогічна ситуація з оцінкою роботи глави українського уряду Володимира Гройсмана - шістнадцять відсотків опитаних заявили, що їх задовільняє діяльність Гройсмана. Не подобається його робота - 78 відсоткам респондентів.

Роботу спікера парламенту України Андрія Парубія позитивно оцінили близько одинадцяти відсотків, незадоволені його діяльністю - 82%. Дванадцять відсотків респондентів вважають роботу парламентської опозиції задовільною, 78% опитаних назвали її діяльність неефективною. Коаліцію оцінили ще гірше - тільки шість відсотків її роботою задоволені, поганою її діяльність назвали 86%.

Нагадаємо, більше половини громадян України називає народ сусідньої Росії братнім. Про це свідчать результати опитування, проведеного Центром політичних і економічних досліджень імені Разумкова.

4

Коментарі

124.12.16, 03:36

Розумков пиздить, як Трцький.
А так мені Турчинов подобається з вищих керівників. Коли він виконував обов'язки преза, у самий критичний момент, в нього непогано виходило. І він добровільно (!!!) - нечуване у нас діло - відмовився від влади. А міг йти на вибори і мав би непогані шанси щонайменше.

    224.12.16, 08:27Відповідь на 1 від Танк_

    Розумков пиздить, як Трцький.Це точно!
    А так мені Турчинов подобається з вищих керівників. Коли він виконував обов'язки преза, у самий критичний момент, в нього непогано виходилоКоли КОГАН-Турчинов бів В.О.Президента - він разом з ЖидЮлькою ТИХЕСЕНЬКО, без жодного пострілу ЗЛИВ КРИМ = це дійсно ГАРНО ВИЙШЛО!
    *** А оце його слова про Україну:
    МАЙДАН – это Ключевой Элемент в Истории Еврейского Народа, подаривший нам возможность ОТСТРОИТЬ "Хазарский Каганат" в самом центре Европы!
    \Александр КОГАН, погоняло для ЛОХтората ТУРЧИНОВ\

    *** А це слова його наставника-пАпІредника:
    Перед большим переселением в Новые Земли Иудейские \Украиль\, мы ОЧИСТИМ ИХ братоубиственной войной –
    до Последнего Гойского Солдата!
    \ребе Шнеерзон\

      324.12.16, 08:32Відповідь на 1 від Танк_

      78% = 82% людей = ПРОТИ такої влади!
      То може вже ПОРА ГНАТИ поганою мітлою таку владу?!!