Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Хочете знати дальший розвиток подій? Загляньте в недалеке минуле

  • 09.03.11, 09:06
Такий момент - три дні на Луганщині хлібозаводи без муки, а значить, люди без хліба ( недорогого, по крайній мірі ). В Луцьку на хлібзаводі муки - вщерть, працює там родич, розповів. З держрезерву. І от яку несподівану паралель я побачив - ГУЛАГ.
Коли читав Солженіцина і ін. очевидців, то серед особливостей табірного життя описувались і міжлюдські відносини. Кримінальні злочинці завжди намагались верховодити і забирати собі всі доступні матеріальні блага. І в основному за рахунок "шпигунів", "шкідників", "уклоністів" і т.п., тобто за рахунок людей, які були загнані в табори в якості безкоштовної робочої сили.
І практично не вв'язувались в масштабні конфлікти з "бандерами", співіснуючи паралельно. Бо ті були згуртовані і не вважали, що потрапили в табір випадково.На відміну від "політичних", кожен з яких вважав себе невинною жертвою ( а так і було ) і були розособлені.
Але це все невеликий екскурс в історію. Яка в вигляді фарса повторюється зараз. Криміналітету, що захопив владу в Україні, поки нема бажання воювати з "бандеровщиною", дрібні випади табачників і інших антишухевичів і антибандер можна не рахувати. Пресують "своїх", за яких, з зрозумілих причин, ніхто масово не заступиться.
Все по гулагівським сценаріям. Що далі?
 Чи буде щось на зразок Кенгірського повстання?
Бо по сценарію має бути.

Найбільша ганьба українського правосуддя.

  • 25.02.11, 19:29
Сильна стаття. Не хочу поки коментувати, читайте самі. http://svpressa.ru/society/article/39571/ ....За сутки до национального телемоста сайт президента опубликовал все

полученные вопросы к Януковичу – «кроме матерных и оскорбляющих достоинство». Однако в семитысячном списке почему-то не оказалось вопроса от Галины Попович. Женщина хотела узнать у лидера нации, кто ответит за загубленную молодость ее сына. «Правоохранители знали, что мой Яша невиновен. Почему Верховный Суд год за годом не выпускал его из колонии?»

Президенту нечего ответить этой мужественной украинке, которая до последнего боролась за честь и достоинство собственного сына. Сама Галина говорит, что возможность общения с президентом была последним рубежом, останавливающим ее перед подачей крупнейшего иска к государству Украина. Теперь женщина хочет расплаты. Она требует 8 миллионов гривен за восемь лет незаконного пребывания своего сына за решеткой.

…Это уголовное дело считается самым большим позором украинского правосудия. Сексуальный маньяк Сергей Ткач из запорожского города Пологи побил все национальные рекорды по количеству жертв. На допросах признался в убийстве ста человек. Суд доказал 29 убийств и изнасилований девочек и девушек от шести до восемнадцати лет.

Однако еще одним не менее жутким результатом «дела Ткача» стала констатация потрясающего факта – практически по каждой доказанной жертве уже были задержаны и осуждены невиновные люди! В Запорожской и Днепропетровской областях выбивали признания и сажали на долгие сроки. Владимир Светличный, которого обвинили в убийстве и насилии над собственной девятилетней дочерью, повесился в камере Днепропетровского СИЗО.....

Далі читайте по адресі.

Свіжачок про даішників - продовження.

  • 19.01.11, 21:37
Досить недавно стався такий випадок.
http://blog.i.ua/community/662/603977/
Завдяки інтернету набув широкого розголосу. Так що, шановні , ми з вами теж внесли  посильну частку в цю справуspasibo .

Киевского гаишника, применившего силу в водителю, будут судить - "светит" от трех до восьми
http://censor.net.ua/ru/news/view/152145/kievskogo_gaishnika_primenivshego_silu_v_voditelyu_budut_sudit__svetit_ot_treh_do_vosmi

Забирають звання Героя України?

  • 12.01.11, 22:17
Забирають звання Героя України?  - Забирають те, до чого самі не мають ніякого відношення... Це для них чуже, як чужі для них і ми...

З Новим роком!

  • 31.12.10, 18:38
Вітаю всіх з Новим роком! Бажаю всім , щоб наступаючий рік приніс здійснення всіх тих надій, що не встигли реалізуватися в цьому, уже минаючому, році. Здоров'я і злагоди, миру і любові всім!

Свіжачок про даішників.

  • 23.12.10, 19:02
Коротше, без пасажира чи відеорегістратора сьогодні краще в дорогу не вирушати.

День вшанування ліквідаторів ліквідаторів.

  • 13.12.10, 21:28
Є багато людей в Україні, чиї імена всі добре знають. Здебільшо ці люди нічого доброго не зробили, навіть навпаки, багато злого. Але пики їхні постійно на телеекранах. От і знають їх. А тих, завдяки кому наша земля не стала радіоактивною пустелею, майже ніхто не знає. Я, на жаль, теж не пам'ятаю їх імена. І не хочу гуглити, щоб здаватись , ніби пам'ятаю.
Хочу просто подякувати цим людям. Висловити співчуття і подяку їхнім близьким, тим, які вже ніколи в цьому житті не зустрінуть свого чоловіка, батька, сина.