Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Мир, але смерть! - або що святкують в Україні 9-го травня.

епіграф
"Все, чого не знаємо
Ми не пригадаємо"
Жорж Дикий

Не дуже маю охоту писати на цю тему святкування Дня перемоги 9 травня, бо вже багато раз роз’яснював, що тут святкувати нічого, особливо україніцям.
Просто набридло дивитись на цьогорічну передвиборчу компанію з тиражування всіляких побрехеньок. Але найбільше мене злять заяви типу "Ви не уявляєте, щоб сталось, якби ми не перемогли фашизм!" А чому не уявляємо? Більш ніж певен, що гітлерівнці б нищили українців так само, як це робили "радянські визволителі" в усі повоєнні роки. Тому я не розумію, як можна радіти перемозі одного зла на іншим, бо це не моя видумка, а світова спільнота визнала злочинними тоталітарні як гітлерівський нацизм, так і сталінський комунізм. Власне тому всі в світі 8 та 9 травня вшановують як День пам’яті та примирення, чого і нам бажаю.
А взагалі я не розумію, чому ніхто не говорить в такі дні про жахіття штучного голоду в Україні 1946 -1947 років? Що це було? Результати перемоги? Кого над ким?
Голод тоді був у 18 з 20 областей України та в Бесарабії, а не було його тільки в Західній Україні де підпілля ОУН та УПА не дозволило створити колгоспи і через них пограбувати селян Галичини. І тоді саме галичани врятували від голодної смерті не одне життя втікачів з центральних та східних областей України.
Вдови і діти українців, що полягли на війні здобуваючи перемогу, пухли і масово вимирали від голоду в мирні (!) повоєнні роки після отої "Великої перемоги" - якою ж треба бути падлюкою, щоб це забути? І ще святкувати, як велику радість...
Чимало істориків спростовують відомий наказ Жукова про виселення всіх українців з України як фальшивку, що, можливо, так і є. Проте голод в Україні 1946-1947 років був! І він має значну доказову базу, як є і документи про те, що Москва та Ленінград забезпечувались продовольством саме з голодаючої України, як тоді ж відправлялись з українських портів кораблі з зерном до країн повоєнної Європи, щоб підтримати там про-сталінські уряди.
Чому про це мовчок? Бо нащо такі теми піднімати... Значно зручніше тиражувати безкінечні фільми про непереможних радянських розвідників та вояків в часи війни, які вже перевершили за своєю абсурдністю навіть пропагандивні фільми часів Сталіна. Достовірність цих фільмів фактично нульова, про що кожен ветеран може підтвердити. А чи не єдиний дійсно правдивий фільм "Они сражались за Родину" чомусь забувають показувати в десяте-соте... Безкінечними горами-курганами трупів власних солдат коштувала нам та перемога 9 травня 1945 року - є причина з того радіти?
І вже зовсім гротескно виглядає самопиха всіх ветеранів ВВ на фоні зруйнованої держави і суцільного зубожіння людей в противагу надбагатіям-олігархам. Оце також ваша славна перемога? Оце ви її святкуєте?
А що вже казати про антиетичне і зловороже економічне ставлення Росії до свого колишнього союзника у війні - України. І це нашим ветеранам ВВ в радість? Уряду? Президенту? Німеччині газ в двічі дешевше Росія продає, ще й самі трубопроводи туди тягнуть, переможці довбані, щоб своїми природніми ресурсами забезпечувати технологічне процвітання німців. Це святкуєте?
Огидно про таке писати, але ж терпіти брехню та інтелектуальну убогість також нема сил. Нас вже за повних ідіотів тримають, а якщо не вірите, то провірте все, що я навів вище і переконаєтесь, що все те є правда.

Богдан Гордасевич

55%, 32 голоси

12%, 7 голосів

33%, 19 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
46

Коментарі

18.05.12, 14:33

№1

    28.05.12, 14:43

    Приєднуюся до ваших думок.Я не знаю чи святкують день перемоги німці, але їм доцільніше було би ніж нам - вони позбулися нацизму і тоталітаризму, хоча і програли у тій війні.

      Гість: lkjmn

      38.05.12, 14:43

      Суперечливий вибір. З одного боку 9 травня - не свято, але одночасно й велика трагедія.

        48.05.12, 14:50

        Велика трагедія України!
        Який цинізм і аморальність влаштовувати помпезні святкування цього дня!
        Максимум - пом'янути усіх померлих, загиблих і знищених (НКВС_никами)!

          58.05.12, 14:51

          Звичайно ж, номер один, а тому заодно, і номер три, бо це ДЕНЬ СКОРБОТИ ПО ЗАГИБЛИХ СОЛДАТАХ ТА ЦИВІЛЬНОМУ НАСЕЛЕННЮ нашої великомучениці України, що перенесла чергову страшну окупацію двох агресорів.
          Дякую за допис.

            68.05.12, 15:19

            № 1

              78.05.12, 15:21Відповідь на 2 від uraha

              Як я вже зазначав - німці 8 травня вшановують як День примирення.
              А що німці програли у війні, але як і Японія - виграли світове лідерство, то значно важливіше

                88.05.12, 15:42

                Підтримую і приєднуюсь. Слава Україні!

                  98.05.12, 16:05

                  Номер 1

                    Гість: серёга 77

                    108.05.12, 18:18Відповідь на 2 від uraha

                    вони позбулися нацизму і тоталітаризму,.ви хоть раз в житті заглядали в підручник історії? Вони як раз породили фашизм, а вибили з них фашистку дурь радянський союз та інші цивілізовані країни світу.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна